ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סקי עם הילד 2020 במחיר שפוי

פורום סקי וסנובורד
    סקי
    8
    27
    4644
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Ido_3467827
      Ido_3467827 נערך לאחרונה על ידי

אז אחרי שהשנה לקחתי את הילד לואל טורנס לקייטנת סקי של סקי דיל, החלטתי השנה להיות במחיר קצת יותר שפוי

אז מה בעצם אני מחפש?

חופשה במרץ, 5 ימי גלישה.

הילד גולש פעם שניה, פעם ראשונה היתה מאוד מוצלחת, קפץ כמה קבוצות ועשה את רב הכחולים. אני ברמה בינונית, עושה אדומים. לכן מבחינת גודל אתר חשבתי שכדאי להגיע לאיזור ה-150 ק”מ ככה

האופציה הראשונה שחשבתי היתה סוצ’י. נראה מאוד מבטיח. אבל גם עם לא מעט נעלמים וכרגע המחירים עוד יקרים בצורה מפתיעה

אופציה שניה שחשבתי היא אנדורה, שם אמנם חוויתי פציעה וחוויה לא נעימה, אבל בהחלט נראה שהיא מתאימה לתיאור, וגם כר יש לי המלצה למדריך דובר עברית טוב שם

האופציה השלישי היא לתפוס טיסת low cost למילאנו (אולי הצעות אחרות?) ולקחת אתר איטלקי במרחק סביר, למשל פאסו טונאלה

אשמח מאוד לקבל עצות, המלצות, ובעצם כל מה שאפשר כדי להזמין כמה שיותר מוקדם ולרסק במה שאפשר את המחיר

תודה

ענבל אין על סקי yanivparan Segalon ldude 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ענבל אין על סקי
        ענבל אין על סקי @Ido_3467827 נערך לאחרונה על ידי

@Ido_3467827

סליחה על השאלה בן כמה הילד?

Ido_3467827 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • yanivparan
          yanivparan @Ido_3467827 נערך לאחרונה על ידי

@Ido_3467827

אופציה ראשונה: לא מכיר

אופציה שנייה: סביב1000 €לחבילה לאדם עם אחת  מסוכנויות הטיולים הידועות , מרץ חודש טוב באנדורה מנסיון אישי פעמיים. לא נראה לי שניתן להוזיל בהרבה.

אופציה שלישית: פאסו טונלה, טיסה בראינאיר,השכרת רכב קטן ,השכרת דירה ולא מלון ציוד זול וסקיפס רק לפי הצורך יכול להיות בין 600 -700 € יש גם אתרים קטנים יותר באזור.

אופציה רביעית: בולגריה מרץ אלול להיות בעייתי מבחינת תנאי שלג

• Ido_3467827
            Ido_3467827 @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי אמר:

@Ido_3467827

סליחה על השאלה בן כמה הילד?

יהיה בן 9

ענבל אין על סקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • Ido_3467827
              Ido_3467827 @yanivparan נערך לאחרונה על ידי

@yanivparan אמר:

@Ido_3467827

אופציה ראשונה: לא מכיר

אופציה שנייה: סביב1000 €לחבילה לאדם עם אחת  מסוכנויות הטיולים הידועות , מרץ חודש טוב באנדורה מנסיון אישי פעמיים. לא נראה לי שניתן להוזיל בהרבה.

אופציה שלישית: פאסו טונלה, טיסה בראינאיר,השכרת רכב קטן ,השכרת דירה ולא מלון ציוד זול וסקיפס רק לפי הצורך יכול להיות בין 600 -700 € יש גם אתרים קטנים יותר באזור.

אופציה רביעית: בולגריה מרץ אלול להיות בעייתי מבחינת תנאי שלג

אופציה רביעית לא רלבנטית כי האתר קטן מידי והייתי בו בעבר

לגבי האופציה של פאסו למה לא לקחת מלון וציוד רגיל אלא זול? 

ומה בין האופציות היית ממליץ

מ. פולני yanivparan 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • ענבל אין על סקי
                ענבל אין על סקי @Ido_3467827 נערך לאחרונה על ידי

@Ido_3467827

שאלתי בן כמה הילד כיוון שלדעתי מה שמייקר את כל העניין זו קייטנת הסקי.השאלה אם הוא יוכל להמשיך ללמוד לגלוש בלי קייטנה.

אבל פה זה כבר קושי עם השפה או למצוא עוד ילדים בגילו ולמצוא מדריך שדובר עברית.גיל 9 זה לא קטן אבל זה לא מספיק גדול לשים אותו בקבוצת מבוגרים.

• Ido_3467827

@ענבל-אין-על-סקי אמר:

@Ido_3467827

שאלתי בן כמה הילד כיוון שלדעתי מה שמייקר את כל העניין זו קייטנת הסקי.השאלה אם הוא יוכל להמשיך ללמוד לגלוש בלי קייטנה.

אבל פה זה כבר קושי עם השפה או למצוא עוד ילדים בגילו ולמצוא מדריך שדובר עברית.גיל 9 זה לא קטן אבל זה לא מספיק גדול לשים אותו בקבוצת מבוגרים.

בגלל זה מתכנן להיות איתו בשיעורים פרטיים ולגלוש איתו שאר הזמן

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • מ. פולני
                    מ. פולני @Ido_3467827 נערך לאחרונה על ידי

@Ido_3467827

בהודעה של יניב חסר פסיק אחרי המילה “מלון”. בשביל לחסוך הוא מציע לך לקחת דירה ולא מלון. ובנוסף לשכור ציוד מדרגה נמוכה כי יותר זול מאשר דרגה גבוהה.

? תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • ?
                      משתמש שנמחק @מ. פולני נערך לאחרונה על ידי

@מ-פולני

טעות, אין שמים פסיק לפני ו' החיבור😁. 

מ. פולני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • מ. פולני
                        מ. פולני @אורח נערך לאחרונה על ידי

@aljaje

במחילה מכבודך, הטעות היא שלך. 

כתבת השכרת דירה ולא מלון ציוד זול וסקיפס 

לא שמת פסיק אחרי המילה “מלון” – ואתה מתקן אותי, כאילו דרשתי פסיק לפני המילה.

ואם בתחביר נדון, הרי ש:

• את הפסיק יש להצמיד למילה שלפניו. כך שבמקום השכרת רכב קטן ,השכרת יש לכתוב השכרת רכב קטן, השכרת
                        • המילה “השכרת” משמעה מתן בשכירות. מי ששוכר רכב (שזה שליש מכותבי הפורום הזה. כל השאר באים מהארץ עם מכוניות, כי הם משכירים) מבצע שכירות אם במילה אחת; או שכירת רכב, אם מוסיפים שם עצם לפועל. 
                        ? תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                        • ?
                          משתמש שנמחק @מ. פולני נערך לאחרונה על ידי

@מ-פולני

!Przepraszam, ale się mylisz

אם אתה כל-כך דקדקן, פנה אל כותב הידיעה המקורית ולמד אותו, כדאי שתשים-לב, להערה הראשונה שלך.

זה הציטוט המקורי: "השכרת דירה ולא מלון" (אין צורך לשים פסיק לפני ו' החיבור!), הבעיה רק במשפט הקודם והרווח ששכח לעשות. 

* לי אין בעיות בפיסוק ושכירת-רכב (אני גמישה בשניהם).😁

יום נעים ובּז׳!

• Segalon
                            Segalon @Ido_3467827 נערך לאחרונה על ידי

ממליץ על מדונה די קמפיליו, יצא לי 1500 יורו לאדם, אבל 6 ימי גלישה ומלון מפנק, כך שאתה עוד יכול לחתוך את המחיר. להלן כל הפרטים של החופשה שלי: חזרתי משבוע במדונה די קמפיליו, 19-26.1.19, 8 מבוגרים (4 סקי 4 סנובורד), ברמות גלישה שונות. לא ירד הרבה שלג באתר ובדולומיטים בכלל, אבל ה70 ס”מ שלג מתוחזקים מעולה בעזרת תותחים וחתולים, כך שכל האתר פתוח לגלישה. המתחילים לקחו הדרכה חצי יום ואז היינו נפגשים לצהריים במסעדה על ההר, ומשם גולשים ביחד או לחוד בחזרה למלון.

טיסה: לברגמו עם ריינאייר או למילאנו עם איזיג'ט, 160 יורו לאדם. Www.easyjet.com, Www.ryanair.com
                            רכב ודלק: דרגה בי, 55 יורו לאדם.Www.locautorent.com, Www.rentalcars.com
                            מלון, ארוחת בוקר וספא: 7 לילות בחדר זוגי במלון קרלו מגנו או מלון גולף, 570 יורו לאדם.Www.hotelcarlomagno.com, Www.thcampiglio.it
                            ציוד: 6 ימים סנובורד, נעליים וקסדה, 100 יורו לאדם.Www.noleggiodelbrenta.com
                            סקיפס: 6 ימים לכל מרחב הגלישה, 245 יורו לאדם.
                            גלישה: מרחב הגלישה מחולק לרכסים מקושרים ברכבלים. המלון ממוקם בצמוד למסלול כחול, ממנו ניתן לגלוש ל2 רכבלים, כך שטכנית ניתן לגלוש סקי-אין/סקי-אאוט או לסיים יום גלישה בעיירה אחרת ולקחת אוטובוס חזרה למלון בחינם. הרכבלים פתוחים מ8:30 עד 16:30. Www.campigliodolomiti.it
                            ארוחות ערב: מסעדה בעיירה או במלון, 250 יורו לאדם.
                            מסעדות יקרות: Ristorante Alfiero, Taverna Del Campo, El Volt Dela Baita.
                            מסעדות זולות: Ristorante Pizzeria Piccadilly, Le Roi
                            ארוחות צהריים, אלכוהול ובזבוזים: מסעדה על ההר, 120 יורו לאדם.

• ldude
                              ldude @Ido_3467827 נערך לאחרונה על ידי

@Ido_3467827

תשמע…. בעיני השאלה הגדולה אם הילד יצטרך שיעורי סקי וכמה. לדעתי אם זו פעם שנייה רצוי שיקבל במשך כל השבוע אבל זה באמת שיקול שלך. למה זה חשוב? כי אם למשל הוא ייקח שיעורים שבוע אין לך טעם לנסוע למקום כמו מיירהופן שהוא בעצם אוסף של כמה אתרים. אתה לא תוכל להתנייד ביניהם כי רוב הסיכויים שהשיעורים מתקיימים באתר אחד בלבד- אלא אם כן תחליטו להיפרד ליום , מה שלא נראה לי סביר. 

מה שאני הייתי עושה זה לחפש טיסה זולה. לאיפה שזה לא יהיה  וברגע שמצאת אותה משם את גוזר את אתר הסקי שיחסית יוצא לך קרוב/מתאים  , מלון ורכב.    יכול להיות שבאמת שווה לך לנסוע בצורה מאורגנת [דהיינו חבילה מאורגנת] אבל הדילים עוד לא ממש יצאו אז לך תדע. אישית אני אוהב את אוסטריה ממגוון של סיבות אבל אחת מהן היא שהם מתייחסים לילדים כילדים – בבתי מלון רבים ילד מקבל הנחה רצינית [במקרה שלך זה יכול להגיע ל 30- אחוז] על מחיר החדר. פלוס רציני.

• ענבל אין על סקי
                                ענבל אין על סקי @Segalon נערך לאחרונה על ידי

@Segalon

קראתי נכון? 1500 יורו לאדם בהרכבה עצמית?! שאתה היית צריך לדאוג לדלק ביטוח ורק ארוחת בוקר במלון אני כבר לא מדברת על כל הבירורים שהיית צריך לעשות כמו טיסה ועוד.באותו מחיר היית יכול לנסוע עם חבילה מהארץ ובראש שקט. אני מאד מבינה שאנשים רוצים לעשות חופשה בהרכבה עצמית כי זה חוסך עליות אבל פה לא חסכת כלום.

Segalon מיכל ע 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • Segalon
                                  Segalon @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

כשקוראים את האותיות הקטנות מגלים שחבילה בדרך כלל לא כוללת הוצאות נוספות (ארוחת צהריים, ציוד, אלכוהול ובזבוזים). נסעתי בעבר גם בחבילה ומניסיוני 1500 יורו להכל כולל הכל (טיסה, העברות, לינה, 3 ארוחות, ציוד, סקיפס, אלכוהול, ספא, ובזבוזים) מהיציאה מהבית עד החזרה לבית לי משתלם.
                                  • ענבל אין על סקי
                                    ענבל אין על סקי @Segalon נערך לאחרונה על ידי

@Segalon

שהייתי עם הבת שלי בצרפת שילמנו 1450 יורו והחבילה כללה הכל כולל ציוד ואפילו הדרכה.מנם שילמתי מקדמה הרבה לפני אבל בכל זאת.

ענבל אין על סקי Ido_3467827 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                    • ענבל אין על סקי
                                      ענבל אין על סקי @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

אפילו יין חופשי בארוחות.אלכוהול אחר בתשלום בנפרד עלינו מה שנקרא.

• מיכל ע
                                        מיכל ע @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

ענבל, אולי תופתעי לשמוע, אבל הרבה אנשים מעדיפים לארגן לבד לא (רק) בגלל החיסכון במחיר, אלא בגלל הגמישות שזה מאפשר וההתאמה של החופשה לצרכים שלהם, למשל:

1. טיסות בשעות שנוחות להם (טיסת לילה לחסוך יום עבודה או טיסת בוקר להגיע מוקדם לאתר? כל אחד וההעדפות שלו).
                                        2.  טיסה לשדה תעופה קרוב לאתר – לא תמיד זה מה שכלול בחבילה.
                                        3. נסיעה לאתר שלא משווק בארץ.
                                        4. לינה במלון/דירה שלא משווקים בארץ.
                                        5. נסיעה לפחות משבוע או ליותר משבוע.
                                        6. שילוב של טיול בעיר שבה נוחתים.
                                        7. ניידות שמאפשר רכב שכור, או לחילופין נוחות של הסעה פרטית.
                                        8. הכיף שבחיפוש המידע! כן, יש אנשים שבשבילם זה חלק מההנאה שבחופשה.

מבחינתי הסיבה הכמעט יחידה לבחור בדיל מאורגן על פני ארגון עצמי תהיה במקרה שזה יוצא זול יותר מארגון עצמי (וכן, זה יכול לקרות).

אי אפשר להשוות בין חופשות באתרים שונים, במלונות שונים ובתאריכים שונים ולהגיד שדיל מסויים הוא זול ולכן עדיף – הכל תלוי ברכיבים של החופשה. 

בחופשה שאת כתבת עליה השנה: נדמה לי שלא ממש התלהבת מהתנאים של הקלאב, מדובר על הדרכה של חצאי ימים בלבד והקלאב ממוקם לדעתי לא אידאלי ביחס לאתר. זה לא אומר שזה לא היה דיל טוב ויכול להיות שהוא התאים לך מצויין, אבל מפה ועד להציג את זה כאופציה עדיפה על ארגון עצמי המרחק גדול.

ענבל אין על סקי 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • ענבל אין על סקי
                                          ענבל אין על סקי @מיכל ע נערך לאחרונה על ידי

@מיכל-ע

אז אכן יש כמה הבדלים אבל יש כמה דברים שאפשר לעשות גם באירגון עצמי וגם בחבילה.

1.טיסה: נכון שאפשר לטוס מתי שנוח לנו אבל גם דרך חבילה בדר”כ המטוס נוחת בשדה התעופה הכי קרוב לאתר.

2.לינה גם דרך חבילה אפשר לבחור ללון במלון יוקרתי או דירה

3.אפשר גם לשלב טיול אפילו שאנו דרך חבילה יש תחבורה ציבורית יש מוניות ועוד.

4.את צודקת לגבי החופשה האחרונה לא נהנתי אבל לא כי עשיתי את זה דרך חבילה,גם אם הייתי עושה את זה באירגון עצמי היה אותו הדבר.

לא אמרתי נחרצות שחבילה עדיפה על אירגון עצמי (לי זה יותר נוח) 

• Ido_3467827

@ענבל-אין-על-סקי

הי על איפה מדובר?

בסוף השתכנעתי לקחת אותו לקלאב מד בלה פלאן בערך במחיר שדיברת...

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון