ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שוויץ הסקסונית...

פורום אירופה
    4
    10
    978
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Vadim3238398
      Vadim3238398 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם. אני מתכנן טיול לשוויץ הסקסונית. אני טס מהארץ לפראג, לן שם ובבוקר הבא מתכוון להגיע בתחבורה ציבורית לבאד שנדאו. השאלה הראשונה איך נוסעים וכמה זמן מגיעים לשם? שנית אנחנו לא נהיה עם רכב, האם זה אפשרי בכלל לטייל באזור? הזמנתי מלון לשלוש לילות - האם זה יותר מדי לחסרי רכב? תודה מראש לעונים!!
      עמיחי13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Vadim3238398

ועוד שאלה – אתם יודעים אם מרחצאות טוסקנה בעיירה באד שנדאו אמורות לעבוד באוגוסט (לא הבנתי דבר מהאתר שלהם)?
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • עמיחי13
          עמיחי13 @Vadim3238398 נערך לאחרונה על ידי

@Vadim3238398

אני יכול לנסות לעזור מתוך תיכנון של טיול שלנו בקיץ (מגיעים מברלין – אגב תודה בהזדמנות הזו על הבלוגים המצויינים על ברלין).

עשיתי לימוד די יסודי של אזור סקסוניה, ועכשיו יש לי צרות טובות (יש לנו רק 8 ימים והמון אתרים מעניינים). אז אמנם אנחנו נהיה עם רכב, אבל אני מתרשם מקריאה שיש גם תחבורה ציבורית באזור.

קו הרכבת S1 יוצא מדרזדן לכיוון צ’כיה ויש כמה תחנות לאורך העיירות באזור. עם הרכבת הזו תוכלו להגיע להרנסקו, באד שנדאו (משם יש רכבת תיירותית לתוך השמורה עד מפל ליכטנהייר), קוניגשטיין (מבצר), ראתן (אגם אמלזי, בסתאי), פירנה ועוד. כלומר גם אם אתם מסתמכים על הקו הזה בלבד יש לכם מספיק מה לעשות ל 3-4 ימים. אני מניח שבשילוב עם אופניים או אוטובוסים אפשר להוסיף הרבה יותר.

מפראג, אני מניח שאפשר להגיע לדרזדן ברכבת או אוטובוס ומשם לאן שאתה רוצה באזור. אולי יש גם קו ישיר.

ח.ג Vadim3238398 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • ח.ג
            ח.ג @עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

לגבי תחבורה מפראג  לבאד שנדאו :

אם טרם בדקת  אתר זה וגם אתר זה ,

לגבי המרחצאות יש בטריפאדויזור דיווח מאוגוסט 2018.. אז כנראה פתוח.

מה שכתוב באתר שלהם זה שבין ה15-18 לאוגוסט יש ארוע…

אם אתה תהיה שם דוקא בתאריכים האלה  תפנה אליהם בשאלה  בכתובת המייל שמופיעה בדף האינטרנט שלהם.

Vadim3238398 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • Vadim3238398
              Vadim3238398 @עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

@עמיחי13

ראשית תודה רבה רבה על המחמאות על הבלוגים – כיף לי כשקוראים אותם ובייחוד בייחוד שנעזרים בהם!

חשבתי על אופניים אבל בת זוג שלי לא יודעת לרכוב חח… אבל אם הרכבת התיירותית הזו – זה רעיון יפה. אני חלש עם קריאה באנגלית אז לא כל כך הבנתי אם הרכבת הזו, שמצאתיה בגוגל מאפ, יכולה להביא אותי לתחילה של מסלול כך שהוקל לי כשאמרת. בטח הם יעזו שם במלון עם הנקודות של תחילת המסלולים. 

תודה רבה!

עמיחי13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • Vadim3238398
                Vadim3238398 @ח.ג נערך לאחרונה על ידי

@ח-ג

תודה רבה רבה. אני מתקשה קצת בקריאה באנגלית – יש שם חובה להזמין או אפשר על בסיס מקום פנוי?

לגבי המרחצאות ראיתי את התאריך אבל חששתי שהמקום יפתח רק מה-15 לאוגוסט (שוב בגלל קשיי קריאה באנגלית) ואני אהיה בחלק הראשון של אוגוסט באזור. 

המייל זה רעיון!

תודה רבה!

ח.ג ? 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • ח.ג
                  ח.ג @Vadim3238398 נערך לאחרונה על ידי ח.ג

@Vadim3238398

1. למה התכוונת על בסיס מקום פנוי? לרכבת?

כיון שבקייץ יש הרבה נוסעים כדאי להזמין כרטיסי ישיבה מראש. 

אנחנו נסענו  מפראג לבודפשט ולא בשיא העונה . טוב שהזמנו כרטיסים מראש, למרות שבגלל אי סדר במספור הקרונות היה קשה למצוא את המקומות.היו הרבה מאוד נוסעים.

• עמיחי13
                    עמיחי13 @Vadim3238398 נערך לאחרונה על ידי

@Vadim3238398

הרכבת שקישרתי אליה היא לא רכבת תיירותית – זו רכבת פרברית רגילה של דרזדן – קו S1 – שמוביל מסקסוניה השוויצרית לדרזדן, עם תחנות בדרך שמתאימות לנקודות עניין רבות באזור.

הרכבת התיירותית יוצאת מבאד שאנדאו לכיוון השמורה עם כמה תחנות בדרך.

כאן יש מפה אינטראקטיבית עם כל הקווים של הרכבת (S1 והתיירותית) וכן קווי האוטובוס:

https://www.vvo-online.de/en/lines-plans/fare-zones-interactive/index.cshtml

כאן יש קישורים לאתרים שאפשר להגיע אליהם עם הרכבת:

https://www.vvo-online.de/en/leisure/excursion-destinations/ausflugsregionen-178.cshtml

בנוסף יש גם מעבורת ששטה על נהר האלבה עם כמה תחנות.

• ?
                      משתמש שנמחק @Vadim3238398 נערך לאחרונה על ידי

@Vadim3238398

המרחצאות פתוחות ראה כאן וכאן מבצע לקיץ (כנס גם לדף שלהם בפייסבוק ותמצא את כל הפעילויות).

נסה לראות כאן וכאן .

אפשר לפנות ללשכת התיירות יש להם גם ברושורים(גם שולחים עד הבית או כפי שיעצו לך, שאל במלון). 

• Vadim3238398

תודה רבה רבה לכולם.
                        • 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון