ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלות על rentalcars

פורום טיולי משפחות
    השכרת רכב
    6
    9
    879
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אנשיםטובים
      אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אני שוקל להשתמש ברנטלקארס שזוכים פה להערכה רבה בפורום, כולל ביקורות שהשירות שלהם טוב יותר מזה של סוכן ישראלי בחלק מהמקרים.

האם תוכלו לעזור לי בכמה שאלות:

האם המחיר סופי? באתרים ישראלים לרוב אפשר לצלצל לסוכן ולקבל מחיר טוב יותר בטלפון. מה לגבי רנטלקארס? שיחת טלפון תעזור?

מה מדיניות הביטולים? בחלק מהמקרים כתוב ביטול חינם ובחלק לא. גם באלה וגם באלה כתוב שלם עכשיו פקדון והיתרה חודש לפני. בשני המקרים נכתב בתנאים משהו בסגנון: אם שילמת תשלום מלא ותבטל עד 48 שעות לפני תקבל החזר מלא. אם שילמת פקדון אז לא תקבל את הפקדון. נניח שהיום שילמתי פקדון, אבל חודש לפני כבר שילמתי תשלום מלא. מה אני מבין מזה?

השוואת מחיר -הם טוענים שהם משווים מחיר. מישהו ניסה את זה? זה עובד? הם משווים מחיר לסוכן ישראלי? איזה מחיר משווים – להשכרה בסיסית ללא ביטוח? מה לגבי זה שסוכן ישראלי נותן “נהג נוסף חינם” למשל?

chenRoz erancoh okmju 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • chenRoz
        chenRoz @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי chenRoz

@אנשיםטובים

אני הזמנתי מ rentalcars כמה פעמים דרך אורן מרום.

לפי מה שאני יודעת ניתן לשלם בשתי דרכים:

האחת תשלום מלא במועד ההזמנה ואז במקרה ביטול מקבלים חזרה תשלום מלא. 

השנייה: משלמים פיקדון ואת שאר התשלום חודש לפני. במקרה כזה בזמן ביטול הפיקדון אינו מוחזר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • erancoh
          erancoh @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

אנסה לענות מהנסיון שלי איתם

– את ההזמנה תמיד עשיתי דרך אורן מרום. המחיר היה זול יותר מהמחיר באתר בכמה דולרים כולל כל הביטוחים, אבל בעיקר הרגשתי שקיפות מלאה וקבלת כל הפרטים הקטנים לגבי מה כלול. ממליץ לפנות אליו לקבלת הצעות מחיר.  [email protected]

– לגבי ביטולים – אם שילמת פיקדון היום ותשלום מלא כחודש לפני, עדיין במקרה של ביטול לא תקבל את הפיקדון. אם תשלם היום מלא, תוכל לבטל עד 48 שעות לפני ולקבל הכל. מנסיון כשהייתי צריך לבטל זה עבר חלק.

- לא היה לי נסיון עם השוואת מחיר, אבל בכל מקרה להבנתי זה מול המחיר המלא ששילמת כולל הכל.

אנשיםטובים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • אנשיםטובים
            אנשיםטובים @erancoh נערך לאחרונה על ידי

תודה לכם

עוד שאלה – האם כל הרכבים באישור מיידי? או שיש כאלה שיש צורך באישור מחברת ההשכרה?

ואם יש ויש – איך אני יודע?

telo תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • okmju
              okmju @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

גם אנחנו הזמנו כמה פעמים, בפעמים הראשונות ישירות באתר ואח”כ דרך אורן, שנותן שרות מכל הלב ולעיתים גם מחיר מעט זול יותר מהאתר.

אני חוששת שבהזמנה ישירה דרכם שרות הלקוחות בעברית בזמן אמת בעייתי ולעיתים צריך לחכות זמן ארוך מאד מאד על הקו. באנגלית ובמייל יותר טוב.

כמו כן מה שאני מאד אוהבת אצלם זו ה”הגנה מלאה”- שזה החזר השתתפות עצמית שמכסה הכל, כולל שמשות, מפתח שאבד וכד’.

האתר שלהם מאד ברור בעיני וההסכם והואוצ’ר ניתנים לראות בשפה ברורה  גם בעברית וגם באנגלית.

ועוד יתרון- במרבית ההשכרותדרך החברות בארץ (אויס ישראל וכד’)  לא ניתן להזמין יותר מחצי שנה מראש בעוד שברנטאלקארס כן , ועם ההבטחה לביטול עם ירידת המחיר זה משתלם מאד

yona777 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • yona777
                yona777 @okmju נערך לאחרונה על ידי

@okmju

אנחנו הזמנו כבר מספר פעמים דרכם, בסה”כ כעשר מכוניות. בהתחלה נעזרתי באורן מרום, אך בהמשך ראיתי שהוא לא תורם לי מבחינת המחיר או זמני התגובה, ועבדתי ישירות מול האתר.  כשנזקקתי לשירות לקוחות, המענה בעברית היה מהיר ויעיל. 

שמתי לב כבר שנתיים, שהמחיר הראשוני שקיבלתי (בדרך כלל 8-9 חודשים לפני הטיסה) היה יקר יחסית, ואחרי כמה חודשים הוא היה זול יותר, ואז הזמנתי במחיר הזול כמובן, וביטלתי את ההזמנה הקודמת. 

אגב, הזמנתי גם דרך https://www.holidayautos.com/ כשהם היו זולים יותר, ולא היו תלונות.

okmju תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • okmju
                  okmju @yona777 נערך לאחרונה על ידי

@yona777

מצחיק איך שאצלנו היה הפוך בהכל..

גם המחירים רק עלו אחרי ההזמנה

העיקר ששנינו יצאנו מרוצים בסוף

• telo
                    telo @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

rentalcars כמו הרבה אתרים אחרים מתווכים מול הרבה מאוד סוכנויות מקומיות. היתרון שלהם על הסוכנויות הישראליות במגוון הגדול ובדירוגים המפורטים של כל סוכנות בכל מקום. לפעמים המחירים שלהם משתלמים אבל ברוב המקרים מצאנו שהם לא הכי זולים.

אני לא נתקלתי אף פעם ברכב שלא היה באישור מיידי אבל מניח שזה לא תלוי בהם אלא בסניף המקומי ממנו מזמינים.

את הביטוח המלא הם קונים בנפרד מחברה שאפשר לקנות ממנה את הביטוח הזה ישירות. השירות הטלפוני שלהם בארץ השתפר בשנה האחרונה.

אנשיםטובים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • אנשיםטובים
                      אנשיםטובים @telo נערך לאחרונה על ידי

תודה לכולם

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון