תכנון טיול לניו יורק *הודעה ראשונה בפורום*
-
@Benjamin1515
אני מניחה שאיילת התכוונה לאינטרפיד
https://www.intrepidmuseum.org/
(אצלי בראש זה מתוייק לטיול עם ילדים חחח)
-
@Benjamin1515
אל-על- המוקד הטלפוני פעיל 24/7 (למעט יום כיפור).
-
-
כן התכוונתי לאינטרפיד
הוא היה מעניין גם עבורי
לגבי המוקד של אלעל תתקשר תשאיר מספר טלפון , הם חוזרים כמו שהם מבטיחים ניסיתי כמה פעמים וזה עובד
-
מצוין, תודה!
מסעדות כשרות יש?
סופרים לקניית מצרכים כשרים יש?
-
@Benjamin1515 אמר:
מצוין, תודה!
מסעדות כשרות יש?
בלי סוף, זה ניו יורק!
פשוט תחפש בגוגל “Kosher restaurant in NY”
לגבי מצרכים וסופרים, אפילו במקומות שלא יידעו להגיד לך אם יש להם מצרכים כשרים, פשוט תסתכל על המארז, יש חותמות שונות(אגב – לגבי סוגי הכשרויות, כדאי לך לחפש באינטרנט מה כל חותמת אומרת, כי יש מגוון רחב. לא כל מגן דוד אומר שזה כשר לפי מה שאתה מקפיד)
-
@David_3686930 אמר:
@Benjamin1515 אמר:
מצוין, תודה!
מסעדות כשרות יש?
בלי סוף, זה ניו יורק!
פשוט תחפש בגוגל “Kosher restaurant in NY”
לגבי מצרכים וסופרים, אפילו במקומות שלא יידעו להגיד לך אם יש להם מצרכים כשרים, פשוט תסתכל על המארז, יש חותמות שונות(אגב – לגבי סוגי הכשרויות, כדאי לך לחפש באינטרנט מה כל חותמת אומרת, כי יש מגוון רחב. לא כל מגן דוד אומר שזה כשר לפי מה שאתה מקפיד)
אלוף!
תודה.
-
@Benjamin1515
חשבת שאצלנו יש מיליון ואחד הכשרים?… הנה, תסתכל כאן: http://www.crcweb.org/agency_list.php
זה נותן לך הסבר לגבי כל הסמלים, לפי מדינות בארה”ב… נראה לי שעם כל הסלט הזה תוכל למצוא משהו לאכול

למשל:

-
@David_3686930 אמר:
@Benjamin1515
חשבת שאצלנו יש מיליון ואחד הכשרים?… הנה, תסתכל כאן: http://www.crcweb.org/agency_list.php
זה נותן לך הסבר לגבי כל הסמלים, לפי מדינות בארה”ב… נראה לי שעם כל הסלט הזה תוכל למצוא משהו לאכול

למשל:

חחחח
‘סלט’ רציני.
אבדוק את העניין.
הבנתי שלנספרסו יש איזה 5-10 בוטיקים ברחבי ניו יורק, האם זה נכון?
-
@Benjamin1515
אין לי שמץ…
אבל במקום לשאול אותי, שאל את גוגל: Nespresso shops in NYC
-
שוחחתי איתם.
אמנם חזר אליי נציג שנשמע ‘זקוק’ לטיול בניו יורק, אבל העיקר שחזרו.
תיק 23+תיק8 לכל כרטיס...כמובן גם תיק מסמכים קטן.
אז צדקת בכל מילה :).
-
@Benjamin1515
נחמד מצידם.
* גיליתי אפליקציה בשם "Robohold", מאפשרת יצירת קשר ע"י תיאום שעת שיחה (ועוד שירותים) עם אל-על ועוד חברות(משרדי מממשלה וכו'), אולי בפעם הבאה
*לא מקבלת אחוזים.
-
@Benjamin1515
מצויין
-
האתר של City Pass NY בניסיון למכור את הכרטיס שלהם מראה מה האטרקציות הכי מובילות בעיר עם הפניה/הסברים עליהן.
לשים לב לא להשתעבד לכרטיס – אם מתכוונים ממילא לבקר במספר מקומות שהכרטיס מציע, אז שווה.
אני רכשתי רק 3 אטראציות. -
@aljaje אמר:
@Benjamin1515
נחמד מצידם.
* גיליתי אפליקציה בשם "Robohold", מאפשרת יצירת קשר ע"י תיאום שעת שיחה (ועוד שירותים) עם אל-על ועוד חברות(משרדי מממשלה וכו'), אולי בפעם הבאה
*לא מקבלת אחוזים.
הפעם הסתדרתי, אולי בפעם הבאה.

-
@אלי-רון אמר:
האתר של City Pass NY בניסיון למכור את הכרטיס שלהם מראה מה האטרקציות הכי מובילות בעיר עם הפניה/הסברים עליהן.
לשים לב לא להשתעבד לכרטיס – אם מתכוונים ממילא לבקר במספר מקומות שהכרטיס מציע, אז שווה.
אני רכשתי רק 3 אטראציות.נראה מעניין.
ככל שיתקרב יותר תאריך הטיול, אדאג לברר ולרכוש אטרקציות מתאימות.
תודה

-
@Benjamin1515
עצה שלי – לחשוב על הכל מראש.
במאה הקודמת היית מגיע ספונטני לניו-יורק (כמוני) הולך לבטרי פארק קונה כרטיס ועולה לפסל החירות, או כל דבר אחר.
היום הרוב מבוסס על הזמנות עם תאריך ושעה.
לא תוכל לעלות לראש פסל החירות אם לא הזמנת בערך ברגע שנפתחה ההזמנה, תגיע ל-TOTR (רוקפלר) סיכוי טוב שיגידו לך תחזור בשעה הזו או ביום הזה כרגע הכל מלא. הם מגבילים כמויות.
לי לקח 3 שעות להגיע לראש פסל החירות, היום זה לפי קצב הטיפוס לך, אין עומס. כנראה הם לא רוצים שמטוס יתנגש בפסל כשהוא מלא חס ושלום חס וחלילה ימח שמו של בין לדאן ובנו, טוב שישרפו שניהם בגיהנום. -
@אלי-רון אמר:
@Benjamin1515
עצה שלי – לחשוב על הכל מראש.
במאה הקודמת היית מגיע ספונטני לניו-יורק (כמוני) הולך לבטרי פארק קונה כרטיס ועולה לפסל החירות, או כל דבר אחר.
היום הרוב מבוסס על הזמנות עם תאריך ושעה.
לא תוכל לעלות לראש פסל החירות אם לא הזמנת בערך ברגע שנפתחה ההזמנה, תגיע ל-TOTR (רוקפלר) סיכוי טוב שיגידו לך תחזור בשעה הזו או ביום הזה כרגע הכל מלא. הם מגבילים כמויות.
לי לקח 3 שעות להגיע לראש פסל החירות, היום זה לפי קצב הטיפוס לך, אין עומס. כנראה הם לא רוצים שמטוס יתנגש בפסל כשהוא מלא חס ושלום חס וחלילה ימח שמו של בין לדאן ובנו, טוב שישרפו שניהם בגיהנום.תודה על העצה.
את החלק עם בן לאדן אעדיף לשכוח, או לכל הפחות, לא לספר לאשתי :).
-
בנוסף לניו יורק, האם יש עוד מקום בארצות הברית שהייתם מבקרים בו?
עלתה אופציה שנחלק את הטיול ל2, שבוע בכל מקום.
האם יש מקום ש’חובה’ לבקר בו? כמובן שבתוספת טיסת פנים(תשתדלו לא ארוכה).
-
@Benjamin1515
בטח, המון

מה אתם אוהבים לראות ולעשות? ומה תהיה תקופת הטיול?
מיידית עולה לי לראש: וושינגטון (יכול להיות מקסים במרץ-אפריל, עם פריחת הדובדבן), מפלי הניאגרה (תלוי בעונה), טיול טבע או באזור כפרי כלשהו (עמק ההדסון? פנסילבניה? גם תלוי בעונה).