ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הזמנת מושבים באיבריה

פורום צפון אמריקה
    בוסטון מיאמי
    3
    13
    1530
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • eyahalom
      eyahalom נערך לאחרונה על ידי

הי לכולם, 

זוג+2, טסים עם איבריה לבוסטון, חוזרים ממיאמי. 

בזמן ההזמנה לא רכשנו מושבים, המקומות שהיקצו לנו קיצוניים( כיסאות A ו L) במרחק של 2 שורות זה מזה. 

מאחר שההזמנה בוצעה באקספדיה, אין לי אפשרות להיכנס להזמנה באתר איביריה, אני מניח שאוכל להזמין מקומות רק בצ'ק אין. 

אשמח לדעת מנסיונכם כאן האם יש סיכוי שבשדה"ת ייאפשרו לנו לשנות, לפחות לזוג+זוג? 

לשלם על כלל הלגים נראה לי מטורף, כמעט כמו  מחיר הכרטיסים עצמם... 

reuben13 ramiav1 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 @eyahalom נערך לאחרונה על ידי

@eyahalom

ניסיתם להיכנס לאתר של איבריה עם מספר הבוקינג ? (הוא מספר של שילוב שש ספרות/אותיות).  נסו שוב להיכנס ל-BOOKING MANAGEMENT באתר של איבריה. אם מצליחים, אפשר לבחור במקומות תמורת תוספת תשלום.

אם לא מצליחים, נסו ליצור קשר עם סניף איבריה בארץ.

אם בכל זאת לא מצליחים, אז לא נותר אלא לעשות צ’ק אין בדיוק 24 שעות לפני מועד ההמראה. בחברת איבריה אי אפשר לבחור במושבים בזמן הצ’ק אין, חלוקת המושבים, לאלה שלא שילמו מראש על המושבים, היא רנדומלית. אז רק בנתב”ג אם המטוס לא יהיה מלא תוכלו לסדר זאת, אולי, אם יהיה רצון טוב של הפקידים.

כ”כ, אם לא מכניסים באתר איבריה את כל הפרטים הנדרשים, כולל מספרי דרכונים, מספרי ויזות לארה”ב, כתובת של המלון הראשון אליו תגיעו, אנשי קשר למקרה חירום וכו’ וכו’, סביר להניח שלא תקבלו כרטיסי עליה למטוס עד ליעד בארה”ב אלא רק עד מדריד. את הבורדינג פס לארה”ב תקבלו רק במעמד מסירת המזוודות בנתב”ג

eyahalom תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • eyahalom
          eyahalom @reuben13 נערך לאחרונה על ידי

@reuben13

תודה ראובן, אכן ניסיתי להיכנס אך מאחר וההזמנה נעשתה בexpedia, נאמר לי בשירות הלקוחות( שגם אותו היה סיוט להשיג) שרק בשדה אפשר יהיה לדאוג לזה.. 

השאלה האם להמר ולהגיע לשדה או בזמן הצ'קאין לנסות ולרכוש מושבים.. 

reuben13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • reuben13

@eyahalom

אז עניתי: להתקשר לאיבריה בארץ או בארה”ב ולבדוק האם אפשר לשלם עבור בחירת מקומות והמחיר לא מופקע או לעשות צ’ק אין בדיוק 24 שעות לפני, מקבלים מקומות באקראי ואם רואים שלא ביחד אז לא נותר אלא להגיע לנתב”ג ושם לנסות ולסדר. לפי הניסיון האישי שלי (אנחנו זוג) וטסנו כמה פעמים עם איבריה בשנים האחרונות, מקבלים – ברוב המקרים – מקומות ביחד אבל לא תמיד, כבר נאלצנו במטוס להחליף מקומות עם זוגות ומשפחות אחרות שהופרדו, כאשר המטוס היה מלא, אבל לאחרונה ראיתי שהמטוסים שלהם לא מלאים בגלל שהמחירים של איבריה לא כ”כ תחרותיים לעומת חברות אחרות בעיקר אייר פראנס, לופטהאנסה וכו’.

• eyahalom

@reuben13

שוב תודה ראובן, 

כשהזמנתי באקספדיה המערכת הקצתה לי מקומות( בכלל הלגים בכרטיס). אתה אומר שבצ'ק אין המערכת תקצה לי מקומות אחרים, ואז שבשדה עדיין יש הזדמנות לשנות? 

• reuben13

@eyahalom

למיטב הבנתי, במעמד הצ’ק אין, המערכת תקצה לכם אותם המקומות שכבר הוקצו לכם בעת הכירטוס.  ברור שבנתב”ג, אם המטוס לא מלא, הפקיד’ה יכול/ה לשנות. באזיה שורות קיבלתם ? המטוס מנתב”ג למדריד הוא A330 ארוך (וכנראה גם בהמשך), יש בו כ-56 שורות מושבים. החלוקה היא 2-4-2. בשתי הטיסות האחרונות שלנו באיבריה (מרץ/מאי 2019 ו-ספטמבר-אוקטובר 2018) היו מקומות ריקים ואפילו בת זוגי תפסה שורה שלמה של 4 באמצע ושכבה חלקים ממושכים במהלך הטיסה. כ”כ, יודע לי שיש לחברות התעופה האירופאיות הנחיה להימנע – עד כמה שניתן – מהפרדת הורים/ילדים. אנחנו תמיד קיבלנו מושבים בצ’ק אין בשורות 43 עד 46 והיה נוח, למעט הפעם שנדרשנו להחליף מושבים עם נוסעים אחרים ואז ישבנו בשורה האחרונה ממש אבל זה עבר בשלום, המטבח מאחור (במזל לא השירותים).

• eyahalom

@reuben13

קיבלנו את שורות 22+24,כיסאות A+L. משהו דומה גם בשאר הלגים. אכן זה A330 לכל אורך הדרך אצלנו. טסים לבוסטון בסוף ספטמבר, חוזרים ממיאמי בסוף אוקטובר. 

נקווה לטוב, בינתיים נהמר ולא נרכוש כיסאות.. 

המון תודה על העזרה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • ramiav1
                    ramiav1 @eyahalom נערך לאחרונה על ידי

@eyahalom

האם כל הדרך אתם טסיפ עם איבריה ?

אני טס עם איבריה לשרלוט , צפון קרולינה , הכרטיסים נרכשו דרך אקספדיה מחברת איבריה , בפועל איבריה מבצעת רק רבע מהדרך , תל אביב – מדריד – איבריה , מדריד – שרלוט וחזרה – אמריקן איירליינס , מדריד – תל אביב – אל על .

בזמן הרכישה במערכת הקצתה לי מושבים בטיסות איבריה ואמריקן איירליינס , אחרי מספר שבועות , קיבלתי מייל שבסוג כרטיס שרכשתי אין להם אפשרות להקצות לי מושבים במקטע של תל אביב מדריד , ומבדיקה באתר סיטגורו ראיתי שהמושבים באמריקן לא אידאליים .

התקשרתי לשרות הלקוחות של אקספדיה , הם נתנו לי הוראות איך להיכנס לאתר של אמריקן איירליינס ולשפר את המקומות , אצלם חצי מטוס זה מושבים בתוספת מחיר , לגבי איבריה , אקספדיה העבירו את השיחה לאיבריה ורכשתי מושבים מועדפים במחיר של 16 דולר למושב , פניתי לאלעל ורכשתי אצלם גם מושבים מועדפים מול נקודות של פלייקארד .

תמיד אני מעדיף לפנות קודם לאקספדיה , ששם אני במעמד זהב , ומקבל מהם עזרה , כולל הזזת מלונות שלכאורה לא ניתן לשנות בהם תאריכים .

• eyahalom
                      eyahalom @ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

@ramiav1

רמי תודה,

אנסה את הציר של אקספידיה, למרות שראובן די שכנע אותי לוותר ולנסות בשדה (-:

נראה מה יגידו.

תודה!

• reuben13

@eyahalom

לא ניסיתי לשכנע, לא חשבתי לפנות שוב לאקספדיה וכנראה לפי הניסיון של רמי זה יכול לעזור, אז למה לא ?

• eyahalom

@reuben13

צודק לגמרי. מנסה.

אעדכן 🙂

eyahalom תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                          • eyahalom
                            eyahalom @eyahalom נערך לאחרונה על ידי

@eyahalom

הבטחתי לעדכן, ובכן פניתי לאקספדיה דרך האתר. 

לא חזרו אלי. 

כנראה שאמתין להתפתחויות בשדה ואקווה לטוב.. 

תודה על העזרה

ramiav1 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • ramiav1
                              ramiav1 @eyahalom נערך לאחרונה על ידי

@eyahalom

אני פונה אליהם ישירות בטלפון , ואומנם זה תהליך , משום שבדרך כלל מעבירים אותי למוקד שמטפל בלקוחות הזהב שלהם , אבל תמיד אני מעדיף לסגור עיניינים איתם על המקום , אם זה הזזת מלונות , אם זה בירור בקשר לטיסות .

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון