אתרים בדרך ליום הראשון וליום מעבר - מה כדאי ?
-
ביום הראשון , בדרך ממלפנסה ללינה באיזור לוקרנו , מחפשת אתר/ים להכנס בדרך,
לא לשעות ארוכות. האם הייתם ממליצים את marcote? מה עוד?
כנ”ל בסיום הימים באיזור לוקרנו , משהו בדרך מלוקרנו לחבל אאוסטה, באיזור מצודת BARD.
אפשר בחזור לעבור דרך מרקוטה, או משהו אחר. הצעות? -
הי
בלי שאני יודעת מה שעת הנחיתה שלך אמליץ על העיירה סטרזה ושיט לאי איזולה בלה או איזולה מאדרה.
איילת
-
-
אישית, הייתי נוסעת ישירות על פי מה שהוויז מראה כהכי מהיר, לאזור הטיול. בסך הכל מדובר על שעתיים -שעתיים וקצת, ויש באזור הרבה מה לראות ולעשות. עמק מגיה די גדול ויש לו מספר עמקי משנה ושווה לטייל שם אפילו יותר מיום, לדעתי. גם העיירה אסקונה חביבה מאד לדעתי
-
תודה, חרשנו את האיזור בטיול לאגמים ולדולומיטים.
-
@איילת-0406 אמר:
הי
בלי שאני יודעת מה שעת הנחיתה שלך אמליץ על העיירה סטרזה ושיט לאי איזולה בלה או איזולה מאדרה.
איילת
תודה, חרשנו את האיזור בטיול לפני כמה שנים לאגמים ולדולומיטים.
-
@משמט8
קפיצה ללוגאנו היפה?
ממש על הדרך
-
-
@nany8 אמר:
כנ”ל בסיום הימים באיזור לוקרנו , משהו בדרך מלוקרנו לחבל אאוסטה, באיזור מצודת BARD. אפשר בחזור לעבור דרך מרקוטה, או משהו אחר. הצעות?
רק עכשיו ראיתי את השאלה הזו. אפשר לטייל ב”הר הקדוש ב varallo-מאד יפה ומעניין. מדובר בקפלות יפות ומצויירות . זה “ההר הקדוש” העתיק ביותר וגם הנוף מסביב יפה.
אפשרות אחרת-להיכנס לורצ’לי החביבה, אולי רק לבית הכנסת שם...רק כדאי לבדוק קודם הנסיעה שעות פתיחה. לא תמיד ניתן להיכנס. גם ivrea נחמדה ויש nמספר כפרים מתוקים- riceto di candelo u, Masserano ו Rosazza . רוסזה הוא הכי ציורי בעיני, הריצ’טו הכי קרוב.