ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול קאנטרי באנגליה- זקוקה לרעיונות מנסיון

פורום אירופה
    אנגליה
    4
    9
    914
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Tami Machnai_4033052
      Tami Machnai_4033052 נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
      עמיחי13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עמיחי13
        עמיחי13 @Tami Machnai_4033052 נערך לאחרונה על ידי

@Tami-Machnai_4033052

נדמה לי שהפיק דיסטריקט (Peak District) ידבר אליך. תקראי קצת ותבדקי תמונות של האזור.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • Tami Machnai_4033052
          Tami Machnai_4033052 נערך לאחרונה על ידי

אני נוסעת לאזור שבקישור הזה ואחר כך מעוניינת להגיע ל - Hawarth  העיר והאזור בו יצרו האחיות ברונטה. אידיאלית הייתי עושה טיול של שבוע ב  COTSWALD WAY  עם תרמיל על הגב מכפר לכפר אבל אין לי גב לזה אז אני מחפשת את אותו הרעיון רק עם נדידה באוטובוסים או אוטו אם אין ברירה, בין המוקדים ומשם לצאת לטבע כל יום .מחפשת עיצה לגבי תחבורה והתקדמות בתוך האזור או שממש לא כדאי לחבר בין השניים? חשבתי שרוב השהות תהיה סביב ה COTSWALD WAY  ואז נסיעה ליום יומיים ממוקדת ל  HAWARTHוכנראה לטוס חזרה ממנצ'סטר. אשמח לשמוע רעיונות. תודה מראש
          עמיחי13 imeshy שקד 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • עמיחי13
            עמיחי13 @Tami Machnai_4033052 נערך לאחרונה על ידי

@Tami-Machnai_4033052 אמר:

Hawarth  

לצערי לא אוכל לסייע בעניין מסלולי הליכה, וגם לא בנסיעה באוטובוסים (אנחנו טיילנו כמשפחה עם רכב צמוד). אבל מבחינת גיאוגרפיה, נראה שאת מתמקדת באזור הקוטסוולד, ואז רוצה לעבור לאזור רחוק יותר ביורקשייר. אזור הפיק שכתבתי עליו נמצא גיאוגרפית בין 2 האזורים האלה אבל לא יודע כמה זמן יקח לעבור בינהם עם תחבורה ציבורית (מדובר על כפרים ועיירות קטנים ולכן התחבורה הציבורית היא לא בתדירות כמו בין ערים גדולות).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • imeshy
              imeshy @Tami Machnai_4033052 נערך לאחרונה על ידי

@Tami-Machnai_4033052

אם יש לך תקציב לזה, את יכולה לנסות ולבדוק עם תחנת מוניות מקומית, שתיקח את התיק שלך ממקום למקום, ואת תוכלי ללכת בלי את המסלול היפה (עשיתי מקטעים קצרצרים ממנו).

איזורהווארת’ סמוך לאיזור היורקשייר דיילז.. גבוה ברשימה שלי אבל עדיין לא יצא לי להגיע לשם

Tami Machnai_4033052 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • שקד
                שקד @Tami Machnai_4033052 נערך לאחרונה על ידי

את כבר יודעת מה דעתי הכללית אז לא אחזור עליה. רק אכתוב לך שכשאני בדקתי על תחבצ בין מקטעי ה-קווטסוולדס ווי זה לא היה טריוויאלי. לא ממש הצלחתי למצוא משהו שיאפשר לי לעשות מקטע של יומיים בהסתמכות רק על תחבצ. אולי אפשרי יומיים נטו אבל ברגע שמשקללים פנימה גם את ההגעה לאזור אז זה כבר הופך ללא מאוד מעשי. יתכן שאפשר למצוא קונסטלציה כלשהי שבה זה יעבוד אבל את צריכה לעבור מקטע מקטע ולבדוק אם יש מצב שמסתדר.

@Tami-Machnai_4033052 אמר:

אני נוסעת לאזור שבקישור הזה ואחר כך מעוניינת להגיע ל - Hawarth  העיר והאזור בו יצרו האחיות ברונטה. אידיאלית הייתי עושה טיול של שבוע ב  COTSWALD WAY  עם תרמיל על הגב מכפר לכפר אבל אין לי גב לזה אז אני מחפשת את אותו הרעיון רק עם נדידה באוטובוסים או אוטו אם אין ברירה, בין המוקדים ומשם לצאת לטבע כל יום .מחפשת עיצה לגבי תחבורה והתקדמות בתוך האזור או שממש לא כדאי לחבר בין השניים? חשבתי שרוב השהות תהיה סביב ה COTSWALD WAY  ואז נסיעה ליום יומיים ממוקדת ל  HAWARTHוכנראה לטוס חזרה ממנצ'סטר. אשמח לשמוע רעיונות. תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • Tami Machnai_4033052
                  Tami Machnai_4033052 @imeshy נערך לאחרונה על ידי

@imeshy

והאם עשית את הקטעים של המסלול בעזרת מוניות שהסיעו לך את התיק או שזה רעיון עבורי? הייתי שמחה איך לברר על כך מפה…

imeshy תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • imeshy
                    imeshy @Tami Machnai_4033052 נערך לאחרונה על ידי

@Tami-Machnai_4033052

לצערי, לא אוכל לעזור הרבה מעבר.

אני טיילתי עם רכב ועשיתי מקטע קצר הלוך/חזור (אגב – מאוד יפה – ליד Broadway Tower). 

אבל באי הבריטי יש את מסלול ה West Highland Way שמאפשר את העניין הזה בצורה מוסדרת. 

אפשר ליצור קשר עם חברת מוניות מקומית ולשאול אם זה אפשרי – ותכלס – לא רואה בעיה עם זה. לתכנן את הימים בצורה מדוייקת (איפה מתחילים ואיפה מסיימים) ולהזמין מונית בבוקר שתיקח את התיק ליעד הבא. הבעיה היחידה שאולי זה יהיה טיפה יקר (גם כנראה לא מדי.. ). 

Tami Machnai_4033052 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • Tami Machnai_4033052
                      Tami Machnai_4033052 @imeshy נערך לאחרונה על ידי

@imeshy

מודה לך מאד על התשובה. אתעניין ואבדוק בהחלט!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון