צפון יוון 5 ימים
-
היי אנחנו 3 חברים בני 21 בזמן הצבא.. טיילנו הרבה בחו"ל גם לפני הצבא נורבגיה גיאורגיה מון בלאן וכו אבל עכשיו רוצים לחוות בעיקר מפלים ומעיינות במרחק קצר מהרכב ולא לחוות טרקים, בנוסף רפטינג על אראכטוס מבחינת מיקומים שכן נרצה להספיק: מבחינת חלוקת הימים יום ראשון- מטאורה דרך אגרפה קרוס, אגם פלסטירה לינה במצובו או בהמשך קרוב לצומרקה יום שני- רפטינג על נהר ארארטוס 3.5 שעות+ מעיינות קויאסה + קטאראקטיס + קפבלוביסו יום שלישי- Souda waterfall, רמה מארקס Rema marks דרום צומרקה מעיינות הוידומאטיס, גבי רוגובו, מצפה על קניון ויקוס צפון יום רביעי- וחזרה לאתונה לטיסת לילהאשמח להמלצות ללינות בהתאם למיקומים שהגדרנו?
וביום רביעי- המלצה למה לעשות? אולי שהייה באי כלשהו?
תודה רבה(:
-
לטיול שרשמת צריך להקדיש מינימום 7-8 ימים (בריצה מטורפת).
אני מטייל בקצב גבוה מאוד ולא הספקתי חצי מהדברים שרשמת ב-8 ימים טיול.
אל תשכח שנסיעה מזגוריה לאתונה איזור ה-7 שעות, גם ביום הראשון יש לכם נסיעה של לפחות 6 שעות.
מציע להתפקד על צומרקה בלבד או זגוריה בלבד בשביל משך הזמן הזה.
במקרה הכי קיצוני הייתי מתחיל ביום ראשון במטאורה משם נסיעה ללינה במצובו, לאחר מכן 3 ימים בזגוריה/ צומרקה.
-
הבנתי פשוט נזרום שם לפי ההספק לדעתי
-
טיסה כבר הזמנתם? אם לא - תשקלו טיסה לסלוניקי יש טיסות זולות ישירות של איגיין אייר.
וכן תתמקדו באיזור אחד כי אפילו מסלוניקי למטאטרה שלוש שעות נסיעה פלוס לפחות שעתיים שם. מצובו עוד שעה ממטאורה. לאגם פלסטירה ממצובו נסיעה בדרך-לא-דרך ובמקום עצמו תהנוג להכנס למים - מקום מהמם.
זה סתם כדי שתדעו כמה מקומות ביום אפשר לעשות אפילו אם יום שלכם תתחיל בשש ?! ותסתיים בחוצות
-
מסכימה ממש עם kalva הגזמת עם כמות היעדים, הייתי מקדישה את כל הימים האלו לחבל זגוריה, אפשר דרך מטאורה ומצובו (במצובו אין הרבה מה לעשות) בזגוריה תוכלו לעשות רפטינג (ייתכן שימליצו לכם בצורמרקה לפי הזרימה) ותהנו גם מקניונינג (חברת low alpine מתחילים ליד פפיגו) זגוריה אזור מקסים עם הרים בריכות זרימות… אחלה אזור לחמישה ימים ברוטו עם נסיעה.