ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דרום אפריקה – חגים 2019 – יופי של טיול משפחתי

פורום טיולי משפחות
    טיול משפחתי
    32
    135
    20974
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nilih
      nilih @myomer נערך לאחרונה על ידי

@myomer

לימורוש,

תמונות מהממות!!!במיוחד אני אוהבת את אלו הכחלחלות.

יודעת שאת משוגעת על הים. בטיול הזה קיבלת בדיוק את מה שאת ומשפחתך אוהבים💙

אני עדיין בהתלבטות לגבי טיול בדרום אפריקה.

רואה את הנופים היפים ובעלי החיים המהממים, אבל איכשהו הנושא החברתי –גזעי-  כלכלי הוא בעייתי עבורי.

נילי

myomer תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • myomer
        myomer @nilih נערך לאחרונה על ידי myomer

@nilih

תודה לך נילי יקירתי

תודה על המשך הליווי הצמוד. מבינה את הדילמה שלך, נראה לי שיש לנו לא מעט על מה לדבר במפגשנו הקרוב (כולל גם על זה שקניתי היום כרטיסים לסקוטלנד ואני מעתיקה ממך את הלינות 😍, מה שנשאר מקום)

סיימנו בשמורה כבר בשעות הצהריים המוקדמות וחזרנו ל Stormsriver לאטרקציה האחרונה שלנו בדרך הגנים בפרט ולמעשה בטיול בכלל: סאגווי.

הפעילות מתבצעת ע"י Tsitsikamma Segway Tours

לקחנו סיור של שעה. סיור ביער, מסלול יפה מאוד. מלא שרכים, אני מאוד אוהבת. חוץ מזה שאני התעופפתי קצת והודעתי שזה הסאגווי השלישי והאחרון שלי, היה נחמד מאוד.

את אחה"צ העברנו בביקתה שלנו. התחיל לרדת גשם (דווקא התאים לנו ומזל שבא רק עכשיו), הדלקנו את האח, לא שהיה כ"כ קר, בשביל הפינוק. הילדים שיחקו במשחק קופסה. אני עשיתי לי אמבטיה נעימה ולאחריה התיישבתי עם כוס יין ליד האח והתחלתי לכתוב את הסיפור הזה. אחה"צ ביתי ורגוע. ערב אחרון בדרום אפריקה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • myomer
          myomer נערך לאחרונה על ידי

הישוב Stormsriver, בו לנו את ה 2 לילות האחרונים, נמצא במרחק של כשעתיים נסיעה מפורת אליזבט ממנה אנחנו אמורים לקחת טיסה הביתה. הטיסה יוצאת למחרת רק בשעות אחה"צ. עובדה שאפשרה לי לישון את הלילה הזה עדיין בדרך הגנים (אחת הסיבות לכיוון המסלול, הרווחתי עוד לילה בדרך הגנים)

לגבי היום האחרון, יום הטיסה, היו לי בזמן התיכנונים לא מעט רעיונות על מה לעשות בדרך לשדה. בסופו של דבר החלטתי שנקדיש את הבוקר להשלמות במידת הצורך ואם לא אז נעצור בג'פריס ביי - Jeffreys Bay בחנויות Bilabong.

בחרנו בעצירה בג'פריס ביי. הצטיידנו בכמה פריטים מבילבונג. האמת, לא יצאנו מגדרנו ואף מיצינו מוקדם משחשבתי. (העיקר הבן היה מבסוט ויצא עם שלל). מצאנו את עצמנו מתקדמים לעבר פורת אליזבט קצת מוקדם משתיכננתי.

ועכשיו סיפור דרמתי קצר. איך אפשר לסיים כזה טיול מדהים ללא קצת דרמה?

בטיסת הפנים הראשונה בטיול הגענו קצת מוקדם מדי. כזו אני, לא לוקחת צ'אנסים. בירור נוסף מתי להגיע לטיסה הנוכחית הראה ששעה ואפילו פחות מספיקים.

בפועל, נראה ששוב נגיע מוקדם. אנחנו נוסעים לנו. הדרך נהדרת. מסניפה עוד ועוד דרום אפריקה לפני שייגמר ואז הודעה באחת מקבוצות הווסטסאפ של דרא"פ שהיה איזשהו מבדק כלל ארצי וחלק מהטיסות של כמה חברות תעופה מתבטלות בעקבותיו.

איזה לחץ!! אני מעיינת ברשימת הביטולים והטיסה שלנו לא רשומה. מזל. אבל חלק מהמטיילים רושמים שהם בשדה ומובטלות טיסות גם שלא רשומות וגם מה שלא מבוטל יש עיכובים. ואנחנו צריכים להספיק להגיע לטיסת אל על מיוהנסבורג. הלחץ מתחיל.

מגיעים לשדה, למזלנו מוקדם, מיד הדיילת של סאוט אפריקה מודיעה לנו שהיא משבצת אותנו לטיסה שיוצאת ממש עכשיו. שאם נחכה ל”טיסה שלנו” שלפי הצפי לא תצא בזמן אנחנו נפספס את הקונקשיין. זה היה ממש מחטף. הועלנו לטיסה שהתעכבה שעות, איזה מזל!! שנחתנו ביוהנסבורג מיד הקפטן התנצל בפני כל מי שפספס את הקונקשיין. מה שקרה היה כלל ארצי ולפי קבוצות הווטסאפ לא מעט פיפספסו. היה לנו מזל גדול. מזל שהגענו מוקדם. בשעה שהמליצו לי להגיע המטוס כבר היה בטיסה ולא היינו יכולים לקבל את ההסדר הזה, מה שאומר שגם אנחנו היינו מפספסים את הקונקשיין. סוף טוב, הכל טוב.

היה טיול נהדר!!!

תודה רבה לכל מי שליווה אותי

אשתדל לחזור ולרשום קישורים של סיפורי טיול שנעזרתי בהם לתיכנון הטיול המקסים שלנו

להתראות בטיול הבא

לימור

pninit1234 nilih Eytanin 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • pninit1234
            pninit1234 @myomer נערך לאחרונה על ידי

@myomer

לימור

תודה רבה על סיפור מקסים…😘

למרות הקטע הדרמטי בטיסה הטיול בכללותו נשמע מאוד רגוע וכיפי!!

דפנה 11 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • דפנה 11
              דפנה 11 @pninit1234 נערך לאחרונה על ידי

@pninit1234

תודה על סיפור נהדר ומושקע כהרגלך !

תמונות נהדרות  גם  ואיזה כייף שיש לך כבר  את היעד הבא !!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • nilih
                nilih @myomer נערך לאחרונה על ידי

@myomer

תודה רבה עבור הסיפור הנהדר מבית היוצר שלך, שהיה לו גם סוף טוב! (מזל שהכרתי אותו…), גם המון תודה עבור התמונות הנהדרות!!!🏆🏆🏆

אכן יהיו לנו נושאים לשיחה… 

לאחר שתיצרי את המסלול הסקוטי, תעברי מיד לחיפוש הלינה של קרייג באי סקאי, כי היא מאוד מבוקשת (מקום ראשון בטריפאדוויזר ל-b&b ב-אי).

נילי

לבון רחל  קולומבוסית תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • לבון רחל  קולומבוסית
                  לבון רחל קולומבוסית @nilih נערך לאחרונה על ידי

@nilih

לימורי היקרה!!!

השלמתי את הקריאה עד הסוף!!!

כמה נשהניתי בזמן אמת מהלינה שלכם בנייזנה כעת במסך הגדול ולא בנייד – זה וואוו אחד ענק!!!

כמה שאת אמיצה- גם רכבת על סוסים, גם אומגה מעל מפלים,  גם שחייה עם כמעט כתבתי לוויתנים – טוב זה יהיה בטיול הבא שלכם.

התמונות פשוט מהממות.

אפשר לצרף את הכתבה שלך לתיאור הטיול שלי בבלוג לטובת מי שמטייל עצמאית? או שיש לך כבר בלוג?

נהניתי מאד מהטיול וממתינה לטיול הבא שלכם.

רחל  לבון

טל מלינה תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • טל מלינה
                    טל מלינה @לבון רחל קולומבוסית נערך לאחרונה על ידי

לימור –

איזה יופי של טיול.

שמחה מאוד שנהנתם !!!

להמשך טיולים נהדרים

טל

• שירלי 4
                      שירלי 4 נערך לאחרונה על ידי שירלי 4

לימורי חברתי היקרה,

לא תאמיני – רק עכשיו הגעתי לקרוא את האשכול המקסים שלך על דרום אפריקה.

ועל כך ייאמר – It’s better late than ever ! ☺

אע”פ שקיבלנו דיווחים בזמן אמת , בחלק מזמן הייתי מאד רחוקה (בניו יורק) ולא תמיד בשיא הריכוז – אז כיף  לקרוא את הסיפור המלא ולקבל את התמונה השלמה.

אני עדיין שבוייה בקסם מקום הלינה בנייזנה  – שם אני רוצה להיות!

נפלא היה לקרוא על הרפתקאותיכם בדרום אפריקה עם כל בעלי החיים – האריות, הקופים, הזברות, הפילים ועוד ועוד…

טיול כלבבי

ולחיי הטיולים הבאים!

נשיקות,

שירלי  😘

ציידת ערפדים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • ציידת ערפדים
                        ציידת ערפדים @שירלי 4 נערך לאחרונה על ידי

לימור, היגעתי רק עכשיו אחרי הסוף, וכיף לקרוא את כל הסיפור ברצף!

טיול מקסים! מתוכנן לעילא! התחלתי לחשוב על ביקור חוזר בדרום אפריקה באוגוסט הבא, ובהחלט נתת לי נקודות למחשבה. השנה מאד נהנינו מרכיבת סוסים בארה"ב וכיף לראות שיש אופציה כזו גם בדרא"פ.

אני גם פה כדי להגן על כבודו של הר השולחן. הוא אתר טבע מדהים - זה ממש לא רק רכבל, תצפית ולרדת. אנחנו עשינו מסלול שלם מסביב לשולחן עד לנקודה הגבוהה ביותר בה. היה בהחלט וואוו.

• myomer
                          myomer נערך לאחרונה על ידי

היי

רחל, נילי, פנינית, דפנה, טל, ציידת ושירלי היקרות

תודה תודה על המילים החמות והליווי. שמחה שנהנתם לטייל איתי. 

רחל – מאז נפגשנו ודיברנו. את מוזמנת לקחת הסיפור, בשמחה

נילי – אצל קרייג אין מקום כבר מזמן. סקאי יוצא לי על סופ”ש 🙁 פנוי לפני ואחרי… לא נורא, מצאתי משהו אחר וקרייג יידע אותי באם יהיה ביטול ויתפנה חדר.

שירלוש – בהחלט It’s better late than ever ותודה רבה רבה.

פנינית – מהיכרות איתך תיכף יתפרסם לו סיפור ברלינאי. אני ממתינה בשמחה ותודה על הליווי הצמוד.

טלטל – תודה שוב על הליווי. תודה שסבלת אותי עם כל ההצקות בשנה שלמה של תיכנוני דרום אפריקה

דפנה – תודה רבה על הליווי הצמוד גם. 

ציידת – תודה גם לך שהגעת וקראת וגם שכתבת בזמנו על דרום אפריקה, נעזרתי. התיכון המקורי שלי להר השולחן לא היה רק לעלות ולרדת אלא לשלב מסלול הליכה למעלה ואולי גם שקיעה. 

מה ששמתי לב בסיפור שלי זה שהפורום עושה רושם כאילו קצת התעורר לחיים והכל בזכות הרוח הנשית הגבית. (כמעט ואין גברים, אם כי אני יודעת על חלק שקוראים ולא מגיבים וזה גם בסדר גמור)

תודה לכולם 😊

לימור

• Eytanin
                            Eytanin @myomer נערך לאחרונה על ידי

@myomer

אכן, טיול נהדר ויש לכם מזל שכבר נגמר. חברת התעופה הדרום אפריקאית, עומדת בפני פשיטת רגל ומאתמול הפסיקו למכור כרטיסי טיסה!!!

eladv6 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • eladv6
                              eladv6 @Eytanin נערך לאחרונה על ידי

@eytanin

https://edition.cnn.com/2019/12/05/africa/south-african-airways-business-rescue/index.html

• Mikimu_81
                                Mikimu_81 @myomer נערך לאחרונה על ידי

@myomer

אפשר לשאול איזה רכב שכרתם? כי גם אנחנו 6 כולל קטנטנים רוצים רכב מרווח אבל הבנו שעדיף רכב גבוה ולא מצאנו שילוב כזה

myomer תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • myomer
                                  myomer @Mikimu_81 נערך לאחרונה על ידי

@Mikimu_81

היי

סליחה על האיחור בתגובה. 

הרכב שהזמנו היה טויטה קוואנטום. 10 מקומות. היינו 6 ודי הרבה מזוודות.

הזמנו 2 רכבים. זה שקיבלנו בקייפטאון היה גם טויטה קוואנטום 10 מקומות אבל הכסאות מאחור היו מקובעים. (סידרו לנו את העניין). לקח: לציין בהזמנה שרוצים שורה אחרונה מתקפלת

יום טוב

לימור

• 1
                                  • 2
                                  • 3
                                  • 4
                                  • 5
                                  • 6
                                  • 7
                                  • 7 / 7
                                  • פוסט ראשון