ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

10 ימים בארה"ב

פורום צפון אמריקה
    בוסטון וושינגטון לאס וגאס ניו אינגלנד ניו יורק
    4
    10
    1240
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • galhu
      galhu נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אשתי ואני מתכננים לטוס לארה”ב בתחילת ספטמבר ל-10 ימים (לצערנו לא הצלחנו להשיג יותר ימי חופש, ואנחנו לא יכולים לטוס על החגים). 

בהתחלה התלבטנו על שלושה כיוונים אפשריים:

1. איזור ניו יורק וניו אינגלנד
      2. ניו יורק וושינגטון 
      3. איזור לאס וגאס

ככל שחשבנו על זה יותר, נראה לנו שנבחר באיזור ניו יורק וניו אינגלנד (למרות שוגאס מאוד מושכת אותנו, לא בא לנו לטוס עוד 6 שעות כדי להגיע, וגם הפארקים שבסביבה אמנם מדהימים, אבל פחות מתאים לנו עכשיו לנעול נעלי הרים ולהתחיל לעשות מסלולי הליכה ארוכים, אלא יותר בכיוון של תצפיות; לגבי וושינגטון – היינו רוצים לראות את העיר עצמה, אבל נשמע לנו פחות מעניין כל מה שבין ניו יורק לוושינגטון).

אם כן, הכיוון הנבחר, כרגע לפחות, הוא ניו יורק וניו אינגלנד, והשאלות הן:

1. האם ניתן להספיק בכלל משהו במסלול הזה ב-10 ימים (ביום הראשון נוחתים אחרי טיסת לילה בשעה 0500 בערך שעון ארה”ב, והטיסה חזרה ביום ה-10 בסביבות השעה 22:00).
      2. האם לנחות בטיסה הלוך בניו יורק או בבוסטון? 
      3. האם יש לכם המלצות למסלולים? נראה לי שנקדיש לניו אינגלנד 6-7 ימים, ולניו יורק 3-4 ימים בהתאמה (היינו כבר בניו יורק), אלא אם תציעו אחרת.

תודה רבה!

dhz תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz @galhu נערך לאחרונה על ידי

@galhu

אין כל בעיה לתכנן מסלול בניו אינגלנד באורך שתקבעו.  משך הזמן העומד לרשותכם יקבע באלו איזורים תוכלו לבקר וכמה זמן תוכלו להקדיש להם.

1. ניתן להספיק לא מעט.  כמובן ש- 7 ימים, כאשר כוללים בהם  1-2 ימים בבוסטון לא משאירים הרבה זמן לטבע, אבל לדעתי ניתן לבקר בהרים הלבנים וגם בקצת בורמונט בזמן הנותר.  על מיין, לדעתי תצטרכו לותר במסגרת זמן מצומצמת זו.
        2. לדעתי כן.  יש טיסות ישירות של אל על גם לניו יורק וגם לבוסטון.  אפשרי גם עם קונקשיין באירופה.  יש מספיק חברות תעופה אירופאיות שטסות לשני יעדים אלו.  מסלול כזה יכול לחסוך לכם חצי יום נהיגה מניו יורק לסוטון (בהנחה של נסיעה ישירה ללא עצירות).  נחיתה בבוטטון תחסוך לכם כסף בעלות שכירת הרכב, מחד, אבל תוסיף לכם דמי החזרה אם תחזירו את הרכב בניו יורק.
        3. יש דברים עליהם תצטרכו להחליט.  למשל, את הדרך מניו יורק לבוסטון אפשר לעשות בנסיעה ישירה בכ- 4 – 5 שעות, אבל אפשר לבלות לאורכה גם יום וחצי עד יומיים, תוך ביקור במקומות לאורכה: מיסטיק, מוזיאון הצוללות בגרוטון, העיר ניופורט ברוד איילנד ועוד.  אם תחליטו על הארכת הדרך לבוסטון, אני מציע שזה יבוא על חשבון ורמונט.
          נניח שאתם נוסעים ישירות לבוסטון, אז אני אניח שתבלו בעיר יום וחצי (2 לילות).  משם צאו לכוון ההרים הלבנים לבילוי של 2-3 ימים, נשארו לגם יומיים לורמונט ולדרך חזרה לניו יורק (יום ויום).  אני מציע להתמקד ביום הזה באיזור Stowe.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • galhu
          galhu נערך לאחרונה על ידי

אנחנו רוצים לראות כמובן קצת טבע, את בוסטון וגם את קו החוף (ולבקר בעיירות כמו פלימות’, קייפ קוד, ניופורט מיסטיק וכו’...)

האם ניתן לשלב מסלול שיכלול את כל הנ”ל ב-7 ימים?

לגבי הטיסות, אנחנו אדישים לנושא, שכן אשתי עובדת אלעל ואנחנו יכולים לטוס או לבוסטון או לניו יורק, לבחירתנו, בטיסות ישירות. הכל שאלה של מה נכון מבחינת המסלול.

וכמובן תודה על התגובה 🙂

karnielr מוני 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • karnielr
            karnielr @galhu נערך לאחרונה על ידי

@galhu

“פארקים שבסביבה אמנם מדהימים, אבל פחות מתאים לנו עכשיו לנעול נעלי הרים ולהתחיל לעשות מסלולי הליכה ארוכים, אלא יותר בכיוון של תצפיות” – סתם שתדעו, ממש לא חייבים נעלי הרים ומסלולים ארוכים, אפשר גם לארגן טיול שכולו תצפיות….

• מוני
              מוני @galhu נערך לאחרונה על ידי

@galhu

החלטתם ניו אינגלנד וניו יורק לכו על זה!

תעשו שלושת רבעי מעגל שיחל בבוסטון ויסתיים בניו יורק 

רשמתם 6-7 ימים מסלול רכוב בניו אינגלנד ו3-4 ימים ניו יורק

כל זה ב-10 ימים כולל טיסות,לכן אני כבר מציע להוריד מהמשוואה

את מיסטיק,ניופורט\קייפ קוד,ופלימות שיקזזו מינימום 2 ימים ואני מדגיש מינימום.

מוני

galhu תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • galhu
                galhu @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני

יש איזשהו מסלול בסיסי שניתן לפנות אליו וממנו להתחיל לקזז ולשנות כדי שיתאים לנו?

• dhz
                  dhz @galhu נערך לאחרונה על ידי

@galhu

כפי שציינתי, אם אתם רוצים לעשות את הדרך לבוסטון בניחותא ולבקר במקומות בדרך, תוכלו להכניס 2-3 ימים בהרים הלבנים, וזהו.  היתר ילך על בוסטון, הדרך מניו יורק לבוסטון (מיסטיק, גרוטון, אולי גם ניו הייבן, והכנסתם גם את קייפ קוד).

• galhu
                    galhu נערך לאחרונה על ידי galhu

הכיוון הוא הפוך – אנחנו נוחתים בבוסטון ומסיימים בניו יורק, זה משנה את ההספק באיזשהו אופן?
                    • dhz
                      dhz @galhu נערך לאחרונה על ידי dhz

@galhu

חוסכים ½ יום של נסיעה (נניח, חזרה מבוסטון לניו יורק בתום הטיול).  כמובן שהסדר ישתנה.  קודם בוסטון (בלי רכב), אחר כך, שכירת רכב ונסיעה להרים הלבנים, חזרה לכוון בוסטון ועקיפתה לכוון פלימות וקייפ קוד, אחר כך לניופורט, מיסטיק וגרוטון, ניו הייבן ומשם לעיר ניו יורק.

galhu תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • galhu
                        galhu @dhz נערך לאחרונה על ידי

@dhz

תודה רבה, אני חושב שזה באמת השילוב שאנחנו מחפשים (בוסטון, קצת טבע וקו החוף) וזה המסלול שיהיה. עכשיו שאני יודע בגדול את המסלול, אוכל “לצלול” לתכנון מפורט יותר.

תודה רבה 🙂

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון