מחפש מידע על טיסות פנים בתוך ויאטנם.חברות תעופה אמינות?רוב הסוכנויות שמצאתי לא מוכרות בכלל.
בנוסף יש מקומות עם אתרי צלילה?
מחפש מידע על טיסות פנים בתוך ויאטנם.חברות תעופה אמינות?רוב הסוכנויות שמצאתי לא מוכרות בכלל.
בנוסף יש מקומות עם אתרי צלילה?
היי
אנחנו זוג בני 25 נוסעים לויאטנם לשלושה וחצי שבועות בספטמבר. מחפש קצת עזרה והמלצות על המסלול
נחיתה בבוקר בהנוי ונסיעה לסאפה ל4 ימים, משם חזרה להנוי ונסיעה להלונג ביי-יומיים
חזרה להנוי ומשם נסיעה לטום קוק והוייאן-בערך ארבעה ימים, נסיעה לנה טראנג-3 ימים.
נסיעה לדאלאת-4 ימים, נסיעה להוצי מין וטיסה לאי פוקוק ליומיים, חזרה להוצי מין וטיסה לארץ.
מה שסגור כרגע זה רק נחיתה בהנוי והמראה מהוצי מין
נשמח לכל המלצה לשינויים או תוספות.
בנוסף לא כלכל הבנתי את נושא החיסונים מה מומלץ ומה חובה.
עניין הויזה?בעייתי בחודש?איך עושים?
תודה לעוזרים
היי
אני נמצא כרגע בפארקים בצד המערבי אחרי שחציתי ממזרח למערב על אופנוע.עוד חודש אגיע ללוס אנגלס. התחלתי בניו יורק ומשם דרומה ומערבה
יש לי אופציה לחזור לחלק הצפון מזרחי שלא עשיתי. צריך קצת עזרה.
1.שאלה כללית, רלוונטי להסתמך על אוטובוסים בין ערים? פחות לטיול אלה יותר להתנייד.זה קיים?נוח?זול?
2.השכרת רכב-איפה מומלץ?כמה בדרך כלל עולה ליום?מאיפה כדאי אם אני רוצה להחזיר בעיר אחרת ולהימנע מקנס?
3.בעקרון יש לי שבוע עשרה ימים שבסוף אני צריך להיות בקליבנד אוהיו. מתכנן לנחות בשיקגו.המלצה למסלול?מקומות?
תודה רבה
אהלן
אני מגיע לגמייקה עוד כמה ימין ועדין מתלבט לאן. נוחת בקינגסטון וכנראה אעביר שם לילה. מתכוון למחרת לנסוע לצלול. המלצות?נגריל?אוצו ריו מקום אחר?
איך מתניידים בין הערים?רק מוניות או שיש אופציה יותר זולה?
תודה לעוזרים
@karnielr אמר:
לא יותר הגיוני לנסוע מפלורידה לניו אורלינס ואז צפונה לשיקגו?
יכול להיות שכן,והאמת שזה נראה יותר הגיוני
יש לי אשרה ל3 חודשים, בגלל זה אנ י יוצא לשבועיים-שלושה וחוזר
מתכנן סביב החודש וחצי חודשים חוף מערבי ועוד חודש אלסקה
אני מבין שאין אתר מרכז של כלל המקומות. יש לכם אולי קישורים למספר אתרים או אפליקציות שאתחיל איתן?
אני טס עוד שבוע וחצי. מתכנן להתקדם עד 400-500 קמ ביום ומטה. לרכב בגשם זה לא כיף אבל אפשרי, אשתדל להימנע(יודע שזה יהיה אתגר בהתחלה).
המסלול כרגע
שבוע בניו יורק להתארגנות
כ7 להגיע עד פלורידה להישאר שם באזור בערך ארבעה ימים.
משם להמשיך צפונה עד שיקגו ופטריוט 10-14 ימים.
לרדת על המיסיסיפי עד ניו אורלינס 10-14 ימים.
משם אני כנראה אצא למרכז אמריקה לתקופה קצרה ואחזור. ואז התכנון לעלות לקנוס ומשם מערב או טקסס ואז צפונה ויומינג\יוטה ולהמשיך מערב.