ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. ריו ללא הפסקה
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 8
    • נושאים 0
    • פוסטים 78
    • הגבוה ביותר 17
    • קבוצות 0

ריו ללא הפסקה

@ריו ללא הפסקה

17
    מוניטין
    174
    צפיות בפרופיל
    78
    פוסטים
    8
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3853724 גיל 56

ריו ללא הפסקה הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי ריו ללא הפסקה

• RE: איך מגיעים לאיליה גראנדה מריו דה ז'נרו ?

היי, אנאל ודני,

ראשית, יפה שאתם מתכננים את הדברים הרבה זמן מראש. אני באותה גישה, תכנון מקדים מונע (או לכל הפחות מצמצם) הפתעות מיותרות ובלתי נעימות, במיוחד כשנוסעים עם ילדים בדרך להגשים חלום.

נכנסתי לקישור שצורף כאן באדיבות, אך עם כל הכבוד והצניעות, אפשר להתעלם מכל מה שכתוב שם בנוגע לדרכי הגעה לאיליה גרנדה. אגב, מי שלא יודע, מדובר על אזור עם 365 איים (אי לכל יום בשנה) ואלפיים חופים מהממים וקסומים, עם שפע אוצרות טבע, סיפורים, בילויים, חוויות והרבה בטן-גב. בין האיים המפורסמים ביותר, נמצא כמובן איליה גרנדה- גן עדן זה ממש שם.  

דרכי הגעה:

הדרך הטובה, מהירה ונוחה ביותר להגיע מריו לאיליה גרנדה היא דרך מקום שנקרא:

Conceição de Jacareí.

ישנן שתי אפשרויות עיקריות:

הסעה מאורגנת: טרנזית / אוטובוס יאסוף אתכם מהמלון שלכם (נניח מקופקבאנה) ויוביל אתכם למזח של Conceição de Jacareí. זמן נסיעה  משוער: 2.5 שעות, אך אני תמיד מציע לחשב את הזמן לפי 3 שעות בגלל פקקים ועצירה בדרך. במזח עולים על סירה שתוביל אתכם לאיליה גרנדה. זמן מוערך: 45 דקות.

הסעה מאורגנת יוצאת כל יום ב- 8:00, 11:00 ו- 14:00 (לצורך ההמחשה, מקופקבאנה). אלה זמנים משוערים בלבד, היות והוואן עובר בין כמה מלונות ושכונות שונות כדי לאסוף תיירים נוספים.

עלות: 110 ריאל לאדם, עבור כל המסלול מריו לאיליה גרנדה.

החיסרון בהסעה מהסוג הזה הוא בעובדה שהרכב עובר במספר רב של מלונות כדי לאסוף תיירים נוספים, לעיתים מדובר בהרבה זמן. חשוב להדגיש שהזמן המשוער להגעה לאיליה גרנדה שרשום לעיל, הוא מהרגע שהרכב סיים את איסוף כלל הנוסעים, כלומר, זמן האיסוף + זמן הנסיעה למזח עשוי להגיע ל- 4 שעות.

הסעה פרטית: רכב / וואן ממוזג עם נהג מקצועי יאסוף אתכם מהמלון שלכם בזמן שיתואם איתכם על פי רצונכם והעדפותיכם. הוא יסיע רק אתכם וכמובן לא יעבור בין מלונות נוספים אלא ייסע ישר למזח. עם ההגעה למזח, הנהג ידאג ללוות אתכם לסירה מהירה שתיקח אתכם לאיליה גרנדה בזמן של 20 דקות בלבד.  

עלות: המחיר כאן הוא בהקשר ישיר למספר הנוסעים והאם זהו רכב פרטי או וואן. בכל מקרה, כשמדובר על שלושה נוסעים ומעלה, ההפרש במחיר בין ההסעה המאורגנת לבין ההסעה הפרטית הוא זניח ולעיתים אף נוטה לטובת ההסעה האישית. הרבה זוגות גם בוחרים באופציה זו וכמובן, אין בכלל מה לדבר על הנוחות, הפינוק והחיסכון בזמן של הסעה פרטית עם מעבר לאיליה גרנדה בסירה מהירה.

אני מוציא כל יום טיולים והסעות לכל רחבי ריו דה ז'ניירו, בין היתר גם לאיליה גרנדה. מי שמחפש פשוט להגיע בצורה בטוחה, מסודרת וזולה, אני ממליץ על ההסעה המאורגנת. אבל כל לקוח שיש באפשרותו להשקיע בעצמו קצת יותר, זוכה ממני להמלצה, מכל הלב, לבחור את ההסעה הפרטית. במיוחד אתם, עם ילדים, לדעתי זהו המענה המתאים והמשתלם ביותר מכל הבחינות.

רק כדי להשלים את כל התמונה, כדי ששרשור זה יוכל לסייע גם למטיילים נוספים, ישנם טיולים מאורגנים שיוצאים מידי יום מקופקבאנה לאיליה גרנדה, הכוללים איסוף והחזרה, שייט, ארוחת צהריים ורחצה בין האיים. טיול מהמם שעלותו 150 ריאל בלבד לאדם.

אנאל ודני, במידה ותהיו מעוניינים, אשמח לדאוג לכל הצרכים, רצונות ובקשות שלכם בריו דה ז'ניירו ולהגשים את כל החלומות ומשאלות שלכם ב"עיר המופלאה".

בכל מקרה, שיהיה לכם המון בהצלחה.

עמית. 

פורסם בפורום טיולי משפחות
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה
    • RE: ברזיל בפברואר מרץ

ניתאי ענה לך יפה ולעניין בנוגע למה ששאלת.

אחזק את מה שהוא כתב לגבי לסגור הכל מראש: תקופת הקרנבל היא השיא של שיא העונה, העיר רותחת, תרתי משמע angel

מהניסיון שלי, כבר באוקטובר רוב המדריכים, שירותי תיירות ותחבורה הטובים ביותר כבר תפוסים ומלאים בעבודה לאותה תקופה. 

כמובן, אתה תמיד תמצא מענה אפילו יום לפני, אבל במקרה הזה, אחת משהתיים:

או שתקבל את כל הבררה ושאריות או שתשלם מחיר אוליגרכים. 

לכן כדאי כבר לסגור את כל הפינות. 

והמלצה נוספת- אל תקצץ בימים שלך בריו. 

יש המון מה לראות, לחוות ולעשות בעיר המופלאה. 

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה
    • RE: הגעה משדה תעופה בריו לאריאל דו קאבו

היי, סופי. 

אתן לך את האפשרויות ולאחר מכן את דעתי והמלצתי:

• אפליקציית UBER:

תצטרכי להתחבר ל- WIFI של שדה התעופה (במידה ולא תהיה לך חבילת אינטרנט מראש).

בדקתי עבורך לפי השעה שציינת ואלה המחירים (בריאל):

UBER X- 290

UBER SELECT- 350

UBER BLACK- 460

• מונית מורשית שדה התעופה:

תעלה בסביבות ה-550 ריאל, תלוי בכמות הנוסעים, מזוודות ויכולת מיקוח שלכם. 

• העברה פרטית:

תעלה גם כן סביב טווח המחירים שבין 600 עד 700, לרכב עד שלושה נוסעים. יש מחירים מיוחדים לרכבים פרטיים יותר גדולים ולוואנים. כמו כן, יש מגוון אפשרויות של שירותים, פינוקים ותוספות.

חשוב להדגיש (אני יודע שזה מה ששאלת, אני שם דגש עבור מי שיקרא ויתעניין באופן כללי) שאלה סוגי ההעברה ספציפית משדה התעופה הבי"ל של ריו כנקודת מוצא. ישנה אפשרות להגיע גם באוטובוס ממוזג מהתחנה מרכזית בטווח מחירים שבין 55 ל- 70 ריאל לאדם. בשנה שעברה היה קו פעיל גם מהשדה תעופה, כרגע הוא לא בשירות.

ההמלצה שלי:

אני מוציא כל יום העברות בין כל האזורים של ריו ( PARATY, BÚZIOS, PETRÓPOLIS, ARRAIAL וכמובן בין שדה התעופה לבתי המלון, בין היתר), אז העיצה שלי היא מתוך ניסיון והיכרות.

אני תמיד מציג ללקוח את היתרונות ועדיפות של כל אפשרות. יש פעמים שאגיד שאין הכרח בהעברה פרטית וניתן בקלות להתנייד בתחבורה ציבורית או באפליקציית רכב ויש פעמים שבשורה התחתונה, בלי קשר אם הוא מזמין דרכי או באמצעות מישהו אחר, אמצליץ להזמין שירות הסעה פרטי.

במקרה הזה, כשאני לוקח בחשבון גם את שעת הנחיתה שלכם, ההמלצה שלי היא שתזמינו הסעה פרטית. אם היה מדובר בשעות יום ובמידה ולא היה לכם צורך בשום שירות ותוספת, הייתי כותב שאתם יכולים בהחלט להזמין UBER. אבל דווקא בגלל שמדובר בנסיעת לילה יחסית ארוכה, אני מציע לכם לשריין העברה פרטית עם נהג שיגיע מוכן ורענן לנסיעה מהסוג הזה, נהג שמכיר את הדרך ויוביל אתכם בביטחה עד למלון שלכם. כי נהג אפליקציה, לא יצפה לרוב לנסיעה כזו באופן פתאומי. לא הייתי לוקח סיכון שיגיע נהג שכבר שעות רבות על ההגה ונע בין עייפות והירדמות. בכל מקרה, אם אתם בוחרים באפשרות הזו של UBER, תנסו להתרשם מהעירנות שלו ותשאלו ספציפית אם הוא מסוגל לקחת על עצמו את הנסיעה.

אם תצטרכי הכוונה נקודתית, את מוזמנת לשוב ולכתוב כאן או לפנות אליי באופן פרטי. 

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה
    • RE: ריו דה ז'נרו

שלום, מיכל...

בתור אחד שחי בקופקבנה ומוציא מכאן כל יום טיולים לכל רחבי ריו, אנסה לעזור לך ולכוון אותך על פי הניסיון ונקודת המבט שלי.

אני תמיד ממליץ לתיירים, בני משפחה וכל מי שמבקש עצה- להתאכסן בקופקבנה.

זו אחת השכונות המפורסמות בעולם, באים לכאן תיירים מכל קצוות תבל וזה מקום עם תשתית תיירותית מבוססת ומפותחת, עם פריסה רחבה של חדרי מלון ואירוח. המיקום מרכזי, נגיש וקרוב לכל מקום, זו גם אחת השכונות הבטוחות בריו, עם פרויקט שיטור נפלא. כל זה, עוד לפני שדיברנו על האנרגיות ותחושת החיים של קופקבנה, הצבעים היפים והנופים הקסומים, השמיים הכחולים והים המפעים...

זו אחת ההמלצות הכי חשובות שאני נותן ללקוחות פרטיים וקבוצות והפידבק שאני מקבל הוא תמיד חיובי. אני בעצמי בחרתי לגור בקופקבנה, אז זה אומר הכל.

אגב, סנטה תרזה מאוד יפה ושווה לבקר בה אבל אני לא ממליץ עליה מבחינת לינה ושהות, אלא אם כן רוצים להיות באותו מלון של ביונסה ואיימי ווינהאוס ולקבל יחס ושירות של כוכב (אבל את זה יש גם בקופקבנה פלאס, למי שרוצה)angel.

גם בהקשר של הקרנבל אני ממליץ להיות בקופקבנה. אמנם הקרנבל המפורסם שרואים בטלוויזיה עם תהלוכות בתי הספר לסמבה, מתקיים במרכז ריו, אבל הקרנבל האמיתי של העם מתרחש כל יום ברחובות, במגון שכונות. לטעמי, חלק מהתהלוכות העממיות (blocos de carnaval) השמחות ומהנות ביותר, מתקיימות בקופקבנה. ואלה שמתרחשות בשכונות אחרות, קל להגיע אליהן מהשכונה באמצעות המטרו (רכבת תחתית).

בזמן הקרנבל, כשאני מוציא לקוחות לתהלוכות ב- Sambódromo, הרכב או וואן אוספים מהמלון ולוקחים ישירות עד למקום המצעד, ללא שום בעייה. או שגם אפשר להגיע ולחזור עצמאית, בקלות, באמצעות המטרו, שבזמן הקרנבל פועל 24 שעות ברצף.

לגבי בטחון אישי, תקראי בבקשה שרשור שהיה כאן ממש לאחרונה בנושא:

https://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1342953/start-0/

בעניין הזמנת מקומות לינה, אני תמיד ממליץ על מלונות או Airbnb ודומיהם, אבל בזמן אירועים מיוחדים כמו קרנבל, סילבסטר או אירוע בינלאומי רב משתתפים דוגמת האולימפיאדה וגביע העולם- אני מציע לתת עדיפות או לפחות קדימות לבתי מלון ולבחון מה ההצעות בתחום הזה.

הסילבסטר והקרנבל הם לא רק בשיא העונה התיירותית, הם השיא של שיא העונה.

בהתאם לכך, יש ביקוש עצום לשירותי תיירות ולצערי, לעיתים, אנשים מאבדים את הדעת תמורת בצע כסף (זה לא משהו שקורה רק בברזיל, כמובן). אבל תופעה שכיחה היא שבעלי דירות מחזיקים את ההזמנות סגורות עד לסמוך לארוע כדי לקבל הצעה כמה שיותר גבוהה על הנכס שלהם. אבל יש כאלה שגם משווקים את היחידות שלהם אבל בפועל לא סוגרים את ההזמנה, כך שאם מופיע לקוח שמציע יותר כסף- הם לא יהססו להפר את ההתחייבות שלהם ולהשכיר את הדירה למי שמשלם יותר.

כמובן שלא כולם כאלה ואני בטוח שהרוב הם אנשים טובים שניתן לסמוך עליהם. אבל מקרים כאלה קורים. בסילבסטר הקודם ראיתי זוג שהזמין דירה בקופקבנה וביום לפני (30 לדצמבר), בעל הבית ביטל את ההזמנה, אמר שהייתה טעות בסכום וכו' ולא עזרה התערבות של נציגי החברה. פגשתי את הזוג הזה בייאוש מוחלט, בוכים על השדרה, עם המזוודות לצידם. לשמחתי יכולתי לעזור להם בזכות קשרים והיכרות עם התחום אבל אני יכול להגיד לך שזה לא נעים ולא פשוט בכלל.

אם יש לכם כבר כרטיסי טיסה ותאריכים מדויקים, אני מציע לכם כבר לעשות הזמנה של חדר מלון ולהיות מכוסים, פנויים ורגועים לטפל בשאר הטיול.

קחו בחשבון שהטובים ביותר נתפסים במהירות, החל מחדרי לינה ועד למדריכים וחברות תיירות.

נכון, גם אם תשאירו הכל לרגע האחרון תמצאו מענה אבל גם הסכום יהיה מופרז וגם, סביר להניח, תישארו עם כל אותם נותני שירות שלא השיגו עבודה (דבר שהוא כמעט בלתי אפשרי בתקופה שבין סוף השנה לקרנבל).

שיהיה המון בהצלחה, אם יש לך שאלות או זקוקה לעזרה והכוונה- אשמח לעזור.

לסיום, כמה תמונות יפות מההחיים והצבעים של ריו… 

קופקבנהמדרגות סלרוןקיר גראפיטי בפאבלהחיילים על שדרות אטלנטיקה, בקופקבנה
      פורסם בפורום דרום אמריקה
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה
    • RE: נוסעים לברזיל עם קטנטנים

רוית יקרה, תודה על הקרדיט, אבל אני מאוד נהנה לקרוא על החוויות שלך ולומד מהניסיון ומהידע שלך גם בנושא ברזיל.

לגבי שאר המדינות ביבשת, כבר איו לי סיכוי מולך, חחה angel 

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה

אנאל ודני,

היי,

את שאלת הטיול העצמאי, בליווי מדריך או במסלול מאורגן (תוספת שלי) אשאיר, ברשותכם, לסוף.

שבועיים באיליה גרנדה: לדעתי זו לא שאלה של היגיון, כי עבור מי שמחפש ניתוק, מנוחה, פינוק ובטן גב, זה בהחלט יכול להיות היגיוני. אבל באופן כללי, לטעמי, לתייר המצוי 4-5 ימים באיליה גרנדה זה קלאסי ובהחלט מספיק. אם בכל זאת מעוניינים להשאר יותר זמן באזור, הייתי מציע להחליף ולגוון  מלון / חוף.

הטמפרטורות באיליה גרנדה בתקופה זו נעות בין 19-26 מעלות בממוצע ומזג האוויר יחסית נעים ונוח. המים לא חמימים אבל אני לא מכיר אחד שלא קפץ למים מהסירה או שלא השתכשך בים. בנוסף, מספר התיירים באי יורד בצורה דרסטית בתקופה זו אז המחירים הרבה יותר טובים והאי לא צפוף באנשים. אגב, יש בכך גם יתרון שאתם יכולים פשוט לזרום עם הנושא וכשתגיעו לריו, בהתאם לרצונכם וביחס לתחזיות מזג האוויר, תחליטו. הרי לא תהיה בעיה לארגן בתקופה זו חבילת נופש לאי ברגע האחרון. יחד עם זאת, זהו אחד האזורים הכי קשים לחיזוי מדויק ובהחלט עלולים להיות כמה ימים גשומים. אוקטובר האחרון היה מאוד גשום בריו, אבל בואו נחשוב חיובית ונקווה שבזמן שתהיו כאן יהיה מזג אוויר נפלא.

בעניין טיול עצמאי או עם מדריך (אישי או קבוצתי):  

באופן כללי, מי שמבקש את דעתי על טיול מודרך בריו, ישנם שני סוגי טיולים שמבחינתי זה must לקחת מדריך- סיורי פאבלות ומסלולי יער / טראקים. בנוסף לכך, מי שמעוניין בחוויה אותנטית ועוצמתית והגעה למקומות שלעיתים גם המקומיים לא מכירים, אז מדריך ייתן לו את המענה.

אבל לגבי כל שאר המקומות, בהחלט אפשר להגיע לבד ועצמאית. יש שפע של מידע בגוגל, אפשר להיעזר בנו בפורום, התחבורה בריו מאוד נוחה ויעילה בכל הנוגע לאתרים התיירותיים ויש גם משהו מאוד פאן בלתכנן ולהוציא אל הפועל טיול בכוחות עצמכם. מה עוד, שאתם אחראיים על הלו"ז והכל הרבה יותר גמיש ובקצב שלכם.

יחד עם זאת, כדאי תמיד גם לעשות את השיקול הכלכלי. ביקשת התייחסות למחירים, אז בואו נצלול לעומק וניקח לדוגמא טיול קבוצתי מודרך קלאסי של יום שלם בריו: לרוב, הטיולים הללו כוללים ביקור בפסל ישו, בהר הסוכר, במדרגות סלרון, בקתדרלה, בסמבודרומו ובמראקנה (חיצונית בלבד). בנוסף, זה כולל גם ארוחת צהריים. מחיר טיול כזה בחברה איכותית ואחראית יעלה בין 270-300 ריאל, עם מדריך. האוטובוס אוסף מהמלון וגם מחזיר אתכם אליו. כמובן, הוא גם אוסף תיירים מבתי מלון אחרים. בכל מקרה, בבואכם להזמין טיול כזה, תמיד תשאלו ותבררו טוב-טוב מה הוא כולל. כבר פגשתי הרבה תיירים שהתאכזבו שנרשמו לטיול שזה לא כלל ביקור במראקנה (לרוב זה לא כולל, אבל כשמצפים יש אכזבה), יש גם חברות שמוכרות טיול בלי כניסה להר הסוכר וגם כדאי תמיד לשאול איפה אוכלים צהריים. אגב, בחוף הים של קופקבנה ניתן להשיג טיולי יום בריו במחירים הרבה יותר זולים אצל "עכברי החוף" (ככה קוראים כאן לנציגים שמוכרים את הטיולים הללו בשדרה), אבל אני מאוד לא ממליץ.

עכשיו, אם אדם יחליט לטייל עצמאית, הוא צריך לעשות חישוב שבהר הסוכר הוא ישלם 100 ריאל כניסה במכונת הכירטוס במקום (110 בדלפק) וברכבת אל פסל ישו ייפרד מ-65 ריאל (79 בשיא העונה).  תוסיפי לזה מונית / אובר / מטרו ממקום למקום וארוחת צהריים, בקלות הוא מגיע ל-300 ריאל (ואף עובר). זה עוד לפני שדיברנו על לוגיסטיקה וזמנים.

כל אחד מוזמן לעשות את החישוב שלו לגבי הכדאיות והעדיפות של כל מסלול. נגיע עכשיו אל שאלת המדריך האישי / פרטי:

תפיסת העולם שלי היא שמדריך צריך להיות מסוגל לספק ללקוח, מעבר לשירותי הדרכה, גם סל שירותים שבסופו של דבר יגשימו את המשאלות והחלומות של התייר. עם מדריך פרטי, העבודה מתחילה עוד הרבה לפני שהלקוח נחת. מראש מתכננים, מכירים, עושים תאום ציפיות, התאמות ומתמסרים לטיול של פעם בחיים. המדריך הוא איש התיאום והקשר שלכם במדינת היעד עוד לפני שהגעתם. מטפל אישית בהזמנות שלכם במלונות, דואג, לדוגמא, שיהיו דלתות מקשרות בין החדרים, ממתין לכם בשדה התעופה, בונה (יחד איתכם) תוכנית מתאימה, מלווה אתכם במהלך השהות, מטפל בהסעות, דואג לכם לכל עניין, נותן מענה לכל בקשה ספונטנית וזמין עבורכם.

כמובן שאפשר להזמין טיול בודד או אטקציה מסוימת ממדריך, אבל זהו הקונספט.

נתתי כאן מידע ווהתייחסות באופן כללי, אבל אם ניקח אתכם ספציפיצת בתור לקוחות, לדעתי, לפחות בחלק מהסיורים והמסלולים יהיה לכם הרבה יותר נוח ומותאם להזמין שירות אישי. דווקא בגלל שיש תינוקות / ילדה, עם מדריך אישי יכולים להיות הרבה יותר גמישים וקשובים לצרכי הילדים. אתם גם תצטרכו, במרבית המקרים, להתנייד בשני רכבים, אם זה אובר או מונית, נכון? אז גם בהיבט הזה כדאי לחשב את העלויות כאשר אני חושב שהנוחות, הגמישות והפינוק בטיול בוואן שווים את הפער במחיר, מה עוד שאז נוסעים כולם יחד ולא מתפצלים.

באופן כללי, בבואכם לחשב עלויות ולתכנן תקציב, תבנו על סדר גודל של 200-250 ריאל לאדם על כל סוגי הטיולים. זאת, כאשר ברוב הטיולים והאטרקציות, ילדים עד גיל 5 לא משלמים, או לכל היותר גובים עבורם 50% מהתשלום המלא.

לסיום, יש לי עצה קטנה לתת לכם.

לא פעם יש לי לקוחות שמגיעים עם ילדים לטייל בריו. אני, באופן אישי, מאוד אוהב כשיש ילדים בטיול, מתמוגג מהשאלות שלהם, גם מהקטנטנים וגם מהגדולים יותר, זה מקסים. הם משתלבים יפה וזה מהמם. אבל אני תמיד שם לב שההורים מרגישים צביטה קטנה בלב על כך שהם אינם יכולים להכיר צד אחר של ריו, זה של חיי הלילה וגם צדדים נוספים שלעיתים, בגלל נוכחות הילדים, לא מתאפשר להם להיחשף אליהם. אני מציין את זה כי אתם תהיו שתי משפחות ביחד. לא יודע אם זה בא בחשבון מבחינתכם, אבל תחשבו על האופציה שבאחת הפעמים, אחד הזוגות יישאר במלון לשמור על כל הילדים והזוג השני ייצא קצת לבילוי רומנטי, או אפילו ששתי האמאות ייצאו קצת יחד או שני האבות יבלו אחד עם השני... בפעמים שראיתי את זה קורה זה היה ממש מולצח.

בכל מקרה, שיהיה לכם ממש בהצלחה.

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה

אנאל ודני יקרים, אני שמח שאני והחברים כאן עוזרים לכם. 

עניתי לכם בשרשור אחר לגבי ההסעה לאיליה גרנדה.

על מנת שהמידע יוכל לסייע גם לאנשים אחרים שיעשו חיפוש וגם בכדי להשלים את ההודעה הנוכחית, אני מעתיק כאן את התוכן שוב:

דרכי הגעה:

הדרך הטובה, מהירה ונוחה ביותר להגיע מריו לאיליה גרנדה היא דרך מקום שנקרא:

Conceição de Jacareí.

ישנן שתי אפשרויות עיקריות:

הסעה מאורגנת: טרנזית / אוטובוס יאסוף אתכם מהמלון שלכם (נניח מקופקבאנה) ויוביל אתכם למזח של Conceição de Jacareí. זמן נסיעה  משוער: 2.5 שעות, אך אני תמיד מציע לחשב את הזמן לפי 3 שעות בגלל פקקים ועצירה בדרך. במזח עולים על סירה שתוביל אתכם לאיליה גרנדה. זמן מוערך: 45 דקות.

הסעה מאורגנת יוצאת כל יום ב- 8:00, 11:00 ו- 14:00 (לצורך ההמחשה, מקופקבאנה). אלה זמנים משוערים בלבד, היות והוואן עובר בין כמה מלונות ושכונות שונות כדי לאסוף תיירים נוספים.

עלות: 110 ריאל לאדם, עבור כל המסלול מריו לאיליה גרנדה (כיוון אחד).

החיסרון בהסעה מהסוג הזה הוא בעובדה שהרכב עובר במספר רב של מלונות כדי לאסוף תיירים נוספים, לעיתים מדובר בהרבה זמן. חשוב להדגיש שהזמן המשוער להגעה לאיליה גרנדה שרשום לעיל, הוא מהרגע שהרכב סיים את איסוף כלל הנוסעים, כלומר, זמן האיסוף + זמן הנסיעה למזח עשוי להגיע ל- 4 שעות.

הסעה פרטית: רכב / וואן ממוזג עם נהג מקצועי יאסוף אתכם מהמלון שלכם בזמן שיתואם איתכם על פי רצונכם והעדפותיכם. הוא יסיע רק אתכם וכמובן לא יעבור בין מלונות נוספים אלא ייסע ישר למזח. עם ההגעה למזח, הנהג ידאג ללוות אתכם לסירה מהירה שתיקח אתכם לאיליה גרנדה בזמן של 20 דקות בלבד.  

עלות: המחיר כאן הוא בהקשר ישיר למספר הנוסעים והאם זהו רכב פרטי או וואן. בכל מקרה, כשמדובר על שלושה נוסעים ומעלה, ההפרש במחיר בין ההסעה המאורגנת לבין ההסעה הפרטית הוא זניח ולעיתים אף נוטה לטובת ההסעה האישית. הרבה זוגות גם בוחרים באופציה זו וכמובן, אין בכלל מה לדבר על הנוחות, הפינוק והחיסכון בזמן של הסעה פרטית עם מעבר לאיליה גרנדה בסירה מהירה.

זמני הסירה המהירה: 09:00-18:00, בכל שעה עגולה. 

לפי הזמנים הללו, ניתן לקבוע את שעת האיסוף שלכם מהמלון על מנת שתגיעו לאיליה גרנדה בשעה הרצויה. 

אני מוציא כל יום טיולים והסעות לכל רחבי ריו דה ז'ניירו, בין היתר גם לאיליה גרנדה. מי שמחפש פשוט להגיע בצורה בטוחה, מסודרת וזולה, אני ממליץ על ההסעה המאורגנת. אבל כל לקוח שיש באפשרותו להשקיע בעצמו קצת יותר, זוכה ממני להמלצה, מכל הלב, לבחור את ההסעה הפרטית. במיוחד אתם, עם ילדים, לדעתי זהו המענה המתאים והמשתלם ביותר מכל הבחינות.

רק כדי להשלים את כל התמונה, כדי ששרשור זה יוכל לסייע גם למטיילים נוספים, ישנם טיולים מאורגנים שיוצאים מידי יום מקופקבאנה לאיליה גרנדה, הכוללים איסוף והחזרה, שייט, ארוחת צהריים ורחצה בין האיים. טיול מהמם שעלותו 150 ריאל בלבד לאדם.

שיהיה לכם המון בהצלחה.

עמית. 

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה
    • RE: טיול עם כלב/חתול

@inbar28

שאלה מעניינת...

לא אכנס להיבטים מוסריים / טיפוליים, אלא אשתף נקודתית מהניסיון שלי, ממה שפגשתי והכרתי. מה עוד שיש פה וטרינרית שכבר הביעה את דעתה המקצועית.

היו לי לקוחות שהביאו איתם לריו את כלבתם האהובה. ממני, כמדריך שלהם, זה פשוט דרש להתאים את הטיול לאורחת המיוחדת- להזמין להם חדר במלון שהוא pet-friendly ולקחת אותם למסעדות גם כן שמקבלות בשמחה חברים על ארבע.

מבחינת הטיולים עצמם, היה מקסים, עשינו את רובם ברכבים פתוחים כך שהכלבה נהנתה מהנוף ומהבריזה. משכה, כמובן, הרבה תשומת לב, חחה. הכל היה מסודר מבחינת קערות מים, אוכל ואפילו שקיות לאיסוף צרכים. היא הייתה כלבה מקסימה, ידידותית ומאוד רגועה, בעצמי לקחתי אותה באחד השבילים שעשינו כי היה פאן איתה.

כמובן שיש לכך מחירים- בהיבט הכספי לא שאלת אז אני מניח שזה לא עניין עבורכם. אבל יש את המחיר שזה בכל זאת מגביל, הרי יש מקומות שלא מאפשרים כניסה לבעלי חיים. אבל אני הבנתי וקיבלתי את הרושם שמבחינתם, המחיר בלהשאיר אות הכלבה הרחק מעבר לים, הוא גבוה וכבד יותר מאשר המחיר של לפספס אטרקציה כזו או אחרת.

הם היו יוצאים לטייל איתה כל יום בשדרת אטלנטיקה, הראתי להם איפה יש פארקים אז הכלבה זכתה אפילו לעשות כמה חברים מקומיים, חחה...

על פניו, היה נראה שהכל בסדר, כולם מרוצים ושמחים.

עד כמה זה נפוץ? הם היו הלקוחות היחידים שהיו לי שהביאו בעלי חיים.

האם אני ממליץ? שוב, ממה שאני חוויתי, היה מדהים, אבל אני לא יודע איזה מחירים הכלבה נדרשה "לשלם", מה ההשלכות של טיסה כזו ארוכה עליה, לא רוצה בכלל לחשוב מה היה קורה אם מאיזו סיבה היא הייתה בורחת.

את הכלבה שלי, כשאני נוסע, משאיר בפנסיון או אצל בני משפחה.

אגב, יש לי ידידה שיצאה לשייט של שלושה חודשים בלב ים ולקחה עימה את הכלב שלה. הוא כלב ממש קשיש, בשארית כוחותיו והיא לוקחת אותו לכל מקום- עבודה, בתי קפה, בתים של חברים... דווקא במקרה הזה שלה, מצאתי דווקא היגיון בכך שהיא לקחה את הכלב, לנוכח מצבו והקשר ביניהם.

לסיום, בחיים אנחנו צריכים תמיד לשאול את עצמנו, בכל סיטואציה, על איזה צורך זה עונה? במקרה הזה, אם תקחו את החתולה, את מה / מי זה ישרת? האם זה יהיה נטו לטובת החתולה?

בכל אופן, שיהיה המון בהצלחה.

תחזרו לספר אחר כך מה החלטתכם ואם תיקחו אותה איתכם, תחזרו, בבקשה,  לספר איך היה...  😇

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה
    • RE: העיר פטרופוליס

@doitchmoti

היי, מוטי,

בעניין העיר הקיסרית פטרופוליס- בחבילות שאני מציע ללקוחות שלי, פטרופוליס לא מופיעה בין היעדים המומלצים. אני אמנם לוקח לשם הרבה קבוצות מאורגנות וגם לקוחות פרטיים שמבקשים להכיר את העיר, אבל זה לא מסלול שנמצא בין תוכניות הדגל שלי.

הארמון האימפריאלי של פטרופוליס, למרות היותו מרשים, לא מתקרב ליופי המרהיב והמהפנט של ארמונות כמו וורסאי (צרפת), פנה (פורטוגל), חורף (רוסיה) ונוספים. יש לריו כל כך הרבה מה להציע לתייר שאני מרגיש עוול "לבזבז" יום שלם של מישהו שהגיע מהצד השני של העולם כשבראש שלו אסוציאציות של סמבה, כדורגל, חופים, צבעים ומפגשים מרתקים עם אנשים.

אגב, במסגרת ייעוץ שנתתי לאחרונה לחברת תיירות, אחת ההמלצות הגורפות שלי הייתה להוריד את פטרופוליס מהתוכנייה והצעתי מספר חלופות מדהימות במקום יום הביקור בעיר. כולי תקווה, בשביל התיירים, שהעצה תתקבל.

בנוגע ל"לאגונת גווארנה ביי בריו"...

גווארנה זה אחד המשקאות האהובים עליי ואני בהחלט מציע לך כבר להוסיף אותו לרשימות שלך בתור משהו שכדאי לטעות ולהתנסות (למרות שניתן להשיג גווארנה מוגז גם בארץ, חחה).

עם זאת, לדעתי התכוונת למפרץ גוואנברה (Guanabara)?

זה נשמע יותר היגיוני...

אבל ממש אהבתי את "מפרץ גווארנה", זה מאוד חמוד, מוטי☺.  

לעניינינו, יש אכן כמה אפשרויות לשייט במפרץ ואני מאוד ממליץ- המסלול הוא יפהפה, עוברים מתחת לגשר העצום והעוצמתי שמחבר את ריו לניטרוי, בהמשך שטים לאורך מרכז העיר ולסיום חולפים על פני הר הסוכר, שייט מהמם. התיירים מאוד אוהבים לראות את המקומות שביקרו ולראותם מזווית אחרת לגמרי. גם כששטים לפני הביקור באותן אטרקציות, זו הזדמנות בשבילי, כמדריך, לספר ולהראות, גם מזווית שונה, את מה שהם עתידים לראות.

אני משלב את השייט במפרץ גוואנברה באחד המסלולים שלי ומציע כמה אפשרויות אחרות של שייט ברחבי ריו אבל כמובן שאתה יכול גם להגיע עצמאית למזח ולצאת לטיול בכוחות עצמך.

אתה מוסמן לפנות אליי.

בכל מקרה, שיהיה המון בהצלחה.

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה
    • RE: העיר פטרופוליס

@doitchmoti

⭐סיור בפאבלות: אחרי פסל ישו והר הסוכר, סיור בפאבלה הוא הטיול הכי מבוקש אצלי. 

אני מנגיש ללקוח כ-10 פאבלות שונות שאני עורך סיורים בהן, תלוי במטרת הביקור ואופי הלקוח.

לתייר הממוצע אני ממליץ על ביקור בפאבלת Rocinha, שהיא הגדולה ביותר בברזיל.

אני מוציא, כמעט כל יום, שני טיולים לפאבלה ויכול להגיד לך שעבור רבים, זהו השיא של המסע שלהם. 

הרבה מתרגשים, מחבקים, מבקשים להצטלם יחד, זהו סיור שמאוד נוגע עמוק בפנים אצל כל אחד. 

אם אתה רוצה לפגוש ולהכיר את המציאות של ריו, חשוב שתבקר בפאבלה. 

אני מדריך בכל האטרקציות של ריו אבל לפאבלות יש פינה חמה ויקרה בלב שלי ועל כן, התמחתי והתמקצעתי בסיורים בהן וכל ההדרכה היא בעברית. 

⭐סיור ג’יפים: מאוד ממליץ לעשות טיול ג’יפים ביער טיז’וקה, אחד היערות העירוניים הגדולים בעולם. הטיול בג’יפ פתוח יוצר מפגש קרוב ואינטימי עם הטבע, זה מקסים. יש לך אפשרות למסלול שכולל ביקור רק ביער- מפל, שביל הליכה והתצפית הסינית (4 שעות מרגע האיסוף במלון וחזרה) או מסלול משולב שכולל ביקור מקוצר ביער וגם ביקור במדרגות סלרון ושכונת סנטה תרזה (גם כן 4 שעות סה”כ). 

כמובן שגם ניתן לבקר ספציפית בסנטה תרזה באמצעות הרכבל, זו חוויה אחרת. 

שוב, את כל הטיולים האלה ואחרים אתה יכול להזמין דרכי. 

חיבוק גדול. 

עמית. 

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ריו ללא הפסקה

• RE: עזרה בתמונה מארגנטינה לילד שחולם לנוסע לשם

@rincas

זה ממש מקסים ומרגש.

אם החלום שלו היה ריו דה ז’ניירו היייתי יותר משמח לעזור, אבל אני כן רוצה לתת לך כיוון- 

יש באינסטגרם הרבה צלמי נוף, טבע ותרבות מקומיים  שמפרסמים את עבודתם ומוכרים את התמונות שלהם באיכות מאוד גבוהה (זה גם לא יקר). 

תרשום בשורת החיפוש:

fotografo argentina

ותבחר באפשרות “חשבונות”, תופיע לך רשימה של צלמים. 

עוד אפשרות היא לרשום בשורת החיפוש:

Quebrada de Humahuaca

הפעם תבחר באופציה “תגיות”. 

יופיע לך שפע של תמונות מהאזור הספציפי. תדפדף ביניהן וכשתמצא משהו שאתה אוהב, תפנה למי שפירסם, תספר על מה מדובר 

ותבקש שישלח אליך (בתשלום או שלא) את הקובץ המקורי, באיכות גבוהה. 

מאחל שבקרוב הבן שלך יוכל להגשים את החלום במציאות, עם ביקור במקום. 

בהצלחה. 

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה
    • RE: קרנבל בברזיל 2021

@Ziv_3431935

הקרנבל בריו ב-2021 יתקיים בטווח הימים שבין ה- 12/02 עד ל- 20/02.

אלה המועדים הרשמיים, בעיקר של המצעדים של בתי הספר בסמבה. 

אבל החגיגות מתחילות הרבה לפני, כמו שהשנה יש לנו כבר מסיבות קרנבל רחוב וחזרות פתוחות של בתי ספר לסמבה עוד מחודש ינואר. 

יש למושל ריו רעיון מהפכני לחלק החל מ-2021 את תהלוכות הקרנבל לשלושה סופי שבוע אבל גם אם זה יקרה, האירועים העיקריים יהיו סביב התאריכים שציינתי. 

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה
    • RE: קרנבל בברזיל 2021

@amitisraeli

הי, עמית, 

אנחנו כאן בריו עוד בשיא ההכנות לקראת קרנבל 2020, אבל אתה מוזמן להיות בקשר איתי ועם החברים כאן בפורום ולאט-לאט לתכנן 

את הביקור שלך בקרנבל הבא. 

בהצלחה. 

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה
    • RE: אטרקציות לילדים

@florcita

הי, 

ה”עיר המופלאה” מדהימה גם עבור ילדים. 

להלן כמה המלצות של מקומות/אטרקציות שאני לוקח אליהם תיירים עם ילדים והם מאוד נהנים:

אקוואריום (הגדול בדרום אמריקה)

גלגל ענק (הגדול בדרום אמריקה, נפתח החודש לקהל הרחב)

רכבל של הר הסוכר

חשמלית של סנטה תרזה

יער טיז’וקה 

שייט שמדמה את הפנטנאל 

שייט במפרץ גוואנבארה

אלה הפעילויות הקלאסיות לילדים. יש שפע של אפשרויות נוספות. 

כבר לקחתי תיירים עם תינוקות לסיור פאבלה וגם ילדים לביקור במראקנה. 

מה שבטוח- גם ילדים מתאהבים בריו😍. 

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה
    • RE: מדריך בריו

@rmatarasso

תודה, רוית. 

הגיע הזמן שנכיר☺,

בפעם הבאה שתגיעי לריו, תיצרי קשר שנעשה טיול יחד ונכיר באופן אישי  💮. 

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה
    • RE: מדריך בריו

@Yigal_3180269

הי, יגאל,

מוזמן להיות איתי בקשר דרך תיבת ההודעות או ישירות דרך ה- whatsapp:

5521999771131+

סימן הפלוס צריך לבוא לפני הספרות 55, על מנת שהמספר יוצג לך בווטסאפ.
      ניתן גם לצרף כתובת מייל על מנת שאשלח הצעות לטיולים.

⭐בהצלחה⭐,

עמית. 

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה
    • RE: רוצה להמליץ בשימחה על סוכן מלימה פרו חוזה +51998363478

@miki_k

הי, מיקי

קודם כל, מאוד יפה שאתה ממליץ על בעל מקצוע שהיה לך לעזר. כל הכבוד.

אני עובד עם תיירים שמגיעים בקרוזים לריו דה ז’ניירו. גם כאן, הטיולים שמציעים להם באונייה הם במחירים אסטרונומיים והרבה פעמים 

מלווים במסע הפחדות שבחוץ יהיו הרבה חאפרים ושרלטנים שיציעו להם טיולים ללא כיסוי וללא תמורה. 

אני מציע להם את אותם טיולים שאני משווק לקהל הרחב, רק שאצלי אפשר לבנות חבילה פרטית בהתאם לחלום שלהם (בקרוז יש חבילות מובנות וסגורות) 

ובעלות נמוכה משמעותית ממה שמציעים להם בטיול קבוצתי באוניה. 

אז ההמלצה שלך בהחלט במקום, שמח בשבילך שפגשת איש מקצוע שנתן לך שירות נפלא בעלות הוגנת. 

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה
    • RE: המלצה למדריך מעולה בפרו

@Friend

קודם כל, יפה מאוד שאתה ממליץ ונותן מילה יפה.

ארשום גם לעצמי את ההמלצה, אין לי איש קשר בתחום בפרו, תמיד טוב שיהיה, לכל מקרה. 

תודה רבה 😍

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה
    • RE: טיסה משדה תעופה בריו דז'נרו לישראל

@doitchmoti

וודאי, אין כיום טיסה ישירה מריו אבל בתהליך ההזמנה של טיסת לאטם לישראל, החברה מאפשרת להזמין את כל המסלול יחד (ריו-סאו פאולו-תל אביבׂ)

וגם מציגה שתי אפשרויות בחירה בטיסה מריו: משדה התעופה סנטוס דומונט ומשדה התעופה ג’יג. לכן עידית שאלה על ההבדלים בין שני השדות. 

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה
    • RE: פאבלות

@עזרא-ג

היי, עזרא. 

מוזמן ליצור קשר, כל יום מוציא סיור פאבלות אותנטי, קבוצתי או פרטי, הכל בעברית. 

5521999771131+

פורסם בפורום דרום אמריקה
      ריו ללא הפסקה
      ריו ללא הפסקה