המלצה לשכירת רכב באנגליה
-
המלצות/דיס המלצות לגבי חברות רכב להשכרה, מחירים טובים נוחות ובכלל. תודה -
שנה שעברה בחרנו לשכור רכב באוויס בשדה התעופה של מנצ’סטר, כרגיל, כמו במדינות אחרות, הם היו מצויינים, והמחיר היה מעולה. אבל מה שהיה שנה שעברה משתנה ולכן אין מנוס מסקר מחירים.
ככלל, לחברות הגדולות יש זכיינים בכל מדינה, כולל אנגליה, ולרוב החברות הגדולות עומדות בסטנדרטים בינ”ל. אם שוכרים דרך מותג מקומי, כמובן שצריך לברר היטב.
-
שכרתי כמה פעמים מהרץ, פעם אחת מיורופקאר ופעם אחת מאנטרפרייז. אנטרפרייז היה הכי פחות מוצלח – ברכב היה ריח של סיגריות, היה פחות מרבע מיכל דלק והייתה גם קצת בעיה עם להכניס להילוך שלישי. הם הציעו לי להחליף רכב בגלל הסיגריות אבל די מיהרתי לצאת אז ויתרתי, ולכן מצב הדלק היה עוד יותר מעצבן, כי לא היה לי מספיק אפילו בשביל כיוון אחד ולכן נאלצתי להתעכב על תדלוק כבר בהתחלת הנסיעה. את הבעיה בהילוכים גיליתי רק תוך כדי נסיעה, מן הסתם, ואפשר היה להתגבר עליה אם נוהגים בשני או ברביעי. אני כן מסייגת שהשירות שלהם היה בסה״כ טוב מאוד, וכשתיארתי להם את הבעיות כשהחזרתי את הרכב קיבלתי מהם הטבה של 25% הנחה וחצי מיכל דלק להשכרה הבאה.
בהשכרה האחרונה שלי מהרץ היה לי ארוע קצת מוזר כשהפקיד בדלפק התעקש שאני אביא לו ״הוכחת כתובת״ (שהיא לא רישיון הנהיגה). אני מניחה שזה משהו שנהגים ששוכרים בשדה תעופה לא צפויים להתקל בזה, ולמען האמת גם לי זה קרה רק פעם אחת.
המלצות/דיס המלצות לגבי חברות רכב להשכרה, מחירים טובים נוחות ובכלל. תודה
-
מצטרפת בחום להמלצה של עמיחי.
שכרתי לפני שבועיים בשדה”ת של מנצ’סטר, אוויס. היה מצוין והמחיר היה טוב – 10 ימים, 1100 בערך ש”ח כולל ביטול השתתפות עצמית ונזק לצמיגים, לא כולל נהג נוסף. הזמנתי רכב אוטומטי די גדול וקיבלתי יונדאי טוסון חדשה וטובה. הייתי מרוצה מאוד גם מתהליך הלקיחה המהיר, גם לא ניסו לדחוף כלום, וגם החזרה מהירה ואישור שהחשבון סגור במייל על המקום.