לינה מחוץ לסן פרנסיסקו
-
אנחנו זוג ושוקלים ללון בברקלי, לחסוך בעלויות בתי המלון היקרים בסן פרנסיסקו. האם נוח להגיע ברכבת מדי .האם הנסיעה ארוכה .
הביקור שלנו בסן פרנסיסקו קצר , בן יומיים וחצי ומשם ממשיכים הלאה
-
דובר על זה כבר לא מעט בפורום בהודעות אחורה.
אתם צריכים לחשוב האם שווה לכם להמיר זמן תמורת כסף, או כמה שווה הזמן שלכם בזמן טיול שם (לא מעט בחישובים שהיו).
לגבי רכבת וכו’ אין לי מושג אבל שירליץ תתעורר עוד מעט ואין עליה. -
לפי גוגל מאפס, נסיעה בתחבורה ציבורית מברקלי לסן פרנסיסקו אורכת כמעט שעה אחת ועולה יותר מ-10 דולר לאדם לכיוון, תלוי בדיוק באיזה מקום בברקלי אתם מתכוונים ללון. אז אם אתם שניים, זה כבר כ-41 דולר הלוך/חזור. תוסיפו זאת למחיר של המלון.
לדעתי, עדיף להמשיך ולחפש מלון בסן פרנסיסקו עצמה.
אפשר לנסות ולהוזיל את מחירי המלון בעיר דרך אתרים כמו: HOTWIRE ו-PRICELINE, אבל לא יודעים מראש את שם המלון (אפשר אולי לנחש) ואין אפשרות ביטול או שינוי. כדי “להמר” באתרים הנ”ל, מומלץ לקרוא בעיון רב בהנחיות ובפורומים של אתר: BETTERBIDDING.COM
-
יש רכבת מנתניה למרכז תל אביב, הנסיעה תיקח כשעה ותעלה פחות מ-10 דולר לכיוון.האם הייתם ממליצים לתייר שרוצה לטייל בתל אביב לישון בבית מלון בנתניה כי שם יותר זול?
אפשרי – ברור שכן
משתלם – לא בטוח
אתם משקיעים המון מאמץ והמון כסף כדי להגיע לסן פרנסיסקו. ואז אתם חותכים מוקדם מערב כי צריך לנסוע למלון הרחוק...
-
אישית, לא ממליצה. בעיקר אם יש לכם רק יומיים וחצי בעיר.
יש bart (רכבת) אבל זה יקח מעל שעה להגיע, יעלה $10-15 לאדם לכיוון, והבארט מגיע רק לאיזור מאד ספציפי בעיר. בגלל המבנה הגיאוגרפי שלה, הרכבת לא מגיעה לאיזור המזחים, הפארק ועוד מקומות תיירותיים כך שלהגיע לאטרקציה ספציפית יקח עוד לא מעט זמן…
בנוסף, אם מקום הלינה לא ממש ליד תחנת הרכבת תצטרכו גם זמן ואולי כסף להגיע לתחנה.
אגב, כתלות בשעת הנסיעה (פקקים...), יכול להיות שאובר יהיה יותר זול מרכבת ויקח אתכם כבר עד היעד הסופי שלכם ולא עד איפה שהרכבת מגיעה. ועוד יותר רלוונטי בחזור כשכבר עייפים.
(בהסתייגות שאני לא מכירה היטב את האיסט ביי).
מבינה את הרצון לחסוך, אבל הייתי חוסכת במקומות אחרים ועושה כל מאמץ ללון בעיר.
-
היי, רוצה לדבר על נקודה שלא עלתה כאן –
האם סיבה מיוחדת לתחבורה הציבורית?
אומנם לא יתאים בכלל לכל אחד, אבל אני אישית ישנתי בטיול זוגי במוטל באיזור שדה התעופה (יש שם גם מלונות שנראים מבחוץ נחמדים), בילינו בסן פרנסיסקו כשלושה ימים והנסיעה הלוך וחזור הייתה בין 30-40 דקות (לכיוון). בעינינו לא נורא והיה שווה את החסכון במחיר (לנו, לא בטוח שלכל אחד)
לא יודעת אם אתם עם רכב לפני או אחרי, לדעתי נחמד לטייל עם רכב בסן פרנסיסקו (יום וחצי הוא היה בחניה כשהיינו במוזיאון והסתובבנו ברגל ויום וחצי הסתובבנו בין תצפיות ואתרים. החניה הייתה 20 דולר ליום)
אני יכולה להגיד שלי ממש לא היה חסר לישון בעיר עצמה ואני מאוד מאוד שמחה על ההחלטה שקיבלנו אז (השקענו את הכסף בדברים אחרים שהיו חשובים לנו יותר)
אבל כמובן שזו החלטה מאוד אישית ותלויה גם בגורמים נוספים.
אני כן יכולה להגיד שנשארנו כל יום עד שעה די מאוחרת בעיר, אכלנו שם ארוחת ערב במסעדה והנסיעה חזרה הייתה כבר ממש בסיום היום שלנו.
מנגד אני יכולה לספר שמאוד חשוב לי למשל לישון בתוך הפארקים הלאומיים איפה שניתן ולא בחוץ – כי החוויה הזו מאוד משמעותית בעיני.
אם החוויה של לישון בעיר משמעותית בעיניכם – אז הייתי משקיעה את הכסף הנדרש בשביל החוויה הזו.
לא כל יום נוסעים לאמריקה

-
לישון בשדה התעופה יותר הגיוני בעיני מאשר באיסט ביי. אני שומעת כל בוקר את הפקקים על הגשרים ולא מקנאה בכלל

-
עוד כיוון זה לישון במרין קאונטי –איזור סוסוליטו, מרין סיטי כזה. לא יודעת אם יותר זול מהעיר עצמה, אבל איזור מהמם (ויש בו לא מעט מה לראות ולעשות), והזכות לנסוע על גשר שער הזהב כל בוקר (רק לקחת בחשבון עלות נסיעה על הגשר בכניסה לעיר).
-
פתאום אני קולט משהו – דיברתם על יומיים וחצי. לא יודע אם החצי הוא בהגעה או בחזרה, אבל קשה מאד לנצל חצי יום בלי אוטו ועם לינה מרוחקת. כי ההגעה למקום הלינה וממנו לעיר גוזלת לא מעט זמן. -
יש מלונות במחירים סבירים ברחוב לומברט ( בחלק הלא מפותל ) ב SF
המחירים סבירים .
מיקום מצויין טווח הליכה לחוף
אנחנו התארחנו ב COVENTRY MOTOR INN והיינו מאוד מרוצים