ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שיטת התגיות - על הפנים

פורום אירופה
    מסלול עד שבוע בקונסטנץ
    15
    62
    7450
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ח.ג
      ח.ג @okmju נערך לאחרונה על ידי

@okmju

זה דוגמית לתלונה שלנו.

יש אינספור תגיות לא קשורות שמכסות את פני התיבה בה כותבים הודעה ראשונה ו4 חודשים לא הספיקו לתקן את השטות הזו.

בנוסף אין מספור לתגובות בשרשור, גם אין אפשרות לשנות כותרת בראש תגובה.

בגלל זה כנראה גם הורידו את התצוגה המדורגת שחלק מהאנשים אהבו. אני לא, ראיתי בה רק כיסוי שטח, כמו התגיות.

ח.ג תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ח.ג
        ח.ג @ח.ג נערך לאחרונה על ידי ח.ג

@ח-ג

עכשיו נשברתי לגמרי.

אם מישהו רואה בתגיות את המילה סלובניה שיקום! הרי זו היתה צריכה להיות התגית הראשונה שתופיע לאחר כתיבת הכותרת , לא?

והרבה יותר חמור:ניסיתי לשאול שאלות בהודעה . בשלב ראשון היו ל 8 שורות בלתי מכוסות על ידי התגיות. בשלב שני ראיתי רק 2 ולא הצלחתי לעלות לבדוק מה כתבתי. ובהמשך כמעט התעלפתי , עד שהצלחתי לנסח את השאלות..נאלצתי לבטל  את ההודעה כי פתאום התגיות מילאו את כל הדף. ההודעה נעלמה. כפתור שליחה החויר, צף מחוץ לדף, כמו שאפשר לראות בצילום. בעקבות המילה מסלול עלו אינספור תגיות ואיני יודעת איזה מילה נוספת גרמה ל”נזק” הבלתי הפיך. אחרי הופעת התגיות פשוט לא ראיתי אותה יותר ולא התאפשרה שליחה.

עכשיו נזכרתי שמישהו הציע לכתוב סתם הודעת פתיחה ו”להגיב” כי אז אין תגיות. חוזרת לפורום בתקוה שהפעם הניסוח יהיה מהיר יותר ..

? תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ?
          משתמש שנמחק @ח.ג נערך לאחרונה על ידי

@ח-ג

• כתבי הודעה חדשה מהנייד, לא יפריעו לך התגיות (את שאר התכתובת את יכולה להמשיך מהמחשב).

• פני לאחראית [email protected], עם הבעיה (הם לא קוראים שרשורים). 

• ח.ג
            ח.ג @אורח נערך לאחרונה על ידי

@aljaje

תתפלאי,

בנייד כבר לא מנסה. בנייד שלי זה קורה מהר יותר ואיני יכולה לצרף קישור למפה.

? תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • ?
              משתמש שנמחק @ח.ג נערך לאחרונה על ידי

@ח-ג

הכוונה היתה ל​​​​​​כתיבת הודעה חדשה.

את שאר השרשור, כתבי מהמחשב.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • haim-1952
                haim-1952 @okmju נערך לאחרונה על ידי haim-1952

@okmju

Imeshy...  ידיגי היקר והמשקיען....שבת שלום.

האם רק שיטת התגיות על הפנים....לא ולא....גם כל כמות התגובות הזעומות,הנובעות מחוסר רצון להכנס לסבך הפורום,וכן כמות הצופים בשאלות,ולעניות דעתי…תופעה זו הולכת ומחמירה,במשך הזמן,.....

וזאת כנראה מחוסר עניין.

כי אם הנענה...אינו מגלה עניין בהמלצות,למשך למעלה משבוע,ופשוט לא שם ...עליהן,ולא מגלה שום סימניי חיים בפורום,וזאת בחוסר תגובה לטוב או לרע,ממליץ לסמנם לשאלה הבאה,ושייחפשו את בקשותיהם…

בכוחות עצמם באתרים אחרים.

שבת שלום ומבורכת חיים.

שוקי3 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • שוקי3
                  שוקי3 @haim-1952 נערך לאחרונה על ידי

@haim-1952 אמר:

גם כל כמות התגובות הזעומות,הנובעות מחוסר רצון להכנס לסבך הפורום,וכן כמות הצופים בשאלות,ולעניות דעתי…תופעה זו הולכת ומחמירה,במשך הזמן,.....

האם הקביעה הזו נסמכת על סטטיסטיקה בדוקה? לא בטוח. אני דווקא מתרשם שיש השתתפות ערה בפורום.

haim-1952 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • haim-1952
                    haim-1952 @שוקי3 נערך לאחרונה על ידי haim-1952

@שוקי3

שוקי היקר שבת שלום.

יחסית למבנה הקודם של הפורום,גם מספרם של המגיבים,וגם מספר הכניסות לכל שאלה,וכן חברים שהתנתקו,הגיעו בזמנו...ולא מזמן,לעיתים לעשרות ואלפיי כניסות....משולבות..וכן במספר עמודים,שדנו באותה הכותרת וזאת ניתן לאמר.....

כי בריבוי כניסות או תגובות ,בוודאות קיים הרושם...שיש עניין בכתבה,וזה לא קורה לצערי היום...וחבל.…המירב שראיתי לאחרונה...היה המספר 500...ואולי 2 עמודים.

שבת שלום ואופטימית חיים.

ח.ג יונית 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • ח.ג
                      ח.ג @haim-1952 נערך לאחרונה על ידי

@haim-1952

אני הגעתי למסקנה ש:

בגלל דף ההרשמה המסובך יש שואלים חדשים שלא חוזרים כי לא מוצאים את השאלה שלהם. השיטה הקודמת של הרשמה לקבלת הודעה על תגובה, בסוף השאלה היתה ידידותית יותר.

מבנה דף הפורום החדש שכולל מבנה צר יותר עם תגיות ושם השואל לא בצד אלא מתחת, "מעלים" את השרשורים.…מהר

ושוקי,  לא קיבלתי שום תגובה על אזור מוכר לרבים מהותיקים. האם  זה סימן שותיקים , בעלי מידע, לא נכנסים או שכולם עכשיו בחופשה?

האם המתכנתים בכלל עובדים?

במקום לשפר, לפתור בעיות שהיו  למשל בחיפוש, העמיסו עלינו קטסטרופה בשם תגיות. נראה לך הגיוני שאנחנו צריכים להמציא פטנטים כדי לעקוף את הבעיה. זה מה שאני נאלצת לעשות.

נדמה לי שהצוות המנהל מושך אותנו באף...4 חודשים חלפו וכלום לא השתנה. "עובדים על זה". "זה בעדיפות עליונה" 

מזכיר לי שתכננו להרחיב את הכביש לחורפש לקראת שנת 2000 . התקציב נעלם בגלל עבודה איטית ולא מזמן, כ20 שנה אחרי, הסתימה העבודה.

אני לא חושבת שקשה לתת פקודה שתגביל את מספר התגיות.

לא ייתכן שמילות מפתח בכותרת לא קשורות.

בשביל מה יש בשורת הכותרת סעיף תגיות ו"אפשר "  לבחור בסעיף זה, אבל הן בעצם חופשיות להשתלט על הדף?

כמה שבועות עוד יחלפו?

בחיפוש יכולת בעבר לתחום תקופה , היום לא. התגובות שעלו, היו לפחות בסדר כרונולוגי. היום גם זה לא. לא ירד אחוז התוצאות הלא רלוונטיות. כדאני מחפשת מפל נארדיס אני לא רוצה את מפלי הניאגרה...

אילו הייתי מוצאת אלטרנטיבה מוחלטת כבר הייתי מזמן מצטרפת לקהל ה"לא נכנסים". אני נאלצת להשקיע הרבה זמן בחיפוש תשובות באתרים אחרים. מזל ששיטת החיפוש של גוגל השתכללה ודרכו מצאתי גם תשובות שחיפשתי ולא מצאתי באתר למטייל.  

שוקי3 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • שוקי3
                        שוקי3 @ח.ג נערך לאחרונה על ידי שוקי3

@ח-ג אמר:

לא קיבלתי שום תגובה על אזור מוכר לרבים מהותיקים.

על איזה אזור מדובר?

• ח.ג
                          ח.ג @שוקי3 נערך לאחרונה על ידי

@שוקי3

זאת ההודעה.

כותרת לא מענינת? לא מדויקת- זה בטוח. אחרי מאבק בתגיות אין בי יצירתיות.

• יונית
                            יונית @haim-1952 נערך לאחרונה על ידי

@haim-1952

רק ששיטת המיספור הקודמת הייתה מוגזמת ולא ריאלית

לא היה סביר שתוך שלש דקות מפרסום הודעה כבר היו לה 250 צופים וכו.

וכל ההערות מועתקות ומועברות לצוות הטכני, כמובן.

אופטימיות זה תמיד טוב

• haim-1952
                              haim-1952 @יונית נערך לאחרונה על ידי haim-1952

@יונית

יונית היקרה..שבת שלום.

איני בא להתנצח עמך....אך מה שכתבת בתגובתך,

מוכיח כאלף מילים,את התנהלות הפורום בעבר הקרוב,עם תנועה ותגובות רבות ודינמיות,ואם זה היה פיברוק,או הונאה....הן בתגובות,והן בכמות הכניסות,זוהי תעודת עניות...לך ולצוות הטכני,עליו את ממונה....כזה חוסר אמינות ,בהודאה מצידך,לא לזה ציפינו....ואולי כעונש עבורנו על כך...סיבכתם את מבנה הפורום החדש...מקווה שאני טועה.…ובגדול.

מצפה למענה הוגן ויושרתי.

בתודה מראש חיים.

• ח.ג
                                ח.ג @haim-1952 נערך לאחרונה על ידי ח.ג

@haim-1952

יקירי, יונית לא ממונה על שום צוות טכני היא מנהלת פורומים ונאבקת יחד איתנו ולמענינו בתחלואים.

איך המונה ספר 250 כניסות ב3 דקות? 

האם באמת קרה כדבר הזה?

על זה אחראי תכנות לקוי. ומאז זרמו מים רבים בנהר והתכנות השתכלל. 

למה אנחנו לא מרגישים זאת,?

אם תשאל אותי, צוות ההנהלה לא הגדיר נכונה את הדרישות מהמתכנתים. לא בדק בצורה יסודית את תפקודו טרום עלייתו לאויר אולי ביקש לחסוך כסף בזרוז התהליך ולא היה מודע לדקויות. 

לולא יונית ושותפיה לניהול פורומים יש לשער שמנהלי החברה כלל לא היו יודעים על מצוקותינו.

מתקבל הרושם שהם כלל לא מבקרים באתר. 

• haim-1952
                                  haim-1952 @ח.ג נערך לאחרונה על ידי haim-1952

@ח-ג

אם כך ...מתנצל ולוקח את דבריי בחזרה.

וכיצד ניתן לחזק את כוחה של יונית....אם גם היא...לוחמת בצוות הטכני....ובהנהלת הפורומים העלומה.

מעניין מה יקרה לפורום ולהנהלת האתרים....אם במשך חודש ימים. ..לא תופענה בקשות,או המלצות כלשהן,לדוגמא בפורום אירופה,

או לחלופין...תופענה טיפין טיפין,הרי הפגיעה הראשונית תהיה...בחבריי הפורום,השואלים והנעזרים,איש בזולתו,ובכל פתרון ראוי ואחר,שיהיה לצנינים,בעיני הבעלים,הרי הכי קל יהיה....להאשים את ה...ש.ג...במקרה דנן,כנראה יונית..…

בואו נחשוב ונחפש פתרון יצירתי....ללחוץ על הבעלים,כי מקור שילדם של הפורומים,הוא השאלות והתשובות,שבניהן מגניבים את הפרסומות הריווחיות.

ואולי הכתיבה עצמה...יכולה לשמש לנו כנשק איומי,כי ללא פורומים,לא תהיה לאתרים הללו,זכות קיום...חומר למחשבה, " ויפה שעה אחת קודם ".

ולך יונית היקרה..

אם עלבתי בך....מתנצל בפרהסייה,ולוקח את דבריי בחזרה.

המשך שבת שלום מבורכת ואופטימית.

חיים.

נ.ב.

אם זה לא היה ריווחי,לא היו משקיעים באתר.

יונית תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • יונית
                                    יונית @haim-1952 נערך לאחרונה על ידי

@haim1952 

ברור שכל מה שאתה (ואחרים) כותבים נכתב בדם ליבם ומתוך איכפתיות ורצון לתקן ולשפר.

היה סמוך ובטוח שכל תכתובת כזו אני דואגת להעתיק ולהעביר לאנשי המערכת.

(ונודניקית לא קטנה).

התנצלותך מתקבלת כמובן.

.😊

• haim-1952
                                      haim-1952 @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית

חחן חן...שבוע טוב...ו..ב...ה...צ..ל...ח...ה.

• ליאור כ
                                        ליאור כ נערך לאחרונה על ידי

חברים יקרים,

אני מודעת לבעיות וגם הצוות הטכני. הכל עבר, הן נושא התגיות, הן נושא החיפוש, המספור ועוד.

נושא התגיות כבר בטיפול.

אני מודה לכם על האיכפתיות ותשומת הלב. אני יודעת שאתם לא מרגישים כרגע בשינוי, אבל מבטיחה לכם שהדברים שאתם כותבים בשרשורים, הדברים שגולשים כותבים לי במייל וגם כל מה שיונית מעבירה לי – עוברים הלאה לצוות הפיתוח של האתר ולא מתעלמים מהם.

מקווה שבהקדם נושא התגיות יטופל ואז נעבור לטיפול בחיפוש בפורום.

שיהיה שבוע טוב!

ליאור

ח.ג נוסע מתמיד 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • ח.ג
                                          ח.ג @ליאור כ נערך לאחרונה על ידי

@ליאור-כ

אני לא מבינה גדולה במחשבים אבל ההגיון אומר לי שיש בתגיות שתי בעיות:

1.  אינספור תגיות-לדעתי לא אמורה להיות בעיה לתת פקודה שתקבע מספרמקסימלי של תגיות שעולות.
                                          2.  הקשר של התגיות למילים בכותרת , כמו שם מדינה. אולי גם הקוראים/כותבים  צריכים לקבל פקודה לרשום את שם המדינה תחילה.
                                          3.  אני שמתי לב שהתגיות בכלל לא “הגיבו” למילים בכותרת אפילו לא לשמות מדינות או ישובים, אבל כן צצו בהמוניהן אחרי הופעת המילים  כמו :טיול, שדה התעופה, קניון. אולי אפשר למחוק מילים מ”המילון שלהן” עד שיעשה סדר?
                                          • נוסע מתמיד
                                            נוסע מתמיד @ליאור כ נערך לאחרונה על ידי

@ליאור-כ

ליאור שלום,

מה קורה עם נושא העלאת התמונות במיוחד כשהן נמצאות בגוגל תמונות?

האם גם זה על סדר היום?

haim-1952 ח.ג ליאור כ 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 2 / 4
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון