שיט לווייתנים בטדוסק קנדה
-
האם מישהו יכול להמליץ על חברה המקיימת שיט לווייתנים בטדוסק קנדה. והאם עם סירה גדולה ניתן לראות את הלווייתנים טוב? -
עשינו את השייט עם AML , אני חושב שכל החברות מוכרות לאותו שייט , עשינו את השייט בסירה גדולה , ראינו את הלוויתנים ממרחק של כ-50 מטר הכי קרוב , קיבלנו הסברים על מה שראינו , היה מעניין מאוד וחוויה , בדיעבד הצטערתי שלא לקחנו שייט בזודיאק , שמצליח להתקרב יותר .
-
תודה רבה על המענה. מה הייתה העלות אם אתה זוכר. מצאנו הבוקר משהו והמחיר לזוג כולל צהרים זה 200 דולר. האם החברה הייתה אמינה ויצאה בזמן? הזודיאק נראה לי קצת אתגרי ואני קצת חוששת מזה
-
AML זה המפעיל הכי גדול באזור והם מפעילים אונייה שלדעתי היא גדולה מידיי ופוגמת בחוויה.
אם יש לכם יותר מיום בטאדוסאק הייתי עושה סיבוב בעיירה לראות מה האופציות מבחינת גודל הסירות, למיטב זכרוני, יש גם מפעילים של ספינות קצת יותר גדולות מזודיאק, החברה שאנחנו שטנו איתם הפסיקו את פעילותם, אני חושב שהם מכרו את הסירה שהתאימה בערך ל-100 איש ל- AML
אתם יכולים לנסות גם בלשכת התיירות בקוויבק סיטי אולי הם יוכלו לסייע
-
אנחנו שילמנו סביב ה-80 דולר קנדי לאדם . בלי ארוחת צהריים , רכשנו את הכרטיסים במוטל שהיינו , לא רציתי להתחייב מראש , המחירים זהים, מראש ובמקום , הספינה שהיינו לא הייתה גדולה , הרבה יותר קטנה מסטי”ל . כאמור ההמלצה שלי היא ללכת לכיוון הזודיאק .
מול הנמל יש מסעדה נחמדה ואכלנו שם צהריים .
-
דרך אגב שהגענו הלכנו ללשכת התיירות המקומית , אספתי את הפירסומים ושאלתי מה הם ממליצים , הם צחקו , ואמרו יש הרבה חברות , כולן אותו מחיר , וכולן אותם ספינות , ובאוטובוס שאסף את הנוסעים , בסוף כולם עלו לאותה סירה .
-
ממש תודה על התשובה המפורטת. נראה לי שאזמין שם. הבעיה שלי שאני שם ביולי בשיא העונה ובספר כתוב שחייבים להזמין מראש למרות ריבוי החברות.