צפון איטליה עם תינוק - התלבטות..
-
שלום לכולם,
אנחנו זוג + תינוק בן 7 חודשים.. יוצאים עוד כמה ימים לחופש בן 10 ימים בצפון איטליה (נוחתים וחוזרים מוונציה).
מתלבטים מאוד בין טיול שמוקדש כולו לאגמים (גארדה, קומו ומג'ורה), ובין שילוב בין גארדה לדולומיטים (ולוותר על שאר האגמים).
ההתלבטות היא בעיקר בגלל המרחקים, זמני הנסיעות ואיכות הכבישים, לאור הצטרפותו של הקטנצ'יק אלינו.. האם לעשות כוכב אחד/ כפול ומהיכן..
נשמח לכל תובנה.
נשמח מאוד גם להמלצה כיצד לחלק את הימים.
תודה רבה!!
-
רק אתם יודעים איך התינוק בנסיעות והאם בכלל מתאים לכם לטייל בטבע כשהוא במנשא, (לא חשוב שיש הרבה מסלולים נגישים לעגלות אבל אפשר את זה אפשר לברר). עקרונית אפשר לעלות מונציה לדולומיטיים, להתמקם באחד העמקים ( גרדנה או פאסה למשל) ואז הנסיעות הארוכות הן רק בהלוך/חזור. דבר נוסף שצריך לבדוק הוא האם הרכבלים פתוחים.
לדעתי יותר מתאים להתחיל בדולומיטיים ולסיים בגרדה. את ונציה אפשר לשלב בהתחלה או בסוף, אם אתם בכלל בעניין של ונציה
-
אם מחליטים על הדולומיטים כדאי רק לשים לב שכשעולים ברכבלים עם תינוקות ההמלצה היא לא לעלות מעל גובה 2000 מטר (ובכל מקרה להתייעץ עם רופא הילדים).
-
תודה רבה על ההתייחסות!
-
וואו. לא חשבתי על המגבלה הזו בכלל.. צודקת לגמרי! תודה!
-
אזור האגמים כמו גרדה וקומו חם מאד ולח בקייץ אזור בדולמיטים קריר