מחפשת מסלול חלופי לאגם הלבן
-
-
-
חחח תודה רבה !!!!
האמת שנראה ממש כייף!!! 🤩
אבל לא יודעת אם הייתי לוקחת לשם בת 11

מתאים לטיול אחרי צבא, שההורים לא יודעים מה הילדים עושים

-
איזו הגזמה… לו הייתי מצלם את הסולם של המגלשה בגן הילדים מזווית כזאת, ומוסיף מוסיקה ואפקטים, גם הוא היה נראה מפחיד ואתגרי… הגזמה מוחלטת.
-
עשית את זה עם ילדים?
הילדים דווקא בעד, האמא לא….
והאמת שזה לא רק הסולם, אלא כל היום יוצא “גבולי” כזה.. ארוך מדי, ובלי אופציות אם מתברברים…
ואם הסולמות יהיו עמוסים, וזה ייצור תור… אז כבר ממש יוצא המון שעות של הליכה.
-
זאת היתה התכנית שלי. אבל הלוך חזור מ col des montetes. האינדקס טרם עבד, כך שכלל לא היתה דילמה.
לא עשינו בסוף, כי חטפתי וירוס...
אגב, הפרשי הגבהים הם 890.
הילדים שלי בני 11.5 ו 13.5
בנפאל עשיתי לפני שנתיים 1300 מטר הפרש, כולל ירידה גם, אני לא מתרגש. (בן 40 ולא בכושר מיוחד)
מטרה דל שאמפ, נחשב קשה יותר
http://www.chamonix-mont-blanc-hiking.com/02lacblancmontet.html
https://www.chamonix.com/hiking-at-lac-blanc-from-col-des-montets,241-73830,en.html
-
תודה!
אני גם לא מתרגשת מהפרשי גבהים, וגם כבר עשיתי יותר (גם שם, אגב, היינו חייבים להספיק לרדת עד שעה מסויימת – להסעה חזרה, שזה קצת מלחיץ כי אתה לא ממש יודע כמה עוד נשאר או באיזה קצב זה יקרה, אז בסוף תמיד ממהרים...)
יש עוד כמה ימים להתלבט ולהחליט חחח וכנראה שהחלטה תילקח שם.
הכי חשוב הבריאות!
-
טוב, אנחנו היינו עם רכב..
בכל מקרה, אמרתי לילדים שחששו, שנתחיל לעלות, ויחליטו שחוזרים אם יהיה להם קשה מדי.
אגב, ממליץ גם ללכת מ plan joran לתצפית על הקרחון argentiere, לא למטה כמו בתאור אלא תצפית מהצד שלו. מסלול של כשעה וחצי להלוך, ושעה וקצת חזור, לא קשה מדי, אבל יפה נעים ושקט
-
תודה!
ברור שתמיד אפשר לחזור, אבל זה מבאס
וכאמור, האמא בעייתית, הילדים פחות חחחחגם אנחנו היינו עם רכב, אבל המסלול ההוא עם ההפרשי גבהים הגדולים היה מצד לצד… (לא במון-בלאן). ונדרשה הסעה של כשעה לחזור לרכב...
-
את האמא השארנו בבית

-
חחחחח אין מצב!!!!
-
חחחח
עשינו את זה עם מתבגר בן 15, אבל אני בטוח שבו 11 יעמוד במשימה בקלות. בכל מקרה העניין הוא לא הסולמות, אלא באמת שזה יום ארוך עם הפרש גבהים לא קטן. אם זה מלחיץ מדי אז יש מספיק אפשרויות אחרות. כל הסיבוב לא שווה אם אי אפשר לשבת על המרפסת של הבקתה באגם הלבן ולשתות קפה בנחת...
-
-
יש עוד מסלול, כנראה יותר נוח מ- Argentiere.
-
-
המסלול מ- פלג’ר לאגם הלבן יהיה סגור אוגוסט לרגל שיפוצים.
-
כן.. לצערי מכירה גם את ההגבלה של ה-5.8….
אבל הם ממשיכים לכתוב שיש מסלול חלופי.. בגלל זה אין מנוס מלדבר איתם, ולראות על מפה הכל...
-
חחח, אני מבין שאת האמא

-
למען הגילוי הנאות, אני האחות של האמא…
אבל בלי האמא? – אין מצב!!!! חחחח
שהילדים שלי לא יחשבו על זה אפילו

איך אפשר בלי אמא
ובטח כשאמא מתכננת ואחראית על הכל..