ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Tami Machnai_4033052
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 3
    • פוסטים 11
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

Tami Machnai_4033052

@Tami Machnai_4033052

0
    מוניטין
    21
    צפיות בפרופיל
    11
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4033052 גיל 56

Tami Machnai_4033052 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Tami Machnai_4033052

• RE: טיול קאנטרי באנגליה- זקוקה לרעיונות מנסיון

@imeshy

מודה לך מאד על התשובה. אתעניין ואבדוק בהחלט!

פורסם בפורום אירופה
      Tami Machnai_4033052
      Tami Machnai_4033052

@imeshy

והאם עשית את הקטעים של המסלול בעזרת מוניות שהסיעו לך את התיק או שזה רעיון עבורי? הייתי שמחה איך לברר על כך מפה…

פורסם בפורום אירופה
      Tami Machnai_4033052
      Tami Machnai_4033052
      אני נוסעת לאזור שבקישור הזה ואחר כך מעוניינת להגיע ל - Hawarth  העיר והאזור בו יצרו האחיות ברונטה. אידיאלית הייתי עושה טיול של שבוע ב  COTSWALD WAY  עם תרמיל על הגב מכפר לכפר אבל אין לי גב לזה אז אני מחפשת את אותו הרעיון רק עם נדידה באוטובוסים או אוטו אם אין ברירה, בין המוקדים ומשם לצאת לטבע כל יום .מחפשת עיצה לגבי תחבורה והתקדמות בתוך האזור או שממש לא כדאי לחבר בין השניים? חשבתי שרוב השהות תהיה סביב ה COTSWALD WAY  ואז נסיעה ליום יומיים ממוקדת ל  HAWARTHוכנראה לטוס חזרה ממנצ'סטר. אשמח לשמוע רעיונות. תודה מראש
      פורסם בפורום אירופה
      Tami Machnai_4033052
      Tami Machnai_4033052
    • המלצה לשכירת רכב באנגליה
      המלצות/דיס המלצות לגבי חברות רכב להשכרה, מחירים טובים נוחות ובכלל. תודה
      פורסם בפורום אירופה
      Tami Machnai_4033052
      Tami Machnai_4033052
    • RE: מלונדון לקאטסוולדס

@שקד

נשמע שאולי באמת שווה לחשוב על אוטו...ואז התכנית המקורית שלי נשמעת לך הגיונית יותר?? זה יכול לשדרג את החויה כנראה. נהגתי בצד ימין בניו זילנד. לוקח שעה להתרגל. ואגב נוחתת בLOUTON בכלל…...באוטו זה כשעתיים לשם

פורסם בפורום אירופה
      Tami Machnai_4033052
      Tami Machnai_4033052

@שקד אמר:

יורקשייר דיילס

אכן נראה מקסים ושוב תודה לך!!! האם היית מחברת בין הקאטסוולדס לאזור הזה בדרך לברונטה? והאם שבוע מספיק לכל זה? אני ממש בשלב סגירת כרטיס...קניתי כוון אחד בנתיים ללונדון ומתלבטת אם לקנות את החזור ממנצ’סטר או שוב מלונדון? יש לך דעה על זה? ומה דעתך על “לנחות” בקוטסוולדס( אודה לך על המלצה איפה למרות שכל מה שראיתי מקסים. מסתכלת בלווין של GOOGLE MAPS בגודל אמיתי ) . מהקוטסוולדס לעלות ליורקשיר דיילס ולסיים בHAWARTH ומשם לחזור

פורסם בפורום אירופה
      Tami Machnai_4033052
      Tami Machnai_4033052

@שקד

תודה שקד. אז קודם כל אני לבדי ואני נורא בעניין של טיולים רגליים ואופניים והרבה קאנטרי חמוד כזה שעושה טוב לנפש. משובץ בעיירות קטנותומקסימות לקפה טוב וכזה. אין לי אג’נדה חוץ מקאנטרי וירוק ואה...האחיות ברונטה. אידדיאלית הייתי עושה טיול של שבוע עם תרמיל על הגב מכפר לכפר אבל אין לי גב לזה אז אני מחפשת את אותו הרעיון רק עם נדידה באוטובוסים בין המוקדים ומשם לצאת לטבע, קצת טירות/בתים עתיקים וכו. אני לא בטיול אטרקציות ולא בטיול שזקוקה להשביע בו את יצר ההרפתקנות של הילדים. זה יומולדת חמישים שלי ואני עושה טיול לנפש בעקבות היופי שאני רואה בסדרות וקוראת מהילדות בספרים. עכשיו מהי עצתך? אשמח לשמוע כי באמת אין לי עם מי להתייעץ. חשבתי גם על אזור האגמים אבל שם זה טבע יותר פראי וגדול ולמטיבי לכת( פסגות הרים וכזה)...בכל מקרה אשמח לשמוע את עצותיך/מחשבותיך

פורסם בפורום אירופה
      Tami Machnai_4033052
      Tami Machnai_4033052

האמת שמתכוונת להגיע לשם ולטייל רגלית או באופניים כל יום אבל כן לעבור בתחבורה הציבורית בין הכפרים כי אין לי אפשרות להיות תרמילאית. חשבתי לנדוד כל פעם קצת צפונה ומהכפרים לצאת לטיולי שבילים רגלית או באופניים. ואם כבר אנחנו מדברים אז בשבוע ימים האם לדעתך כדאי להתמקד ולהשאר רק בקוטסוולדז( אם כן, האם לחזור ממנצ’סטר או מלונדון שוב) או לעלות לךמערב יורקשיר בעיקר לאזור HAWARTH וכל אזור הביצות מסביב( WUTHERING HEIGHTS) אם יש לך  נסיון- האם תוכל להמליץ כמה ימים נכון לבלות באזור הזה? תודה מראש

פורסם בפורום אירופה
      Tami Machnai_4033052
      Tami Machnai_4033052

@imeshy

נראה י שבאמת תחבורה ציבורית תעשה את העבודה היטב. מדובר על להיות כארבעה ימים בקוטסוולדס ואז לעבור צפונה לאזור הביצור( האחיות ברונטה ) ולטוס חזרה ממנצ’סטר

פורסם בפורום אירופה
      Tami Machnai_4033052
      Tami Machnai_4033052
    • מלונדון לקאטסוולדס
      הי, מבקשת המלצה לגבי אופן ההגעה הטוב ביותר מלונדון ל BURTON ON THE WATER או עיירה אחרת אם יש למישהו המלצה טובה יותר. האם יש דרך נוחה בתחבורה ציבורית שלא אורך שעות רבות, ומה הדעות לגבי השכרת רכב. מחירים? אשמח מאד להמ
      פורסם בפורום אירופה
      Tami Machnai_4033052
      Tami Machnai_4033052