טיול חודש בארה"ב וקנדה.
-
רוצים בספטמבר או יוני שנה הבאה לטוס להרי הרוקיז בקנדה, לשלב את אורגון והילוסטון, ולקנח בשבוע בניו יורק. כמה שאלות: מה המסלול המוצלח לדעת חברי הפורום, מה נוח וזול יותר מבחינת השכרת רכב,כמה ולאן לשלב טיסות פנימיות? -
זה טיפה יומרני. שבוע בניו יורק, שבוע ברוקיז, 4 ימים ילוסטון. ימי הגעה בין רוקיז לילוסטון וילוסטון לאורגון :2-3. נשארתם עם שבוע באורגון- לחלק בין החופים ל מרכז. נראה לי שטיסה לאדמונדטון או קלגרי וחזרה מפורטלנד לניו יורק הכי הגיונית. לא יודע מה המשמעות מבחינת עלויות או אפשרויות של השכרת רכב... -
פוסט זה נמחק! -
אני מבינה שאתה מציע לנהוג מהרוקיז לילוסטון ומשם לנהוג לאורגון? יכול להגיד לי מה המרחקים?
-
למה החלטתם על השילוב הזה (רוקיז+ילוסטון, אורגון וניו יורק)? אלה 3 אזורים רחוקים מאוד אחד מהשני, בזמן שיש בסביבה קרובה יותר הרבה דברים מעניינים. אפשר למשל לרכז מאמץ חודש בצפון מערב ולהוסיף את וושינגטון שממש באמצע, או אולי לוותר על אורגון (להשאיר לטיול עתידי) ולשלב מקום אחר קרוב יותר.
כך תחסכו גם ימי מעבר יקרים וגם כסף.
-
בדקתי עכשו בגוגל מפס וראיתי שאפשרי לעשות הכל בנהיגה של כמה ימים. נישאלת השאלה, והיה לי באמת הכי נוח, לחזור לארץ מאורגון או מהילוסטון? מוותרת על ניו יורק.מה דשעתך על הסדר הבא:הרי הרוקיז עם סיום בויקטוריה – ונקובר- סיאטל, נהיגה ברכב לכיוון הילוסון (17 שעות) שאין לי בעיה לחלק לכמה ימים השאלה מה המסלול ומה יש לראות בדרך, 3-4 ימים בילוסטון, ןחזרה ברכב לאורגון (כמה ימים9? וטיסה לארץ משם. נשמע הגיוני?מהרוקיז נחזיר הרכב בגבול ונשכור רכב בתוך ארה”ב. -
אם אתם נוהגים מהרוקיז אל הילוסטון, לא לפספס את פארק הגליישר בדרך, גם שם כדאי להשקיע יומיים או שלושה.
-
לדעתי הלוך מסיאטל לילוסטון וחזור לאורגון זה בזבוז של יומיים הלוך ושוב.
נניח שאתם חוסכים בהשכרת הרכב ( מבחינת השכרה לכל מדינה) ועושים שבוע ברוקיז ומשם יומיים נסיעה לונקובר ויומיים בונקובר ,- אלו כמעט שבועיים. משם חוצים בתחב”צ לסיאטל ושוכרים רכב- אני הייתי יורד לאורגון את השעתים+ נסיעה הללו ועושה את השבוע-10 ימים אורגון ומשם יוצא את יומיים הנהיגה הממושכת לילוסטון וחוזר מסולט לייק. ( יומיים נהיגה לילוסטון, 4 ימי טיול, יום לטטון ויום נהיגה לסולט לייק סיטי)
שימי לב שויקטוריה לא ממש מצליחה להיכנס לסידור הזה.. ואם צריך להוריד פה עוד יומיים כדי לחזור לאורגון- זה יבוא על חשבון משהו...
-
אנחנו עושים הקיץ מסלול דומה (בלי אורגון)
נוחתים בסיאטל—>ונקובר—>רוקיז קנדיים—>גליישר פארק—>ילוסטון—>ברייס—>זאיון—>פייג׳—>גרנד קניון—>וגאס—>לוס אנג׳לס—>ניו יורק
סיאטל אנחנו לא מבזבזים זמן רק ישנים שם את הלילה הראשון, כנ״ל ונקובר ישנים לילה.. בדרך מונקובר לג׳ספר עוצרים לילה בקלירווטר..
אם תרצי תכתבי לי בהודעה פרטית את המייל שלך אשלח לך את המסלול שלנו בצורה מסודרת מאמינה מאוד שזה יוכל לעזור לך לתכנן את המסלול שאת מעוניינת בו.
אנחנו נוסעים ל40 יום סה״כ ועושים טיול אינטנסיבי יחסית (זוג בירח דבש) אבל זה מה שאנחנו רגילים ואוהבים , לא בטוח שמתאים לכל אחד
-
עד ילוסטון המסלול מתאים לי.שאר המקומות לא לעניין בטיול הזה. תוכלי לשלוח לי מסלול , ימים ומקומות לינה? [email protected] תודה מראש, מיכל. ומזל טוב!
-
שלחתי לך, מקווה שיעזור.
לגבי המקומות ש”לא לעניין”……… רק אמרתי מה אנחנו עושים וחשבתי אולי גם את תרצי כי הזכרת גם את ניו יורק..בכל מקרה תהני

-
פשוט ניו יורק לא נראה לי בטיול הזה, אבל אם יצא בתקופת השלכת יכול להיות. הכל פתוח.
-
מצרפת את הבלוג שלנו- התחלנו בדנוור- ילוסטון- גליישר פארק האמריקאי- הרוקים הקנדיים- ונקובר- האי ונקובר- אולימפיק פארק- סיאטל- הביתה.
הבלוגריני