רכבת מוינה לזלצבורג
-
חברה ואני מתחילות לתכנן טיול לאוסטריה בסוף אוגוסט. אנחנו אוהבות טבע וארכיטקטורה/ טירות ופחות שופינג ומרכזי קניות. רוצות לעשות איזה שלושה ימים וינה ואח”כ לעבור לזלצבורג/ טירול. מעדיפות כמה שפחות נסיעות ארוכות ברכב ולכן חשבנו לנחות בוינה לקחת רכבת לזלצבורג ורק שם לשכור רכב ולעשות שם טיול כוכב של כמה ימים. לא הצלחנו למצוא בנתיים כמה עולה רכבת וינה← זלצבורג וחזרה. האם צריך להזמין מהארץ או שאפשר/ צריך שם?
תודה מראש למי שידע לתת מידע
-
אי אפשר לכסות את אזור זלצבורגרלנד וגם את טירול בכוכב אחד (זה שטח גדול), צריך (לפחות) שניים.רכבת רצוי מאד להזמין מראש אונליין, לו”ז ומחירים באתר של חב’ הרכבות ÖBB .
לכמה זמן הנסיעה?
-
תודה!
אנחנו עדיין לא סגורות מבחינת משך הנסיעה וזה תלוי כמה סביר המחיר ברכבת. יש לנו חלון זמן של בערך שבועיים מקסימום (סביר להניח שלא ננצל את כולו) רוב הסיכויים שאם נצא מוינה זה יהיה לכוכב אחד. במקרה הכי גרוע נטוס רק לוינה ואזור זלצבורג וטירול ישמר לפעם אחרת.
-
-
הרכבת לזלצבורג יוצאת מתחנת wein HBF.
תוכלו למצוא מידע מפורט באתר או באפליקציה של חברת הרכבותהאוסטרית ÖBB -
תודה רבה!
משיטוט באתר שלהם אני מבינה שיש להם אפשרות של חופשי שבועי בקו הזה שלדעתי מגיע גם לאינסבורק ואולי זה יכול להיות לנו פיתרון להגיע יותר פנימה לטירול.
-
-
@ענבר610 אמר:
חברה ואני מתחילות לתכנן טיול לאוסטריה בסוף אוגוסט. אנחנו אוהבות טבע וארכיטקטורה/ טירות ופחות שופינג ומרכזי קניות. רוצות לעשות איזה שלושה ימים וינה ואח”כ לעבור לזלצבורג/ טירול. מעדיפות כמה שפחות נסיעות ארוכות ברכב ולכן חשבנו לנחות בוינה לקחת רכבת לזלצבורג ורק שם לשכור רכב ולעשות שם טיול כוכב של כמה ימים. לא הצלחנו למצוא בנתיים כמה עולה רכבת וינה← זלצבורג וחזרה. האם צריך להזמין מהארץ או שאפשר/ צריך שם?
תודה מראש למי שידע לתת מידע