טיול 3 שבועות עם תינוק בן שנה וחודשיים - במידה והייתה לכם האופציה להשאיר בארץ, הייתם בוחרים בה?
-
להשאיר. אם יש אפשרות אצל סבא וסבתא , זה הכי כיף שיש
אכן טיול עם תינוק הוא שונה . לא לשכוח שגם הוא לא באמת צובר חוויות בטיול בחול, יהנה יותר עם סבא וסבתא
תעשו טיול מכין לבר מצווה….

-
שוב תודה רבה לכולם, הוחלט היום שהקטן ישאר בארץ… אופי הטיול פתאום משתנה פלאים.
שבוע טוב
-
ברשותכם אנצל את הפוסט, אם כבר עכשיו שדברים השתנוו..

מחפשים מקום “לסגור” בו את הטיול לפני הטיסה לניו יורק… מתכננים לצאת מהגרנד קניון בסביבות 15:00\16:00 – האם נסיעה לאלברקקי שווה את זה? מקום עם עניין? מחפשים איזה מקום פיקנטי באיזור ניו מקסיקו..
-
סנטה פה מאוד מאוד יפה ושונה כעיר
באלבוקרקי יש פארק טבע יפיפה ושכונות מקסימות על גבול הר הסאנדיה שאליו גם ניתן לעלות ברכבל אבל העיר עצמה ממש סתם.
זה מאוד תלוי כמה זמן יש לך ומה אתה מחפש אבל המרחק בינהן הוא בסביבות שעתיים אם אני זוכר טוב
-
מציע לכם לפתוח שירשור חדש, ולרשום שם את המסלול כדי לקבל הצעות ממוקדות
-
אני לא טיילתי עם תינוקות או פעוטות בחול. ניראה לי מורכב מידי .
מצד שני גם לא הייתי מסוגלת להשאיר תינוק ל 3 שבועות – זה ניראה לי משימה בלתי אפשרית ( עבורי ועבורו )
בנסיבות שלכם הייתי לוקחת. -
פוסט זה נמחק! -
בנושא שנסגר

-
אם היה מדובר בפחות זמן (גג שבוע ) לא הייתי לוקחת ועשינו המון טיולים כאלה בלעדיו.
אבל שלושה שבועות? לילד בן שנה פלוס? שמבין , שקולט שנעלמתם..אומץ.
לא היינו מסוגלים..אני עם אנשים טובים, ילדים הם חלק מהמשפחה ועושים התאמות על מנת לאפשר להם להיות חלק מהחוויות שאנחנו צוברים.
-
ההחלטה היא שלכם ושלכם בלבד.
אנחנו לקחנו את הילדים איתנו לטיולים בחו’ל רק מגילאים גדולים,מה שהכתיב ויתורים מבחינת אורך הטיולים.
את הבכורה השארנו אצל סבבתא בגיל שנה וחודשיים לעשרה ימים,
וקיבלתי אותה בחזרה גמולה ממוצץ-דבר שלא ביקשתי והצטערתי עליו מאוד הרבה זמו אחכ….בעיקר כשבכתה
.חישבו עם עצמכם אם תהיו מסוגלים באמת להשאיר לתקופה ארוכה…
הפיתוי הוא גדול ואם הייתם שואלים על עשרה ימים אז הייתי קופצת ואומרת ‘כןןןןן’
כי אם יש אפשרות אז ברור שטיול זוגי הוא ירח דבש כייפי ושונה מטיול עם תינוק.
התלבטות אמיתית.
בהצלחה

סיגל
-
אנחנו מטיילים עם הילדים, חלק מהכייף שלנו זה להיות ביחד.
אולי אם היו לנו המון ימי חופש כדי לבלות גם 3 שבועות עם הילדים וגם 3 שבועות (אחרים) בטיול נפרד בחו”ל היינו מפרידים, אבל
מכיוון שאנחנו לא רוצים להיאלץ לבחור או ילדים או טיול אז עושים טיול עם הילדים.
וכמובן שמה שמתאים לי לא בהכרח מתאים למישהו אחר.