ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. ציידת ערפדים
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 28
    • פוסטים 765
    • הגבוה ביותר 49
    • קבוצות 0

ציידת ערפדים

@ציידת ערפדים

57
    מוניטין
    78
    צפיות בפרופיל
    765
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3003981 גיל 56

ציידת ערפדים הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי ציידת ערפדים

• RE: האם חייב לשים טיפ במסעדות בארצות הברית?

@Hofmanim

תודה על הצגת תכלית של “הישראלי היפה בהתגלמותו”.

בחנויות ישראל חייבים להבהיר ללקוח מהו המחיר הסופי כולל מע”מ. בארה”ב המחיר המוצג לא כולל מס מכירה (מע”מ או VAT) כי בכל מדינה המסים קצת שונים. אז כשאתם מגיעים לקופה, אתם מסרבים לשלם את המס כי זה לא מה שאתם מכירים בבית??? זה ממש אותו דבר.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים
    • RE: ביער השחור לא רוצים ישראלים: "זו לא אנטישמיותYNET

ברור שלא רק ישראלים הם תיירים לא-רצויים. הנה מספר כתבות שסוקרות את התיירים הכי לא-רצויים.  

יש אנטישמיות בעולם. בשנים האחרונות, היא שבה ומתגברת (והתנועות הפופוליסטיות והלאומניות שסוחפות עכשיו את אירופה וארה”ב מלבות אותה), אבל לא צריך לחפש אותה איפה שאינה נמצאת. לטעמי, התעקשות לראות כל התייחסות שלילית לישראל וישראלים כאילו היא נובעת מאנטישמיות פוגעת ביכולת להילחם באנטישמיות.

פורסם בפורום טיולי משפחות
      ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים
    • RE: הצנעת הזהות הישראלית/ יהודית בחופשה

לפני הביקור האחרון שלי בפאריס השנה, כ"כ הפחידו אותי מהאנטישמיות וכו' שממש חששתי לומר שאני ישראלית.

בפועל, שני אנשים שאלו אותי ואת בעלי מאיפה אנחנו. הראשון, מלצר במסעדה איטלקית, היה בעצמו יהודי עם משפחה בארץ... השני, נהג מונית יליד מרוקו, ניסה לשכנע אותנו שהטיול הבא צריך להיות למרוקו והדגיש כמה הוא מעריך יהודים וישראלים surprise

ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים
    • RE: טיול באזור פילדלפיה

אזור עמק הBrandywine מקסים ומשופע אתרים שאפשר לעצור בהם בדרך בין פילדלפיה וושינגטון: גני לונגווד, מוזיאון נהר הברנדיויין (מוזיאון שיושב על הנהר, ממש יפה), אחוזת הגלי (שילוב של מוזיאון מדע ובית עתיק), ווינטרתור ועוד.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים
    • RE: תרומה למשפחה מהאסון בגאורגיה

קודם כל, תנחומי העמוקים למשפחה ולחברים של הילדים אחינעם ונבו. אין לי מושג איך משתקמים מאסון נוראי כ"כ. יחד עם זאת, מכיוון שאני עורכת דין ולא שופטת, לא אקרא להורים פושעים ואני לא יודעת כמובן מה באמת קרה ואיך אבל הפרטים הבסיסיים שפורסמו עד עכשיו מצביעים על ליקויים קשים בהתנהלות של ההורים. איכשהו לא מפתיע שהורים שנוהגים בחושך באוטו מלא ילדים בכביש הררי בגאורגיה בתנאי מזג אויר וראות קשים שגורמים לנהיגה במהירות של 10 קמ"ש (זה מה שפורסם בתקשורת) גם לא יטרחו להוציא ביטוח בריאות כשנוסעים לחו"ל... עצוב מאד

ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים
    • RE: החזרה לצרפת - מדינה עם מסורת
      Chantilly
      ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים
    • RE: זכרונות אהבה מד.אפריקה,סוואזילנד,זימבבואה ובוצואנה

רחל, גם אני חיכיתי לסיפור שלך. התמונות יפהיפיות.

מעניין שהפרוטיאה היא סמל להתחדשות כי היא היתה הפרח הלאומי גם בתקופת האפרטהייד.

ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים
    • RE: איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):
      איך מגיעים לבוראנו (או סיפור קצר על וונציה):

אלעד, סיפור מצחיק, מרגש ובעיקר רומנטי! אתה ואלונה צועדים יחד בקצב כ"כ ייחודי... טרם הייתי בוונציה ועכשיו מרגישה שאני חייבת. 

ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים
    • RE: עלייה לטיסה עם תרופה כרונית בסירופ

א. הכי טוב לבדוק באתר של שדה"ת בברצלונה.

ב. עד כמה שאני יודעת (לא מנסיון), תרופות מותר אם יש מכתב מהרופא באנגלית כמובן שמסביר בדיוק מה זה ולאיזה צורך.

הרבה בריאות

ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים
    • RE: מדגדג לי באצבעות לכתוב על הטיול שלנו היום

אוליב, אין בעיה שתספרי על טיול שלך בשטחים הכבושים. אני אהנה לקרוא ומקסימום אני אמתין עד שאצטרך דרכון כדי לטייל שם בעקבותיך...

ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ציידת ערפדים

• RE: צפון הודו בזוג- געגועים בימי קורונה...

גם אני מחכה להמשך. טיול יפהפה!

נראה שהרגשתם לגמרי בטוחים בקשמיר. האם אין שם מתיחות בכלל? 

ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים
    • RE: דחיית הטיול לחגים - התייעצות מסלול

הי איריס, אני שמחה שאת אופטימית. זה נוסך בי בטחון לגבי הטיול שלי לצרפת באוגוסט.

גם אני חושבת שכדאי שתתחילי בצפון. השנה השלכת רק התחילה בניו יורק בתחילת אוקטובר. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים
    • RE: טיול משפחתי לפני גיוס

@שני2

בהינתן אתם משפחה עירונית עם ילדים יחסית גדולים, אני חושבת שכדאי לכם להוסיף עוד יום לניו יורק. נכון שהלינה בניו יורק מאד יקרה, אבל שאר הדברים לא  יותר יקרים מאשר במקומות אחרים וגם השופינג יכול להיות מצוין (אין מס קניה על פריטי לבוש ונעליים שעולים פחות מ-100$).

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים

@שני2

מסלול הטיול שלנו לא כ”כ רלוונטי לך – אנחנו ביקרנו בניו יורק, וושינגטון ופילדלפיה (זה היה חובה מבחינתנו כי בעבר גרנו 4 שנים בפילדלפיה ויש לנו חברים אהובים שם), ודווקא בגלל החוויה הזו, ברור לי שאם אין סיבה אמיתית לבקר ב-3 ערים, לא הייתי מבקרת בשלושתן במסגרת טיול אחד.

אני ממליצה לך לחפש פוסטים ישנים של עמיחי – הוא מכיר את וושינגטון היטב ויכול להמליץ על הרבה אתרים שהם טבע-לייט באזור.

בניו יורק, ישנו בRadio City Apartments, מיקום מעולה ממש דקה מרוקפלר סנטר ו-5 דקות מטיימס סקוואר. דירה לא הכי מרווחת (אבל זה המרכז של מנהטן...) אבל מצוידת היטב. אכלנו ארוחות בוקר בדירה וגם ארוחת ערב ברמה של פסטה / ביצים וכו’.

בוושינגטון, ישנו ב-Georgetown Suites בשכונת ג’ורג’טאון. מבחינתנו, המיקום היה טוב – זה לא ממש במרכז וצריך לנסוע כדי להגיע לאתרים כמו הבית הלבן והמוזיאונים, אבל השכונה מקסימה ומלאת אווירה. הדירה היתה מאד מרווחת. יש ארוחת בוקר במלון אבל כן הכנו ארוחת ערב בדירה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים

@שני2

איזה טיול מדהים הולך להיות לכם! אנחנו טיילנו בתקופת החגים בארה”ב עם ילדים בני 17, 13 ו-8 והיה מעולה.

א ב ל אתם באמת צריכים לקחת בחשבון עלויות לא קטנות בכלל. פעם כלל האצבע היה שהטיסה לארה”ב יקרה והשהות זולה. עכשיו זה ממש לא כך. בגדול, כל המחירים (חוץ מדלק) די דומים למחירים בארץ. אם מלון דירות מעניין אותך, יש לי המלצות טובות לניו יורק ווושינגטון. אגב, עיריית ניו יורק מאד מקשה על איירבנב בניו יורק (כי היא גורמת להעלאת שכ”ד בכל העיר) ולכן מאד קשה למצוא דירת איירבנב חוקית בניו יורק. 

לעניין הלו”ז – אני אציע משהו קצת אחר. מבינה שניו יורק וושינגטון הן חובה, והאזור שליד וושינגטון משופע אתרי טבע קרובים יחסית.

לכן תחשבי שוב על מעבר בתחבורה ציבורית בין ניו יורק לוושינגטון. גם אם אוטובוס זה מרתיע,תבדקי עלויות של רכבת. אם מזמינים הרבה זמן (כמה חודשים) מראש, זה יכול להיות פתרון טוב ונוח. 

אחרי כמה ימים בוושינגטון, תשכרו רכב ותעשו טיול מעגלי באזור וירג’יניה – כל עמק השננדואה משופע אתרי נופש כולל פארק השננדואה. תחזרו לוושינגטון ותטוסו לפלורידה.

בעיני, זה מסלול שממקסם את ימי הטיול בלי ימי נסיעות ארוכים מאד.

אמריקן איירליינס – בכל חברת תעופה, אפשר להזמין ארוחה כשרה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים
    • RE: דרום אפריקה – חגים 2019 – יופי של טיול משפחתי

לימור, היגעתי רק עכשיו אחרי הסוף, וכיף לקרוא את כל הסיפור ברצף!

טיול מקסים! מתוכנן לעילא! התחלתי לחשוב על ביקור חוזר בדרום אפריקה באוגוסט הבא, ובהחלט נתת לי נקודות למחשבה. השנה מאד נהנינו מרכיבת סוסים בארה"ב וכיף לראות שיש אופציה כזו גם בדרא"פ.

אני גם פה כדי להגן על כבודו של הר השולחן. הוא אתר טבע מדהים - זה ממש לא רק רכבל, תצפית ולרדת. אנחנו עשינו מסלול שלם מסביב לשולחן עד לנקודה הגבוהה ביותר בה. היה בהחלט וואוו.

ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים
    • RE: מסלול שבועיים מדי סי לכיון קרוליינה, ג׳ורג׳יה

@עמיחי13

אני מחזקת את דברי עמיחי.  ארה”ב משופעת באטרקציות – לילדים ולמבוגרים – ודווקא פחות מצטיינת באתרים היסטוריים “אפרוריים” :-). 

בני כמה הילדים ומאיפה אתם טסים לוושינגטון? זה יעזור לכוון אתכם.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים
    • RE: איך אתם מתניידים במנהטן ? כרטיס סאבווי ?

@yaar3

הכרטיס שעולה 33$ הוא חופשי-שבועי, וכרטיס בודד עולה 2.75$. 

מתניידים בתוך העיר בתחבורה ציבורית. בדקתי מסלולים בגוגל מאפס, והיה מעולה. לא נראה לי שאובר הוא יעיל בנסיעות בתול העיר.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים
    • RE: סיכום טיול למרכז מזרח ארה"ב 2019 - הטיסה

@dhz

אני מסכימה שקשה למצוא מידע על טיולי יום בDolly Sods וגם אני חשבתי בהתחלה שמדובר באזור פראי לחלטין שצריך היערכות מיוחדת. לא כך. אנחנו משפחה רגילה, אוהבים לטייל אבל לא “מיטיבי לכת”, היינו עם רכב רגיל (מיניוואן). מה שכן, כבישי ההגעה מאד מפותלים ודי צרים, וצריך לנהוג בזהירות.

ישנו בדיוויס, ווסט וירג’יניה במוטל Canaan Village Inn. המוטל עצמו לא מדהים אבל התאים לצרכים שלנו כמשפחה עם 3 ילדים כי יש בו גם דירות עם שני חדרי שינה ומטבח. 

בבוקר עשינו רכיבה על סוסים ואחה”צ נסענו כ-45 דקות לDolly Sods וטיילנו שם טיול מקסים של 3.5 – 4 שעות. אחרי הרבה חיפושים אחר מסלול טוב, נכנסתי לאפליקציה של All Trails, ומצאתי מסלול קל שיתאים לנו מבחינת אורך – Wildlife Trail No. 506. זה מפת השבילים  הרשמית אבל היא כנראה חלקית כי המסלול שאנחנו עשינו לא מופיע בה. בכל מקרה, בפועל המסלולים מסומנים יותר טוב ממה שחשבתי שהם יהיו.

אני ממשיכה לקרוא בהנאה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים
    • RE: סתיו בניו אינגלנד וביס מתוק מהתפוח הגדול - סיכום טיול

יסמין, אלופה שאת כבר כותבת סיפור טיול! קוראת בהנאה (תוך כדי ישיבת צוות 😉 ) כי מתישהו בטוח אגיע לאכדיה. עוד לא השתכנעתי שניאגרה שווה את הטרטור. נראה אם תשכנעי...

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ציידת ערפדים
      ציידת ערפדים