ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טבע ליד סיאטל - התייעצות

פורום צפון אמריקה
    סיאטל פארקים
    8
    10
    1214
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • aviatiko
      aviatiko נערך לאחרונה על ידי aviatiko

שלום לכולם,

אני נוסעת עם אבא שלי לסיאטל בתחילת ספטמבר ואחרי קרוז לאלסקה יש לנו כמה ימים (עם רכב) ופה עולה התלבטות לאיזה כיוון לסוע כדי לחוות ולהנות מהטבע שנמצא בקרבת סיאטל.

אבא שלי בן 85 וקצת ואני ממש לא בכושר כך שמדובר בעיקר בטבע יותר נגיש, למרות שלא תהיה לנו בעיה ללכת קילומטר או שניים לכל כיוון (במישור או עלייה מתונה) אם יש משהו ששווה את ההשקעה.

אוספים רכב ב-15/9/2019 בשעה 9 בבוקר ממרכז סיאטל ומחזירים אותו בשדה”ת ב-20/9/2019 בבוקר (9 בבוקר מכיוון שהטיסה שלנו בשעה 11:20) כך שיש לנו 5 ימים מלאים.

האם הייתם הולכים על הקסקיידס, אולימפיק, mount rainier או משהו אחר? אולי איזשהו שילוב?

אני מודעת שמזג האוויר עלול להיות בעוכרנו וכמובן שנשתדל להיות גמישים אבל אשמח לשמוע המלצות.

המון תודה מראש!

אביה

sd_love_nature גדליהו מהגרעין dhz מטייל_4053786 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • sd_love_nature
        sd_love_nature @aviatiko נערך לאחרונה על ידי

@aviatiko

שלום!

אני הייתי הולכת על אולימפיק אולי בשילוב עם ריינייר (בריינייר לא הייתי אז אני לא בדיוק יודעת אם זה מתאים מבחינת נגישות)

הייתי באולימפיק בסוף אוקטובר והיה מזג אוויר נהדר לטיול – כמובן שזה עניין של מזל באזור הזה, אבל אפשר להיות אופטימיים.

באולימפיק יש מסלולים קצרים נהדרים ממש (למשל ביער הגשם עצמו, וגם באיזורי החופים) וגם נקודות תצפית מוצלחות. 

הקסקדים גם מאוד מאוד יפים ויש נקודות תצפית אבל אם זה אחד מהשניים (ולדעתי את שניהם בחמישה ימים זה עמוס מדי) אז הייתי הולכת על אולימפיק המגוון יותר.

תהנו!

thomas757 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • thomas757
          thomas757 @sd_love_nature נערך לאחרונה על ידי

@sd_love_nature

איזור הפרדייס ברנייר די נגיש. עד כדי פיצוץ אוכלוסין בימים מסויימים.

יש שם כמה מסלולים קצרים עם נוף מהמם להר כמו למשל Myrtle Falls ועוד.

אני אהבתי מאוד את הקסקיידס אבל המקומות הנגישים הם בעיקר נקודות תצפית כמו אגם דיאבלו ומעבר וושינגטון ואז צריך לחזור את כל הדרך מערבה על כביש 20 כי היצע המלונות בקסקיידס מצומצם עד לא קיים...

לאולימפיק לא הספקנו להגיע אבל מהתיאור ייתכן שהוא יכול מאוד להתאים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין @aviatiko נערך לאחרונה על ידי

@aviatiko

אני הייתי אומר לכם לעשות את סיבוב אולימפיק. למשל הנסיעה סביב אגם קווינולט מאוד יפה. גם האגם, גם יש מפלים ....לא חייבים ללכת.

אם לא מצאתם את אזור החוף נגיש מספיק סיימתם נגיד ב-3 ימים את סיבוב אולימפיק אתם יכולים גם לרדת לאזור העיירה לונג ביץ ולרצועת החוף שלה..  באחת העיירות הקטנות שם יש עדרי צבאים שמסתובבים .  ומשם תוכלו לחזור בדרך הלא ככ מרשימה דרך אולימפיה לסיאטל.

.

segev17 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • dhz
              dhz @aviatiko נערך לאחרונה על ידי

@aviatiko

לדעתי אפשר לטייל בחצי האי אולימפיק ללא הכנסות למסלולי הליכה ארוכים או קשים.  התצפית ב- Hurricane Ridge נמצאת ממש ליד מגרש החניה.  יש אפשרות לשלב קטעי הליכה לא ארוכים, אבל הם כוללים עליה מסוימת (שלטעמי איננה קשה), יש קטעי בליכה לא קשים ב- Hoh Rain Forest, למשל להגעה למפלי מים באיזורים אחרים של הפארק.  דוקא ההליכה לחופים יכולה להיות יותר בעייתית עבורכם, אבל על החוף הראשון ב- La Posh ניתן להשקיף ממגרש החניה.  אזכיר גם את Cape Flattery, מקום יפה שנמצא בשמורת האידיאנים.  יש שם קטע הליכה לתצפיות, שאני חושב שכולל גם עליה לא קשה, אבל לא לגמרי זוכר.

ניתן גם לבקר בעירה Port Tounsend ההיסטורית וגם לקחת את המעבורת ל- Widney Island ולטייל בו.

מעבר לכך, יש לכם זמן להקדיש לבר ריינייר ו/או סיינט הלנ’ס.  בסיינט הלנ’ס לא מדובר בהליכה ארוכה או קשה (אני מתיחס לאיזור מרכז המבקרים).  לגבי הר ריינייר יש גם מסלולים קצרים וקלים וגם כאלו שיותר ארוכים או כוללים עליות יותר משמעותיות (אני מתיחס לעמק פרדייס).

• segev17
                segev17 @גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי segev17

היי

אכן ממליץ גם אני הן על אולי פיק והן על רנייר

באולימפיק הוסיף על קודמי את החוף הראשון בלה פוש, אשר בניגוד לחופים השני והשלישי, החנייה ממש צמודה לחוף ללא מסלול הליכה, וגם על יער הגשם הו שם יש מספר הליכות קצרות בהן סופגים את האווירה הקסומה של יער גשם ממוזג

היום שלנו באזור

ברנייר אכן עמדת התצפית במרכז המבקרים בפרדייז כשלעצמה מדהימה, ועוד אוסיף שיש שרשרת של מפלים לאורך כביש הגישה למרכז המבקרים, מסלול קליל בין עצי ענק (במיוחד למקרה שלא תגיעו לאולימפיק או לנורת קסקייד) וגם כמה נקודות תצפית סביב reflection lake 

הימים שלנו בפארק (אמצע יום 44 + כל יום 45). במקרה ותגיעו המלצה חמה על ה b&b  שישנו בו

• aviatiko
                  aviatiko נערך לאחרונה על ידי

המון תודה לכולם!
                  מתחילה לנסות ולהיכנס לתכנון של הימים האלה לפי ההמלצות בתקווה למזג אוויר סביר. 🤞

שוב תודה,

אביה

• מטייל_4053786
                    מטייל_4053786 @aviatiko נערך לאחרונה על ידי

@aviatiko

באיזור סיאטל על אגם וושיגטון יש גן מקסים ונגיש שנקרא Arbotarium. הנחמד בו מלבד הצמחיה הוא שיש בו גן יפאני וכן אםשרות לעבור על גשרונים להולכי רגל לאייונים קטנטנים סמוכים. ביום יפה מומלץ לעלות על תצפית בבנין קולומביה.

aviatiko תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • aviatiko
                      aviatiko @מטייל_4053786 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_4053786

תודה!

הטיול ממש קרוב ולא בטוחה שאספיק להכניס את ההמלצות שלך למסלול אבל מתוכננת טיסת עבודה לעוד כחודש אז אבדוק אותן בהזדמנות הבאה. 😄

אביה

• ayeletback
                        ayeletback נערך לאחרונה על ידי ayeletback

כל האופציות וטובות ובכולן יש נופים מדהימים וגם מסלולים קלים.
                        מכיוון שאת מחוץ לעונה אני הייתי הולכת לפי מזג האויר ומזמינה מלון מהיום להיום.
                        תסעו להיכן שיהיה מזג אויר טוב יותר.

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון