ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לינה למשפחה בריו

פורום דרום אמריקה
    ריו ריו דה ז'נרו
    4
    11
    1759
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gigish
      gigish נערך לאחרונה על ידי

אשמח להמלצה למקום נחמד לישון בריו. משפחה עם ילדים. Airbnb או הוסטל/ מלון  נחמד בסביבה נעימה ובטוחה.

ובכלל - באיזה אזור מומלץ לישון? 

ריו ללא הפסקה תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ריו ללא הפסקה
        ריו ללא הפסקה @gigish נערך לאחרונה על ידי

@gigish

הי, gigish

לטעמי ועל פי ניסיוני, שכונת קופקבאנה (Copacabana) היא המקום המומלץ ביותר עבור תיירים וזהו האזור שאני ממליץ לכל לקוחותיי להתאכסן בו, לרבות משפחות עם ילדים.

בעצמי מתגורר בשכונה וכל יום מוציא מכאן טיולים לכל רחבי ריו וגם עורך סיורים בה, כולל סיורי לילה, כך שהדעה שאני מביא היא מבוססת ועדכנית.

מעבר לכל היופי והקסם של קופקבאנה, יש בה המון חיים, תנועה, חוף ים וטיילת, תיירים, בילויים, מרכזיות, נגישות, נוחות וגם בטחון. 

אגב, בגלל ההיבט התיירותי, יש הרבה יותר סיכוי למצוא בה מקומיים דוברי אנגלית.  

מבחינת המלצה עוד יותר ממקודת וספיציפית, מציע לכם לבחור מלון / דירה סביב תחנות ההצלה 2-3 שעל חוף הים (רואים בקלות על כל מפה של השכונה בגוגל). כל מה שנמצא סביב המלון המפורסם "קופקבאנה פלאס" הוא אזור מומלץ.

gigish 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • gigish
          gigish @ריו ללא הפסקה נערך לאחרונה על ידי

@ריו-ללא-הפסקה

תודה רבה רבה! 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • חתול-רובוט
            חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

מציע לך לבדוק גם את איזור איפנמה – Ipanema. אני אוהב מאוד את קופקבאנה וגם התאכסנתי שם כמה פעמים, אבל לדעתי יותר נעים, שקט, רגוע וסימפטי באיפנמה השכנה. גם קצת יותר יקר בדרך כלל, אבל שווה את זה. בכל מקרה, שתי השכונות משובחות.
            dregev03 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • dregev03
              dregev03 @חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

@חתול-רובוט

אני עם החתול

• gigish

@ריו-ללא-הפסקה

האם גם הצד של קופה - זה שלא קרוב לאיפנמה הוא נחמד? מצאנו שם דירה מקסימה רק לא סגורים לגבי המיקום... והאם יש בעיה להסתובב בערב באזורים אלה? 

• ריו ללא הפסקה
                  ריו ללא הפסקה @gigish נערך לאחרונה על ידי ריו ללא הפסקה

@gigish

אני מצרף מפה של קופקבנה עם סימון של האזור ש*לדעתי* הוא החלק הטוב ביותר שלה. 

(זה גם איפה שאני מתגורר, אז זה ממש מבוסס על היכרות אישית, יום-יומית). 

זו אותה מפה שמופיעה באתר Airbnb, כך שבמידה ואת רוצה להזמין משם, יהיה לך קל להבין ולהתמצא. 

אם את רוצה, תעלי כאן לינק לדירה או צילום מסך של הרחוב שלה ואני או אחד החברים כאן נוכל להביע את דעתנו על האזור הספציפי. 

בהמשך לשאלתך, בקופקבנה יש כל הזמן תנועה, גם בערב, אבל בשעות הלילה היותר מאוחרות, באזור שסימנתי לך על המפה, יש יותר אנשים. 

בכל אופן, גם בקופקבנה וגם באיפנמה, כפי שהחתול ו-dregev הציעו, תהיי מרוצה. 

בהצלחה. 

gigish תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • gigish

@ריו-ללא-הפסקה

וואו אתה חמוד! תודה רבה רבה: )

מצרפת לינק לדירה. אשמח לדעתך. 

https://he.airbnb.com/rooms/plus/29438607?wl_source=list&wl_id=566785801&role=wishlist_owner&adults=1&children=0&infants=0&source_impression_id=p3_1562995774_iVFcZ67694nHlnrB

ועוד שאלה, אם אתה כבר פה  😊: אנחנו עם 3 ילדים. האם יש מוניות גדולות / uber של 7 מקומות ברחבי ריו? 

• ריו ללא הפסקה

@gigish

תודה על המחמאה😇

לגבי המיקום, אין לך מה לדאוג, המיקום נפלא והדירה עוד נמצאת בתוך גלריה מקסימה שיש בה כל הזמון תנועה ובלילה יש שמירה. 

אני עובר שם כמעט כל יום, 100% מיקום מצוין, קרוב לכל, יש אפילו סופר פתוח 24 שעות ממש קרוב. 

אגב, בתוך הגלריה יש חנות  עם מאפים טעימים להפליא, אפילו חומוס תמצאו שם… 

הדירה עצמה יפהפיה ויש לה ביקורות נהדרות, גם על הדירה וגם על המארחים, שזה לא פחות חשוב. 

לדעתי- אל תחשבי פעמיים. 

תזמיני מהר כי הדירות השוות נחטפות מהר. 

לגבי מוניות / אובר עם 7 מקומות, יש רכב שיוצר בברזיל שנקרא 

Chevrolet Spin. 

לחלקם יש תוספת של עוד מושב מאחור שזה מתאים בול לשני ילדים או מבוגר. 

לנהג שלי יש רכב כזה, הוא מאוד אמין ונוח, אז אם תזמיני אובר סלקט יש סיכוי שיגיע רכב כזה אבל לא ניתן להסתמך על זה בוודאות.

במידה ולא, אפשר להזמין מונית מהחברה ולבקש שישלחו רכב גדול. 

מזמין אותך להיות איתי בקשר, במידה ותרצי, לגבי רכב / טיולים וכל מה שתצטרכי בריו- אשמח להיות עבורכם 💛💚.

gigish תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • gigish

@ריו-ללא-הפסקה

עשית לנו חשק להגיע לריו כבר מחר 🙂 אזמין את הדירה. ממש תודה על היעוץ!

הנהג שלך הוא נהג UBER או מונית?אם כן נשמח לטלפון שלו? ונשמח להיעזר בשירותך אם נבין מה הם 🙂  נשמח לדעת מה אתה עושה.

• ריו ללא הפסקה

@gigish

שמח שיכולתי לעזור 😊. 

הנהג שלי הוא לא אובר וגם לא מונית, חחה, הוא חלק מהצוות והוא אחראי על נסיעות עבור לקוחות פרטיים- טיולים, העברות ואירועי תרבות.

בכל אופן, עבור טיולים ליותר מארבעה אנשים, כשגם אני מצטרף עבור ההדרכה, אני מעדיף תמיד לשבץ וואן על מנת שיהיה הרבה יותר מרווח, נוח ונעים. 

ההפרש פר אדם, כשמדובר בחמישה אנשים ומעלה, הוא לא בשמיים אבל ההבדל בנוחות הוא ניכר. 

בהמשך לשאלתך, אציג את עצמי:

לי קוראים עמית, אני מפיק אירועים ומדריך טיולים מוסמך ורשמי מטעם משרד התיירות הבזרילאי, דובר פורטוגזית ומקושר ומחובר לכל מי ומה שצריך בריו דה ז'ניירו.  אשמח לדאוג לכל מה שתרצו, תצטרכו ותחלמו ב"עיר המופלאה" ❤.

אני כמובן עורך טיולים לכל האטרקציות המפורסמות של ריו, כגון:

• פסל ישו
                          • הר הסוכר
                          • מדרגות סלרון
                          •  מרכז ריו (היסטורי ומודרני)
                          • יער טיז'וקה
                          • שכונת האמנים סנטה תרזה
                          • איצטדיון המראקנה

אלה רק כמה דוגמאות, אבל מעבר לכך, אני שמח וגאה להדגיש את מומחיותי לסיורי פאבלות (שכונות עוני) וביקורים אותנטיים שמציגים את החברה והתרבות הברזילאית.

יש לריו דברים מדהימים להציע ואני כאן כדי להנגיש את הכל ולהאיר על כל מה שהרבה פעמים לא נמצא במדריכי וסוכנויות התיירות. 

אני גם יכול לדאוג ולטפל בכל מה שקשור להעברות ולטיולים סביב ריו במקומות כמו Arraial do Cabo, Ilha Grande, Búzios, Paraty  ועוד... 

לכן, כל מה שאתם רוצים, שואפים ומבקשים מהטיול שלכם בריו, אפשר להגשים ולהפוך לחוויה בלתי נשכחת. 

במידה ותרצו, תכוונו אותי, בבקשה, האם יש סוג ואופי טיול מסוים שאתם מעוניינים.
                          אשמח גם לדעת אילו דברים אתם אוהבים, אם יש דבר מה מסוים / מיוחד שברצונכם לעשות ולהגשים. כך, יתאפשר לי "לתפור חליפה" מדויקת עבורכם ולבנות חבילה שתתאים לרצונותיכם.

מוזמנים להיות איתי בקשר דרך תיבת ההודעות או ישירות דרך ה-whatsapp.
                          המספר שלי הוא:
                          +5521999771131

סימן הפלוס צריך לבוא לפני הספרות 55, על מנת שהמספר יוצג לך בווטסאפ.

ניתן גם לצרף כתובת מייל על מנת שאשלח הצעות לטיולים.  

בכל אופן, אני גם עונה פה בפורום בניסיון לעזור ולהקל על המטיילים שמגיעים לברזיל.

🌟יום נפלא🌟.  

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון