ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. omry moraly
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 15
    • פוסטים 33
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

omry moraly

@omry moraly

1
    מוניטין
    63
    צפיות בפרופיל
    33
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3558118 גיל 56

omry moraly הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי omry moraly

• RE: טיול מקיף ארצות הברית וקנדה

תודה רבה שירלי את מאוד עוזרת הסתכלתי בהרבה פורומים על התגובות שלך, מועילות מאוד!!!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      omry moraly
      omry moraly

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי omry moraly

• RE: לאס וגאס - מקום לינה בו חדר למשפחה בת 5 נפשות?

@keren1975

אני הייתי שבועיים בוגאס (במפוצל) בחודש וחצי האחרונים וישנתי עם עוד 3 חברים במלון האקסקליבור. יכול להגיד שזה מקום מושלם וישנו בשני חדרים נפרדים כשלכל אחד מיטה זוגית והכי חשוב הייתה דלת מקשרת שלפי דעתי זה פקטור מאוד גדול למשפחה. שמזמינים באקסקליבור חשוב להזמין 2 חדרי קווין במגדל הרויאל ולבקש דרך מייל או טלפון חדרים מקושרים. 

אם אתם לא מכירים האקסקליבור נמצא על הסטריפ 15 דק' הליכה גג עד לסיזר פלאס (שעד לשם בערך כל הדברים המעניינים בסטריפ) והמחיר מאוד נוח (לנו היה מאוד קל לכיס שלנו ואנחנו חבר'ה צעירים אחרי צבא). מבחינת אטרקציות לילדים אין יותר מדי במלון, הכל נמצא בעיקר בשאר המלונות שלא רחוקים בכלל.

לא לישון בשום פנים ואופן בדאונטאון או באזור פרימונט. אזור מאוד לא נעים עם אוכלוסייה שלא כדאי להיות בה עם ילדים בלילה ופשוט אין מה לעשות שם חוץ מאיזה ביקור קצרצר

פורסם בפורום צפון אמריקה
      omry moraly
      omry moraly
    • RE: האם שווה להשכיר רכב בלוס אנג'לס?

@d123546

אני הייתי בלוס אנג'לס לפני חודש וחצי.

דבר ראשון בשום פנים ואופן לא לנסוע בתחבורה ציבורית שהיא אוטובוסים/מטרו. זה ממש לא מזמין תיירים (בלשון המעטה).

רכב כמובן יכול לעזור  וחניות יש בשפע אבל אני לא השכרתי אלא התניידתי באובר שזה היה מושלם. כמובן אם נעזרים באובר מאוד חשוב איפה ישנים. אני ישנתי באזור המיד סיטי- 10 דק' מבוורלי הילס, 15 דק' מהוליווד ו-20 דק' מסנטה מוניקה ווניס ביץ', אז בהחלט אובר לא היה נורא כל כך במחירים.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      omry moraly
      omry moraly
    • RE: צלילה במיאמי

@assafitiel

אני בהחלט מתכנן בלי קשר לנסוע עד לקי ווסט, פשוט אני תוהה אם ישר באזור הלינה שלי אתרי צלילה 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      omry moraly
      omry moraly
    • צלילה במיאמי

שלום

שבוע הבא אני במיאמי ואני ישן באזור דרום מיאמי ביץ'. אני לא צולל מומחה, רק רוצה לעשות אטרקציית צלילה מיוחדת. אילו מקומות אתם ממליצים לעשות את הצלילה באזור שלי, כמובן עם מדריך ואזור יפה. יכול לנסוע גם אם צריך אבל לא הרבה.

תודה למשיבים 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      omry moraly
      omry moraly
    • איפה כדאי לצעירים לישון במקסיקו

היי,

מגיע בחודש יוני לאזור קנקון למשך זמן של 9 ימים. יחד עם עוד שלושה חברים בני 23. 

רציתי לדעת איפה הכי כדאי לבני גילנו לשהות- בקנקון או בפלאיה? בהנחה שאנחנו כמובן רוצים להיות בצ’יצ’ן איצה, איילה מוח’רס (שנמצא ליד קנקון), קוזומול וגם בילויים וחיי לילה כמובן. מיד אחרי קנקון אנחנו ממשיכים למיאמי- אם זה משנה משהו. 

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      omry moraly
      omry moraly
    • מה זה known traveler number

היי

קיבלתי מייל מחברת התעופה שלי לארה"ב air France, והם ביקשו ממני כמה פרטים. לא הבנתי מה זה

Redress Number

Known Traveler Number

ושאלו אם יש לי Permanent resident card, זה אם יש לי ת.ז אמריקאי או סתם ת.ז (אפילו ישראלית)?

דבר נוסף ביקשו ממני את הכתובת בארה"ב הכווננ המא למלון?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      omry moraly
      omry moraly
    • RE: תחבורה ציבורית בלוס אנג'לס

@אנשיםטובים

תודה רבה עזרת לי מאוד

פורסם בפורום צפון אמריקה
      omry moraly
      omry moraly
    • RE: תחבורה ציבורית בלוס אנג'לס

@אנשיםטובים

בכל הזמן הזה אנחנו רוצים להיות בחופים של סנטה מוניקה ווניס, בשדרת הכוכבים ובשלט של הוליווד

פורסם בפורום צפון אמריקה
      omry moraly
      omry moraly
    • תחבורה ציבורית בלוס אנג'לס

שלום

אני נוסע עם עוד 3 חברים לטיול אחרי  צבא בארצות הברית. בני 23. אנחנו נוחתים בלוס אנג'לס ב- 26.4 ואוספים את הרכב שלנו משדה התעופה ב-29.4. (הטיסה והרכב כבר הוזמנו) 

אשמח לקבל הצעות על איזורי לינה במחירים סבירים בעיקר באזורי האטרקציות שיהיו נוחים גם עם תחבורה ציבורית.

כמו שאתם מבינים אנחנו בלי אוטו בתוך העיר וממה שהבנתי, תחבורה ציבורית זו לא הדרך הכי נוחה להתנייד בעיר. בכל זאת רציתי לשמוע על רמת המטרו בעיר ואם מונית זה אפשרי, בהנחה שאנחנו מתחלקים ארבעה במחיר. 

ממה שראיתי באזור הדאון טאון נמצא המרכז של המטרו שמשם אפשר לעלות על כל קו, האם כדאי?

האם מבחינת נוחות כדאי לחלק ולישון ב 26.4 עד ה28.4 באזור מרכזי ואז ב28.4 עד ה29.4 במלון ליד השדה, כדי שיהיה נוח לקחת את הרכב?

תודה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      omry moraly
      omry moraly
    • קבלת המלצות לרעיון מאוד ראשוני

שלום, 

לאחרונה אפריקה מאוד מושכת אותי, בעיקר האזור הדרומי. 

ממה שהבנתי המדינות המעניינות הן: דרום אפריקה, נמיביה, בוטסוואנה וזמביה (אזור מפלי ויקטוריה)

כמובן אני מצפה להנות בעיקר מהטבע ואני לא מחפש טיולים אורבניים יותר מדי (בעיקר בדרום אפריקה)

ראשית, רציתי לשאול האם אפשר לשלב את כל היעדים הללו בטיול אחד גדול? ואם כן, כמה זמן וכמה כסף פחות או יותר?

שנית, מה עדיף- מאורגן או עצמאי (אם זה אפשרי ובטוח בכלל)?

שלישית, מהי פרוצדורת הויזות לגבי כל מדינה?

רביעית, מהי תקופת הזמן העדיפה? אני מניח שחורף אצלנו, כלומר דצמבר-פברואר.

תודה לעונים!

פורסם בפורום אפריקה
      omry moraly
      omry moraly