ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלון מומלץ בסטריפ עם חניה חינם

פורום צפון אמריקה
    לאס וגאס מלון הפאלאצו
    7
    13
    1304
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • tirtsa5
      tirtsa5 נערך לאחרונה על ידי

מחפשת מלון בסטריפ. נראה לי שחשוב חניה חינם כי נהיה עם רכב. ואורחת בוקר.
      שירליץ reuben13 matan_v אנשיםטובים מיכל א 5 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שירליץ
        שירליץ @tirtsa5 נערך לאחרונה על ידי

@tirtsa5

למיטב הכרותי, במלונות הטובים בסטריפ אין ארוחת בוקר כלולה.  אז זה לא פרמטר שהייתי מחפשת. 

שירליץ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • שירליץ
          שירליץ @שירליץ נערך לאחרונה על ידי

@שירליץ

ועוד משהו, הייתי מחפשת לפי רמת המלון והמיקום, ואז בודקת מחיר כולל חניה. יכול להיות שמלון x כולל תשלום על חניה יעלה פחות ממלון y שבו החניה חינם. 

החניה בדרך כלל לאורחי המלון נספרת ל-24 שעות אז לא משנה כמה פעמים נכנסים ויוצאים, זה פשוט תוספת למחיר החדר. 

וכשבודקים מחירים, חשוב לבדוק את המחיר המלא, כולל מיסים ו resort fee. אלו גבוהים מאד (עשרות $$ ללילה)  ויהיו כתובים ״באותיות הקטנות״ או במחיר הסופי. 

שירליץ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • שירליץ
            שירליץ @שירליץ נערך לאחרונה על ידי

@שירליץ

ואם אני כבר חופרת אז אנחנו אוהבים את: ונישן/פלאצו, אריה, קוסמופוליטן, ווין/אנקור. שמעתי טובות גם על בלאג׳יו אבל לא הייתי. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • reuben13
              reuben13 @tirtsa5 נערך לאחרונה על ידי

@tirtsa5

כפי ששירלי כתבה, ברוב המקרים אין ארוחת בוקר כלולה במלונות בסטריפ. לעתים יש מבצעים כאלה או אחרים מלון + ארוחת בוקר, צריך לחפש בבוקינג או באתר SMARTERVEGAS.COM, בעיקר במלון BALLY’S, אבל למיטב ידיעתי לא ארוחת בוקר מי יודע מה.

לגבי חניה, יש בתי מלון נדמה לי ש-WYNN שלא גובה עבור חניה לאורחי המלון.

יש בתי מלון כגון:

TREASURE ISLAND

PLANET HOLLYWOOD

TROPICANA

שהחניה חינם לכולם

נושא החניה לא צריך להיות שיקול ראשי לחיפוש מלון בסטריפ, קודם תחפשו מלון שהוא במסגרת התקציב שלכם ואז אפשר לבדוק נושא החניה

• matan_v
                matan_v @tirtsa5 נערך לאחרונה על ידי

@tirtsa5

ברוב המלונות בוגאס אין ארוחת בוקר כלולה וגם אם יש מדובר על שובר של כמה דולרים לקנייה במסעדות/ בתי קפה במלון

אנחנו שהינו במלון MGM SIGNATURE במלון הזה יש כמה ייתרונות משמעותיים קודם כל החניה חינם כולל valet דבר שני יש מטבחון מאובזר מה שפתר לנו את בעיית ארוחת הבוקר ויתרון נוסף הוא מרפסות בחלק מהחדרים

המלון מחובר למלון MGM GRAND ואפשר לצאת לסטריפ דרך המלון או דרך הMGM GRAND

אלי רון תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • אנשיםטובים
                  אנשיםטובים @tirtsa5 נערך לאחרונה על ידי

@tirtsa5

לטעמי חניה חינם זה לא שיקול. מחיר כולל חניה זה שיקול. מה זה משנה עם המחיר 100 דולר והחניה 20, או שהמחיר 120 דולר והחניה חינם?

זה נכון לא רק בחניה אלא בכל קטגוריה שרלוונטית לך. הזכירו resort fee – אם מלון מסויים לא גובה או גובה סכום נמוך, אבל מחירו הבסיסי מאד גבוהה, בעוד שאחר גובה fee  גבוה, אבל המחיר הבסיסי נמוך – איזה תבחר?

זה נכון גם בדברים שאינם מלון – למשל דמי החזר בהשכרת רכב. מה זה משנה החלוקה בין מחיר ההשכרה לדמי ההחזר? משנה לי העלות הכוללת.

• מיכל א
                    מיכל א @tirtsa5 נערך לאחרונה על ידי

@tirtsa5

דווקא נוח לבחור מלון רשת עם חניה בתשלום, כי אז תוכלו לחנות בכל מלונות הרשת בוגאס על אותו תשלום יומי.

• אלי רון
                      אלי רון @matan_v נערך לאחרונה על ידי

@matan_v אמר:

החניה חינם כולל valet

זה מכוסה בביטוח של רכב שכור?

אנשיםטובים matan_v 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • אנשיםטובים
                        אנשיםטובים @אלי רון נערך לאחרונה על ידי

@אלי-רון

לא, אבל אמור להיות מכוסה בביטוח של החניון

יחד עם זאת – אני מעדיף לא להעמיד את זה למבחן

אנשיםטובים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • אנשיםטובים
                          אנשיםטובים @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

אגב, קראתי על זה קצת וניתקלתי בסיפור מעניין (בלינק הראשון בגוגל :))

תיירים לא תמיד זוכרים מספיק איך נראה הרכב השכור שלהם, וודאי שלא זוכרים את מספר הרכב בעל פה. במקרה שהנהג טעה והחזיר לכם רכב לא נכון – לא בהכרח תשימו לב. וגם אם אתם תשימו לב, יתכן שמסרו את הרכב שלכם לתייר אחר…

http://www.realvaletcontrol.com/valet-parking-blog/2016/2/16/the-risks-of-valet-parking-with-a-rental-car

've seen it with my own eyes. A hotel guest comes down, sees the car, and automatically assumes it's their rental. 

And because they are acting so confident and natural about it, the valet worker, who often is a rookie at the job, assumes it's their car, neglects to ask for or look at the claim ticket, and happily wishes them well as he collects the tip and closes the car door for them.

Then somebody else comes down for the same type of rental car. Same color. Same everything. And somebody realizes that this rental isn't their's.

Yep! This happens!

Meanwhile the other car is gone.

בכל מקרה – בפורומים של לאס וגאס יש אי אלו דיונים על הנושא. המסקנה – זה אכן בעייתי, אבל כולם עושים את זה

אלי רון תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • matan_v
                            matan_v @אלי רון נערך לאחרונה על ידי

@אלי-רון

האמת שלא נכנסתי לזה אבל לא דאגתי מדובר על מלון ענק השייך לרשת MGM שמחזיקה את רוב המלונות בוגאס משמע מאות מיליוני אנשים עשו את זה לפני ככה שזה לא הדאיג אותי בכלל . לא הייתה שום בעיה מבחינת הרכב קיבלתי בכל חניה כרטיס וכשאר רציתי את הרכב פשוט נתתי את הכרטיס בדלפק ותוך שתי דקות הרכב הגיע לכניסה של המלון 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                            • אלי רון
                              אלי רון @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים אמר:

אגב, קראתי על זה קצת וניתקלתי בסיפור מעניין

לשמוע את זה מסופר על מישהו אלמוני זה מצחיק, אני בכל אופן זוכר את המספר – ובנוסף נהגתי בשהותי בארה”ב להניח צעיף של בית”ר בחלון האחורי (או על הדשבורד) ובמקרה המדובר, הוא מהווה סימן לא רק לי של מי הרכב. 
                              שיכנעתם אותי לעשות זאת שוב.

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון