טיול ב Midi pyrénées
-
יצאנו אתמול בצהריים מסאליס דה ביארן
למלון בלוס סנט סובר. בגלל טעות בכתובת הגענו רק לפנות ערב, במקום תוך כ 3 שעות כולל ארוחה בדרך.
לוז סנט סובר היא עיירת סקי יפהפיה שבקיץ משמשת מוצא לטיולים רגליים, אופניים ולתיירים סתם
הנוף בדרך ובמקום מרהיב וגבארני במרחק 30 עד 40 דקות.
הבוקר יצאנו לגבארני שם הלכנו לקרקס 5 ק''מ לשם עם טפטוף קל מדי פעם, חזרה היה גשם שוטף כחצי שעה.
-
הילד הכי צעיר בן 6, עם אח ואחות 9 12, אמא וסבא וסבתא.
-
לצערי התמונות מהסלולרי לא עוברות
-
לצערי גם התמונות שאינן מהסלולורי לא עוברות, נאבקתי כאן בשבוע האחרון ובסוף ויתרחי.
לוז סאן סבור יפה מאוד ונקודת מוצא נוחה. עברתי שם ביוני שעבר במסגרת טיול בפירינאים הצרפתים.
תמשיכו ליהנות! אזור מקסים.
-
רק מנסה להבין מה הבעיה עם העברת תמונות ממחשב נייח
אבל כדאי שלנושאים טכניים נפתח שרשור נפרד- ולא לקלקל את סיפור הטיול
בנתיים שיהיה מהסביבה פונט ד’אספן.

-
יונית, כבר כתבתי לכם (צוות האתר) בשבוע שעבר ולא קרה כלום. תראי את זה בפוסט הראשון הנעוץ בראש העמוד.
הבעיה – התמונה פשוט לא עולה. כאשר אני מצרפת אותה הכול נראה תקין (עולה עד 100%) אבל כאשר אני לוחצת “שלח” – ההודעה מתפרסמת ללא תמונה.
ניסיתי עם מלל, לפני מלל, אחרי מלל. ניסיתי אחת, ניסיתי שתיים.
אלו תמונות בגודל תקין – חלקן עלו לי בתחילת שרשור שפתחתי על סקוטלנד, ובהמשך לא עלו.
לפעמים כאשר אני פותחת שרשור חדש – תמונה אחת מתוך שתיים מסכימה לעלות, ואחר כך – שום דבר לא עולה.
אין חוקיות, יש רק תסכול.
-
אעביר הלאה שוב (ושוב ושוב)
-
היי חברים,
לגבי התמונות – מחדדת את הגודל והפורמט האפשרי:
גודל תמונה מרבי 4096 KB
רזולוציה 5000X5000
סוגי מדיה: JEPG, PNG, GIF
-
התמונות שניסיתי להעלות עמדו בכל הקריטריונים האלה, ובכל זאת לא עלו.
-
אשמח אם תוכלי לשלוח לי את התמונות למייל ואבדוק זאת באופן אישי: [email protected]
-
-
-
-
סחלבים בשפע, היו גם דומים לאיריס הסרגל עם צהוב על הכחול אבל הגשם לא איפשר צילום
-
-
אסתפק בסיפור בינתיים.
אתמול בילינו בלורד, בכנסיות ובמערה המפורסמות, מונק ביזנס ממדרגה ראשונה, אבל מעניין לראות.
קינחנו בדקטלון בטארב הסמוכה לשמחת הנכדים.
היום בילינו חצי יום ב
Animalier pyreenes
גן חיות חינוכי ממדרגה ראשונה, למרות זעקות נגד פינות האכלת וליטוף מרמיטות ועזים.
הם מצליחים להציג את בעלי החיים ואת ההסברים כך שהילדים רוצים ללמוד יותר על החיות. שאפו.
לא זול 104 אירו ל4 מעל 11 ו2 מתחת, אבל שוה כל סנטים.
עייפים מהטיפוס והירידה בגן הבנוי על מדרון תלול ולאחר ארוחה טובה במקום, חזרנו לסאליס.
-
בשבילך -האכלת מרמיטות, וגם אצלי מאד נהנו מהגן