-
שלום, אשמח לדעת מה דעתכם על התכנית לזוג (לסוף ספטמבר):
טיסה למומבאי, הגעה בערב, משם טיסת המשך לגואה.
4 לילות בגואה.
טיסה מגואה לקוצ'י, 2 לילות בקוצ'י.
נסיעה למונאר, 3 לילות במונאר.
חזרה לקוצ'י ומשם טיסה חזרה ארצה בלילה.
(סה"כ 9 לילות). -
לעניות דעתי – קצת עמוס ודחוס
כמובן שאפשרי בהחלט, אבל מעט מדי זמן לאתרים הללו. קוצ’ין מזמינה מאד ולדעתי שני לילות בה הם מעט מדי, וכנ”ל גואה. אם כבר היית בהודו ואת מכירה אז זה משהו אחר, אבל אם זה ביקור ראשון – לדעתי זה מעט פיספוס. עדיף אולי לוותר על קראלה ולהסתפק בגואה או לנסות להוסיף עוד ימים בודדים ולהתרכז בקראלה לבדה -
לדעתי בסדר גמור.
אם בוחרים חוף אחד להסתלבט בו זה ממש אחלה. 2 לילות מספיק לקוצי לבדה (לא לכל קארלה מן הסתם) ושלושה לילןת במונאר זה מצוין.
למה לא לטוס ישירות לגואה ולחסוך את הזמן והכסף ?
יש היום ישיר מהארץ
-
לא הבנתי את מסגרת הטיול. אני סופר 9 לילות (נניח). האם אלה כל לילות הטיול?
אם כן - התכנית לא ישימה בחלקה
אתם נוחתים בערב במומבאי ורוצים באותו הערב לטוס לגואה, ומשדה התעופה בגואה להגיע לחוף ולמצוא את החושה בלילה? באמת?
בגלל קוצר הזמן הייתי מוריד לילה ממונאר לטובת קוצ'ין כי המעבר מגואה לקוצ'ין יגזול את כל היום, והנסיעה מקוצ'ין למונאר גם תקח את מרבית היום.
קחי בחשבון שגם החזרה משם תארך זמן ועלולה לסכן את הטיסה חזרה ארצה (אני מבין שהטיסה היא מקוצ'ין לתל אביב).
הצעה - חלקו את תשעת הימים בין מומבאי לגואה. יש מה לעשות במומבאי.
-
תודה רוני! כן יש לנו 9 לילות בסך הכל.
לא מתכוונת ללון בחושה בשום שלב של הטיול, אלא במלון בדרגה טובה+ אז בנחיתה בגואה לוקחים מונית למלון ולא מחפשים חושה (-:
לקחתי בחשבון שימים עם נסיעה יהיו מבוזבזים ולכן אין פה הרבה מעברים.
אני כנראה אוריד יום ממונאר בהתאם להמלצתך. האם שווה לנסוע לשם רק בשביל 2 לילות?
לא אחזור ממונאר לקוצ’ין ביום הטיסה אלא יום קודם, כדי לא להסתכן עם הטיסה מקוצ’ין לארץ (הטיסה בלילה).
עכשיו טוב יותר?
תודה
-
תודה, טיסה ישירה לגואה עולה משמעותית יקר יותר.
המליצו לי להוריד לילה ממונאר, האם 2 לילות במונאר יספיקו?
-
האם שווה לטוס ולהיות רק בגואה (פעם ראשונה בהודו)?
מה יש לעשות שם חוץ מבטן גב (אני חוששת להשתעמם מחוסר מעש יותר מידי ימים)
-
בגואה עצמה אין יותר מדי מה “לטייל” אבל אפשר בהחלט להנות בחופים ולטייל בינהם עם קטנועים או רכב שכור. יש קצת מבצרים פורטוגזים ישנים לאורך החופים וכדאי להקדיש יום אחד של טיול לבירה פאנג’י ולגואה העתיקה שלידה. בגואה העתיקה יש כנסיות עתיקות יפות ובפאנג’י יש שווקים ואווירה מיוחדת.
אני הייתי ממליץ להסתפק בכמה ימים בגואה ובמקום קוצ’ין לבקר יומיים בבומבי. בבומבי יש הרבה מה לראות!
-
השתמשתי ב''חושה'' כדי להעצים את האבסורד ביום הזה. גם אם המלון טוב עדיין כל חוף בגואה יהיה שומם ולא נעים, אם יהיה בכלל מישהו שיפתח את הדלת.
מוכנה להשקיע 170$ ללילה במומבאי? (לנתי גם בהרבה פחות אבל זה מיוחד וגם אותו אני מכיר).
כן, לפעם ראשונה בהודו אציע לך להמנע מהתיזוז שהתכנית שלך.
חוזר על הצעתי - חצי חצי מומבאי וגואה. לא תשעממי. זה שילוב של הודו הארדקור עם חופשת חוף מדהימה.