ג'ורג'טאון או ארלינגטון?
-
שלום לכולם, אנחנו משפחה (הורים + ילדים בני 17, 13 ו-8) שמתכננת טיול במזרח ארה”ב בחגי תשרי.
אחרי שהצלחתי למצוא מלון במחיר נורמלי בניו יורק, הופתעתי לגלות שמחירי בתי המלון בוושינגטון גם הם מרקיעי שחקים.
כרגע אני מתלבטת בין מלון דירות בג’ורג’טאון (Georgetown Suites) לבין מלון דירות בסגנון Homewood Suites בארלינגטון. המחירים מאד דומים, קצת מעל 300$ ללילה לסוויטה מאד מרווחת. אין חניה חינם אבל במלון בארלינגטון החניה זולה יותר כמובן. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי המיקום.
אם זה עוזר בעצות, אז התכנון שלי לוושינגטון הוא לישון בה 3 לילות לפי החלוקה הבאה:
יום 1 – הגעה משננדואה לוושינגטון דרך מוזיאון החלל אודבר-האזי;
יום 2 -3 – אתרים מרכזיים בוושינגטון: אנדרטאות, מוזיאון או שניים, מופע חינמי בקנדי סנטר. יש קרובים מבוגרים בבת’סדה אז כנראה נהיה אצלם בארוחת ערב. אם נהיה בג’ורג’טאון, אז נסייר בה.
יום 4 – יציאה מוושינגטון ונסיעה לגני לונגווד.
תודה!
-
גו’רג’טאון – בעיקר בערב – מקסימה להפליא . מסעדות , חנויות , בתי קפה , קלה לתיור ברגל , רחוב אחד מרכזי , טיילת ליד הנהר ,
לא הייתי בארלינגטון ( למעט בית העלמין ) כך שאינני יודעת להשוות .
-
תודה רבה!
-
גם אני מתכננת טיול משפחתי למזרח בחגי תשרי. אפשר לשאול איזה מלון הזמנת בניו יורק?
-
Radio City Apartments אחרי בדיקת מחירים, הזמנתי ישירות מהמלון ולא דרך בוקינג וכו'
-
-
בטיול האחרון היינו במלון הזה (ג’ורג’טאון) . המלון בסדר גמור. כדאי לצאת ימינה, לעלות לפינת הרחוב ולאכול במסעדה האיטלקית שם– טעים מאוד. מחירים סבירים, ונראה לנו שהמפעילים ה’איטלקים’ הם ערבים – אבל הכל היה בסדר. טעים ונעים.
חנייה – בכל האיזור 32$ ליממה. במלון ממש אין חניה, וצריך מזל אפילו כדי שיהיה מקום להעמיד הרכב לרגע כדי להוריד מזוודות. בסה”כ איזור נוח, נגיש לתחבורה ציבורית וכיף להסתובב בו.
ארלינגטון, כפי שכבר נאמר – לא לננו שם. אבל בית הקברות שווה ביקור. קחו מים. הולכים שם הרבה.
-
כדאי לבקר המפלים הגדולים של הפוטומאק - ממש קרוב לביתסדה
-
תודה רבה!
עמיחי - יש לי מפלים מתוכננים בווסט וירג'יניה (מפלי בלקווטר) וכנראה גם באזור הדלוואר water gap . האם לדעתך המפלים הגדולים של הפוטומק עדיפים?
-
לא מדובר בביקור ארוך. השמורה קרובה לעיר, והמפלים קרובים למגרש החניה, מרחק הליכה קצר. כל הביקור יכול לקחת זמן לא רב - אין צורך לוותר.