קצת תמונות מהפארק הלאומי Big Bend
-
חזרנו מטיול נהדר בביג בנד. שמונה שעות נסיעה לכל כיוון, קמפינג, ויומיים מלאים בפארק. זה פארק יפהפה – מדברי בחלקו והררי בצד השני. הפארק ענקי, עם המון נסיעה בתוכו, אבל יש תחנות דלק וחנויות [עם מבחר משובח וזול להפתיע של בירות!]. מכיוון שההגעה לפארק מאוד קשה, ואפשרויות הלינה מוגבלות מאוד [אנחנו תפסנו בערך את מקום הקמפינג האחרון, כמעט אי אפשר להזמין מראש, והמלונות בסביבה יקרים ומתמלאים מהר], יש מעט מאוד מטיילים בכל רגע נתון. אפשר לנסוע במשך שעות ארוכות בלי לראות עוד כלי רכב, וגם במסלולים אין כמעט אנשים, למעט הפופולריים והנגישים ביותר [וגם בהם מדובר במספר קטן מאוד של מטיילים]. רוב הזמן זה רק אתם והטבע, ויש המון ממנו – נופים דרמטיים שכאילו נלקחו מתוך מערבון. החום היה כבד מאוד [סביב ארבעים מעלות צלזיוס], אבל למרבה השמחה, חלק גדול מהמסלולים כוללים את הריו גראנד[ה], כך שאפשר להתרענן במים. הנה כמה תמונות מהפארק. אם יש שאלות, אני אשמח לענות.

-
איזה הרפתקנים אתם! תודה על השיתוף

-
-
תודה

הפעם זה לא היה טיול משפחתי, אלא עם חברים. לא נראה לי שהיינו שורדים שמונה שעות נסיעה ביום עם הבנות. גם הן לא היו שורדות את זה...
-
-
שוב תודה!
הקניון הוא Santa Elena. כשהגענו לשם, מצאנו צוות הפקה של אלבום חתונה, שצילם את הזוג הלא צעיר בחליפת חתן ושמלת כלה. די מדהים שהם נסעו עד שם, עם כל הבגדים [אין לי מושג איך הם הצליחו לשמור עליהם נקיים], כדי להצטלם על שפת הנהר. אבל יהיה להם יופי של אלבום.
-
@חתול-רובוטת
תודה על התמונות הנהדרות מאיזור שספק רב אם נגיע אליו אי פעם.
זכיתם... -
איי צ׳יוואואה – שלא רחוק משם! מדהים למדתי משהו ! תודה חתול נרשם –
מה עם המזרח ? עכשיו לכשתחזור

-
המזרח? הלוואי. עם הבור הכלכלי שהשנתיים האלה בטקסס והטיול הקרוב יכניסו אותנו אליו, אני חושש שהמזרח היחיד שאוכל לבקר בו יהיה מזרח ירושלים [למרות שחומוס בעכרמאווי דווקא מתאים לי]. אולי בעוד כמה שנים, אם נצליח לחסוך כסף. -
פספוס שלא נסענו לשם……………..!
זה בטח לפחות 5 שעות מאוסטין (אה כתבת 8 שעות). הכי רחוק שאנחנו נסענו (כמשפחה) היה לקורפוס קריסטי. נחמד, לא יותר מזה
צילה
תתחדשי על תמונת הפרופיל החדשה

-
יש לך לינק לאיי צ’יוואוואה ? לפני כמה שנים ביקנו בביג בנד ולא שמעתי על המקום הזה (למען האמת, גם לא חפרתי הרבה לחפש מקומות בפארק כי לא היה לנו הרבה זמן)
-
תודה על השיתוף. נראה מקום מענין ויפה. -
אני בטוחה שאתה צוחק – איי צ׳וואווה – כתבתי כי כאשר פתחתי מפה ראיתי את השם ׳קרוב׳ במקסיקו – סתם קריאת התלהבות .
דרור תודה – מנצ׳וקה צפון ארונצ׳אל פרדש. הודו.