טיול משפחתי ברומניה (זוג+3)
-
אפשר לקבל המלצה לתכנון טיול ל- 4 ימים (תחילת יוני): נחיתה בבוקרשט, נסיעה לבראשוב 1-2 לילות וחזרה לבוקרשט 1-2 לילות
מתכוון לשלב פארק חבלים בבראשוב ופארק טרמה בבוקרשט…
מה עושים בשאר הימים ?
-
-
שלום!
אנחנו מתוכננים לנחות ולהמריא מבוקרשט, יש לנו יומיים שמתכננים לצאת מבוקרשט. שאלתי היא האם זה ריאלי לצאת מוקדם בבוקר לכיוון סינייה ובראשוב ולחזור בשעות הערב לבוקרשט? וגם האם יש מה לראות דרומית לבוקרשט? -
יש לא מעט אנשים שמטיילים כך.
האם זה מתאים לרומניה?אני לא הייתי בוחרת ביום טיול כזה. הייתי נשארת לילה באזור ברשוב, רשנוב,עיירות קרובות. מטיילת בכייף יומיים,בדרך חזרה לבוקרשט(או בהלוך,תלוי ביום בשבוע ושעות)עוצרת לביקור בארמונות סיניה.
אפשר לשכור רכב ליומיים ולעשות את המסלול לבד. אפשר לקחת נהג עם רכב(יעלה יותר)
אם אתם מטיילים בחו”ל ונוהגים,לא רואה הצדקה לנהג מקומי.
רומניה לא מדינת עולם ה3 ולא שודדים בכבישים.
הכבישים עוברים בין העיירות,מהירות נסיעה יורדת ל70 גג,לכן יקח זמן רב יותר לטיול כוכב
-
תודה. מקבלת את העניין של לקחת לילה באיזור בראשוב ולגבי נהיגה לבד יש לי שתי שאלות: האם אפשר להסתדר בכפרים רק בשפה האנגלית והאם הדרכים לא משובשות וקשות לנהג שאינו מקומי? ארמונות סינייה זה ארמון פלש?
-
בעידן גוגל טרנסלייט ותוכנות תרגום אחרות מקוונות אפשר להסתדר בכל העולם, גם במקומות הרבה יותר קשים מרומניה.הכבישים הם לא מה שרגילים בארץ, אבל רובם סבירים. בקיץ יש הרבה עבודות בכביש אז זה יכול לעכב.
הנהגים המקומיים די לסרי סבלנות, אז צריך להזהר כשנוהגים, לנסות לראות ולצפות הכל מראש, אבל זה כלל לא נורא.
ארמון פלש (למעשה השם הוא טירת פלש) הוא אחד מארמונות סינאיה. ממש לידו ארמון/טירת פלישור.
-
תודה רבה