ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ביקור בשפריוואלד

פורום טיולי משפחות
    גרמניה טיול כוכב
    3
    4
    589
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • עמיחי13
      עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

בטיול הקרוב מתכננים ביקור בשפריוואלד.

לפי עיון במפה, יש מפעילי שייט כמעט בכל מקום, אבל יש 3 מקבצים עיקריים: שלפזיג Schlepzig, לובן Lübben , לובנאו Lübbenau וגם בבורג Burg. יש הבדלים בין המקומות? יש מקום מועדף? יש בכל מקום עשרות מפעילים, האתרים של כולם נראים דומים מאוד. יש סיבה לבחור מפעיל א או ב?

סוגי השייט שיש זה קיאקים להשטה עצמית או סירות שבהן יש משיט שמשיט את הקבוצה. נראה לי שאנחנו נעשיף שייט בקבוצה – האם יש יתרון גדול בשייט עצמאי?

יש העדפה לאורך השייט? ראיתי שיש שייט של 2-3-4-5 שעות. שייט של שעתיים יספיק?

תודה

יונית תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית @עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

@עמיחי13

מטבע הדברים כל מי ששט שם, מכיר רק את השיט שהוא עצמו ביצע.

לא חושבת שיש הבדל משמעותי בין החברות השונות.

לשיט הקבוצתי יש יתרונות של הסבר(גרמנית )ולא צריך לטרוח להשיט

בשיט הקיאקים יש יותר חוויה של עצם השיט עצמו (הפעילות)

עם ילדים תמיד מעדיפה שיט אקטיבי(תלוי גיל כמובן)

למבוגרים או עצלנים או עייפים שיט קבוצתי.

אישית- מסתפקת בשיט קצר ,מבינים את העיקרון די מהר …. אבל לכל אחד הקצב שלו.

זיוה תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • זיוה
          זיוה @יונית נערך לאחרונה על ידי זיוה

@יונית

הי עמיחי,

עברו אמנם כמה שנים אבל אנחנו שטנו בקייק מלובנאו, ואני מניחה שיש עדיין רלוונטיות לניסיון שלנו. יש שם באמת אינסוף מפעילים. יש לי בכל זאת עצה – לשכור מחברה שנראית גדולה ולא מאדם בודד עם שני קייקים. אנחנו ראינו תור אצל אחת החברות אז התקדמנו הלאה והתפתינו לשכור אצל אשה שישבה לבד ואף אחד לא ניגש אליה. לקייק היתה תקלה. כשהגענו לכפר היפה לדה לא ניתן היה להמשיך. זה היה קייק פדלים והיתה תקלה בפדלים. לא קיבלנו מאותה אשה (וגם לא ביקשנו, והנה עוד טיפ) מס טלפון לתקשורת. האיש שלי לא הסכים להפקיר את הקייק. הבת שלי ואני הלכנו ברגל חזרה ללובנאו. בדרך החל לרדת מבול והגענו רטובות מכף רגל ועד ראש. הגברת אמרה שנשאיר את הקייק ויבואו לקחת אותו. היא לא התנצלה, לא הציעה שהעובד שלה יביא את בעלי, ובחוצפה עוד ביקשה שנשלם. ביקשתי ממנה את המצלמה שלי שהשארתי אצלה למשמרת, ורק אחרי שקיבלתי אותה הודעתי לה שלא נשלם על קייק מקולקל ועל עוגמת נפש.

לובנאו זה המרכז הגדול ביותר באזור. המון קייקים היו לצדנו. היו שם המון צעירים גרמנים שהביאו הרבה בירות לקייקים. האמת, נהניתי להסתכל על ההווי מסביב. אם אתם רוצים מסלול שקט יותר אתם יכולים לנסות לגשת לאחד הכפרים הקטנים יותר אבל שימו לב אם המשכיר נראה אמין.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה!

יש עדיפות לשעה שבה נעשה את השייט? בוקר \ צהריים \ אחרה”צ?

רוצים לשלב פסטיבל מקומי שמצאנו במקום יחסית קרוב, רוצים לדעת מה לעשות קודם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון