שתי שאלות לגבי שדה תעופה לוטון
-
שלום לכולם. יש לי 2 שאלות לגבי שדה”ת. אנו טסים ללונדון בתחילת יוני ואמורים לנחות בשעה 18:45.
- האם קיים במקום סופרמרקט שבו ניתן לקנות דברים בסיסיים (חלב, לחם וכו’)?
- בהנחה שנוחתים בזמן, למתי כדאי לתזמן את הזמנת ההסעה? האם השעה 20:00 היא סבירה? תודה לעונים.
-
יש סופר קטן https://www.london-luton.co.uk/shopping
השאלה היא למה סופר דווקא בשדה? בהנחה שמזמינים הסעה לעיר – למה לא לחפש סופר בעיר שגם פתוח בשעות האלה? במקומות מרכזיים יש סופרים קטנים שפתוחים 24/7 או לפחות עד 11 בלילה. אני פחות אוהב סופר בשדה כי זה בלגן עם המזוודות. גם להכנס לסופר, וגם להסתובב אחרי זה עם שקיות בנוסף למזוודות והתיקים. סתם מסורבל. אז ברוב הנמקרים יותר נוח קודם להגיע למקום הלינה ואז לרדת לקנות כמה דברים.
ירידה לסופר אחרי נותנת עוד שני דברים – מכריחה אותנו לצאת מהדירה לסיבוב ראשון באיזור (אפילו אם מדובר על 11 בלילה), ומאפשרת לקרות מה יש בדירה/מלון לפני שעוברים בסופר (יש קפה? יש קומקום? יש חלב?)
להזמין הסעה ל 20:00 נשמע לי סביר.
-
תודה. יש בהחלט משהו במה שרשמת. חן
-
-
לוטון זה קצת עניין של מזל. לנו לקח שעתיים וחצי לצאת ממנו בגלל שהיה עמוס, והבנו שזה די שכיח שם. -
מסכימה לגבי הסופר – עדיף לקנות ליד המלון/הדירה. בשדה התעופה בדרך כלל גם יקר יותר.
לגבי ההסעה – איזיג’ט נוטים לאחר בהמראה. אז תלוי איזו הסעה את מזמינה. הרבה פעמים החברה או הנהג מקבלים את פרטי הטיסה ואז הם מתעדכנים בעצמם ויודעים מתי להגיע [זה מה שאנחנו עושים]. בכל מקרה, אני חושבת ששמונה בערב, אם נוחתים בשבע, זה צפוף. לפעמים לוקח זמן עד שהמזוודות מגיעות, ויש כמובן תור של ביקורת גבולות שלרוב הוא ארוך בשעות אלו. אמנם לוטון שדה קטן ולא לוקח הרבה זמן ללכת, אבל לפעמים ההמתנה כן לוקחת זמן.
-
איך הדיוטי בלוטון? -
גם אני הייתי מזמינה לשעה 20:15 או 20:30. גם אם ממריאים בזמן 20:00 זה יכול להיות צפוף. בלוטון מאוד שכיח לחכות שעה בתור בביקורת דרכונים. מי שכתב שלקח לו שעתיים וחצי – קשה לומר שזה מפתיע אותי.
-
אם נחבר את הדעה הרווחת פה “לקחת ספייר” בהזמנת ההסעה עם השאלה על הסופר הייתי מציע את הפשרה הבאה:להזמין את ההסעה לשעה מאוחרת יותר כמו 20:30
אם יוצאים מוקדם – לעשות קניות בשדה עד הזמון של ההסעה
אם יוצאים בזמן – לעשות קניות ליד הדירה
אם מאחרים – להשאיר את הסופר לבוקר
-
בהמראה מלוטון יש מבחר גדול של דיוטי פרי, ממש לא קטן.
-
תודה לכל החברים עזרתם לי מאוד. הסיכום של אנשים טובים – מדויק1
-
הי אשמח לפרטים על הסעה מלוטון ממי הזמנתם ואיך??
-
בוקר טוב. לא הזמנתי עדיין הסעה. יש את כל החברות שפורסמו פה בעבר ואני עדיין בודק בכל האתרים שלהן ובודק מחירים.
-
אני טסתי ללוטון בשבוע שעבר, הנהג הסעות היה אוהד הדר הסעותנסענו בשאטל עם עוד כמה נוסעים עד למלון. הזמנו גם את נסיעת החזרה מהמלון לשדה התעופה.