טיול קאנטרי באנגליה- זקוקה לרעיונות מנסיון
-
פוסט זה נמחק! -
נדמה לי שהפיק דיסטריקט (Peak District) ידבר אליך. תקראי קצת ותבדקי תמונות של האזור.
-
אני נוסעת לאזור שבקישור הזה ואחר כך מעוניינת להגיע ל - Hawarth העיר והאזור בו יצרו האחיות ברונטה. אידיאלית הייתי עושה טיול של שבוע ב COTSWALD WAY עם תרמיל על הגב מכפר לכפר אבל אין לי גב לזה אז אני מחפשת את אותו הרעיון רק עם נדידה באוטובוסים או אוטו אם אין ברירה, בין המוקדים ומשם לצאת לטבע כל יום .מחפשת עיצה לגבי תחבורה והתקדמות בתוך האזור או שממש לא כדאי לחבר בין השניים? חשבתי שרוב השהות תהיה סביב ה COTSWALD WAY ואז נסיעה ליום יומיים ממוקדת ל HAWARTHוכנראה לטוס חזרה ממנצ'סטר. אשמח לשמוע רעיונות. תודה מראש -
Hawarth
לצערי לא אוכל לסייע בעניין מסלולי הליכה, וגם לא בנסיעה באוטובוסים (אנחנו טיילנו כמשפחה עם רכב צמוד). אבל מבחינת גיאוגרפיה, נראה שאת מתמקדת באזור הקוטסוולד, ואז רוצה לעבור לאזור רחוק יותר ביורקשייר. אזור הפיק שכתבתי עליו נמצא גיאוגרפית בין 2 האזורים האלה אבל לא יודע כמה זמן יקח לעבור בינהם עם תחבורה ציבורית (מדובר על כפרים ועיירות קטנים ולכן התחבורה הציבורית היא לא בתדירות כמו בין ערים גדולות).
-
אם יש לך תקציב לזה, את יכולה לנסות ולבדוק עם תחנת מוניות מקומית, שתיקח את התיק שלך ממקום למקום, ואת תוכלי ללכת בלי את המסלול היפה (עשיתי מקטעים קצרצרים ממנו).
איזורהווארת’ סמוך לאיזור היורקשייר דיילז.. גבוה ברשימה שלי אבל עדיין לא יצא לי להגיע לשם
-
את כבר יודעת מה דעתי הכללית אז לא אחזור עליה. רק אכתוב לך שכשאני בדקתי על תחבצ בין מקטעי ה-קווטסוולדס ווי זה לא היה טריוויאלי. לא ממש הצלחתי למצוא משהו שיאפשר לי לעשות מקטע של יומיים בהסתמכות רק על תחבצ. אולי אפשרי יומיים נטו אבל ברגע שמשקללים פנימה גם את ההגעה לאזור אז זה כבר הופך ללא מאוד מעשי. יתכן שאפשר למצוא קונסטלציה כלשהי שבה זה יעבוד אבל את צריכה לעבור מקטע מקטע ולבדוק אם יש מצב שמסתדר.
אני נוסעת לאזור שבקישור הזה ואחר כך מעוניינת להגיע ל - Hawarth העיר והאזור בו יצרו האחיות ברונטה. אידיאלית הייתי עושה טיול של שבוע ב COTSWALD WAY עם תרמיל על הגב מכפר לכפר אבל אין לי גב לזה אז אני מחפשת את אותו הרעיון רק עם נדידה באוטובוסים או אוטו אם אין ברירה, בין המוקדים ומשם לצאת לטבע כל יום .מחפשת עיצה לגבי תחבורה והתקדמות בתוך האזור או שממש לא כדאי לחבר בין השניים? חשבתי שרוב השהות תהיה סביב ה COTSWALD WAY ואז נסיעה ליום יומיים ממוקדת ל HAWARTHוכנראה לטוס חזרה ממנצ'סטר. אשמח לשמוע רעיונות. תודה מראש
-
והאם עשית את הקטעים של המסלול בעזרת מוניות שהסיעו לך את התיק או שזה רעיון עבורי? הייתי שמחה איך לברר על כך מפה…
-
לצערי, לא אוכל לעזור הרבה מעבר.
אני טיילתי עם רכב ועשיתי מקטע קצר הלוך/חזור (אגב – מאוד יפה – ליד Broadway Tower).
אבל באי הבריטי יש את מסלול ה West Highland Way שמאפשר את העניין הזה בצורה מוסדרת.
אפשר ליצור קשר עם חברת מוניות מקומית ולשאול אם זה אפשרי – ותכלס – לא רואה בעיה עם זה. לתכנן את הימים בצורה מדוייקת (איפה מתחילים ואיפה מסיימים) ולהזמין מונית בבוקר שתיקח את התיק ליעד הבא. הבעיה היחידה שאולי זה יהיה טיפה יקר (גם כנראה לא מדי.. ).
-
מודה לך מאד על התשובה. אתעניין ואבדוק בהחלט!