שיחות מהולנד ומאנגליה לארץ
-
שלום,
האם יש תוכנית או כרטיס סים אירופאי שטוב גם בהולנד וגם באנגליה?
בדגש על שיחות מחו”ל לארץ ופחות על אינטרנט. וכמובן – כמה שיותר זול…
תודה
-
דווקא אם יש לכם חיבור אינטרנט – אתם יכולים לעשות שיחות לכל מספר בעולם עם וייבר או עם סקייפ. העלות היא סנטים בודדים לדקה, כך שטעינה של 5$ תספיק לכם להרבה זמן. כמובן ששיחות למי שמכירים אפשר לעשות בווטסאפ.
-
-
תודה רבה -
בהמשך וכדי לא לפתוח אשכול חדש –
זקוקים לגלישה וטלפון (מעט) לשני טיולים נפרדים בצרפת ובאנגליה, שיהיו בערך על פני 5 שבועות.
מה הכי זול (פעם היה גולן טלקום, אני מבין שהתוכנית שלהם כבר לא זולה)? ועדיין עובד (שלא כמו האשכול על הכרטיס שעובד רק 50%...)
-
גלובל עובד שם טוב. בצרפת יש מקומות בכפרים ובטבע ללא קליטה כלל, של אף רשת, אבל איפה שיש קליטה הגלובל פועל מצוין. -
גלובל סים של פלאפון יכול לעבוד. אין לי מושג מה הולך בו עם שיחות טלפון (את השיחות שלי אני עושה בסקייפ/וואטסאפ במקום לבזבז על זה כסף נוסף), אבל הדאטה שמטעינים תקף ל-3 שנים, כך שאפשר למשוך אותו מטיול לטיול.
-
התוכנית של גולן טלקום עדיין זולה.שיחות מקומיות, גם ללא דיל מיוחד, עולות 1-2 ש”ח לדקה.
שיחות לארץ כלולות בדיל.
-
בעצת חברי הפורום הנכבדים אנחנו רכשנו סים של "גלובל סים" עבור גלישה - 1 ג'יגה ב 69 ש"ח, 2 ג'יגה 99 ש"ח ו-5 ג'יגה ב 149 ש"ח. ניתן להשתמש במה שנשאר במשך 3 שנים מהשימוש הראשוני.
לצורך שיחות רכשנו ב 5$ שרות שיחות של סקייפ -עלות שיחות בינלאומיות הן סנטים בודדים (כשלמעשה שיחות לארץ עשינו בווטסאפ והשימוש היה בעיקר לשיחה מקומית).
מוצלח ומומלץ
-
@צפנת אמר:
בעצת חברי הפורום הנכבדים אנחנו רכשנו סים של "גלובל סים" עבור גלישה - 1 ג'יגה ב 69 ש"ח, 2 ג'יגה 99 ש"ח ו-5 ג'יגה ב 149 ש"ח. ניתן להשתמש במה שנשאר במשך 3 שנים מהשימוש הראשוני. לצורך שיחות רכשנו ב 5$ שרות שיחות של סקייפ -עלות שיחות בינלאומיות הן סנטים בודדים (כשלמעשה שיחות לארץ עשינו בווטסאפ והשימוש היה בעיקר לשיחה מקומית). מוצלח ומומלץ
תודה רבה לכולם