מה זה known traveler number
-
היי
קיבלתי מייל מחברת התעופה שלי לארה"ב air France, והם ביקשו ממני כמה פרטים. לא הבנתי מה זה
Redress Number
Known Traveler Number
ושאלו אם יש לי Permanent resident card, זה אם יש לי ת.ז אמריקאי או סתם ת.ז (אפילו ישראלית)?
דבר נוסף ביקשו ממני את הכתובת בארה"ב הכווננ המא למלון?
-
@omry-moraly אמר:
Redress Number
וראים לך במקרה אלקסיס פלורס, רוברט פישר או אולי עבדול יאסין? אם כן, כנראה שאתם חווים בעיות בהזמנת כרטיסי טיסה בכלל או בכניסה למדינות מסוימות בפרט (במיוחד ארה״ב). שמות של מבוקשים ברחבי העולם מקושרים למספר מערכות ומונועות מעבר חלק של הזמנת כרטיסים וכניסה למדינות. לכאורה רעיון טוב. הבעיה שהמאגר גדול מאוד ושמות גנריים רבים נמצאים במאגר. מעיון ברשימת המבוקשים בארה״ב ובאינטרפול ניתן למצוא שמות גנרים כמו ״מוחמד אחמד״ או ״ג׳ון סמית״. אז מה עושים אנשים חסרי מזל עם אותו השם? בשביל זה המציאו את Redress Control Numbers. כל מי שיש לו שם שזהה לשם מאחת מהרשימות השחורות מקבל מספר מזהה מיוחד אותו הוא צריך להזין בתהליך הזמנת כרטיסי טיסה, בקשות ויזה, טפסי הגירה ועוד. אולי קצת לא נעים אבל בהחלט פותר המון בעיות.
עובדת בונוס:
מבוקשים רבים בעולם מבוקשים על העלמת מיסים וכספים. אנשים בעלי אותם שמות לאנשים המבוקשים יוכלו להפקיד צ׳קים לחשבון הבנק שלהם מכיוון שהנתון הנבדק בהפקדה הוא שם המוטב. -
רין קארד (Permanent residence, כלומר תושבות קבע) הוא כרטיס זיהוי המזהה את נושאו כבעל מעמד של תושב קבע שאינו אזרח בארצות הברית. המונח "גרין קארד" גם מתייחס לתהליך ההגירה במהלכו הופכים המהגרים לתושבי קבע חוקיים. למחזיקי גרין קארד זכויות מסוימות, ובכללן הרשות להתגורר ולעבוד בארצות הברית במשך תקופה ממושכת. מי שהוענק לו גרין קארד צריך לשמור על כללים מסוימים, ויכול להיות מגורש אם הפר תנאים אלו.
-
לכל יש תשובות אצל ידידנו גוגל ,
-
כתובת הכוונה למלון הראשון בו תשהה
Permanent Resident Card זה מה שקרוי בשפת העם גרין קארד
ואת השניים האחרים אין לך כנראה