בחזרה מאלסקה וקליפורניה [וטקסס]
-
חזרנו לישראל היום בצוהריים, אחרי טיול של חודש באלסקה וקליפורניה ואחרי שנתיים בטקסס. הטיול היה נהדר, לא יכולנו לאחל לעצמנו פרידה טובה יותר מארצות הברית. וחלק גדול מזה הוא בזכותכם. ההמלצות, האזהרות, ההצעות, וכמובן הדירבון לא לוותר על אלסקה למרות המחיר הכבד [והוא אכן היה כבד, בין היתר כי באמת לא יכולנו לעמוד בפיתוי של פעילויות כמו שייט קרחונים ורכיבה על מזחלת כלבים, שהיו שוות כל דולר]. זה היה טיול אינטנסיבי מאוד, והיו כמה כישלונות מחפירים [לא הצלחנו למצוא את שמורת הרדווד של הנרי קאוול], תקלות מפתיעות [שביתה ראשונה מזה 42 שנים במערכת המעבורות של אלסקה בדיוק ביום שבו היינו אמורים לשוט אילצה אותנו לנסוע ביום אחד את כל הדרך מוואלדיז לאנקורג'], וגם כאלה פחות מפתיעות [את הומר ראינו בעיקר מבעד למסך של גשם; את אנקורג' מבעד למסך עשן]. אבל בסך הכול, כאמור, זה היה טיול כמעט מושלם, שבו הצלחנו לעשות כמעט כל מה שתיכננו, והיו המון הפתעות לטובה [להקת אורקות ששיחקה עם הספינה בסווארד, מוס חוצה את הכביש ליד סולדוטנה, סיור אדיר בחוות איילי הצפון בפאלמר, שידרוג לבקתה פרטית ב-Sheep Mountain Lodge, ודובים שחורים על הכביש בקינגס קניון, אם לציין רק כמה מהן].
אני מקווה לכתוב קצת יותר פרטים ולצרף קצת תמונות, אבל זה בטח לא יקרה בקרוב עם כל הבלגן של החזרה לישראל. אז בינתיים, המון המון תודה לכל מי שעזר לנו עם ההכנות לטיול הזה -- לולי [המשכנעת העיקרית, עם ההצעות שהפכו לשלד המסלול שלנו באלסקה], חובבתטבע, עופר, קרני, מעין, שירלי, ועוד המון שאני שוכח עכשיו כי מי זוכר מתי ישנתי לאחרונה. מקווה להעביר את הידע הזה הלאה בעתיד. ברוכים הנמצאים

-
ברוכים השבים ארצה !
-
-
ברוך השב חתול
-
-
-
-
ברוכים השבים!
התאוששות קלה לכולם.

אביה
-
ברוכים השבים
מאחלת לכם חזרה קלה והתאקלמות מהירה . סבתא וסבא בטוח התגעגעו מאז הביקור + דיסני.
כבר מהפתיח נשמע שהיה מעניין ,ואיזה כיף להגשים חלומות.
כמובן שיהיה כיף לשמוע יותר פרטים בהמשך .
-
ברוכים השבים!
שמחה ממש לשמוע שהיה טיול מוצלח,
כל הכבוד על התכנון והביצוע!!
מחכה לקרוא רשמים ולראות תמונות,
נראה שעשיתם דברים שלי עוד לא יצא – צריכה להוסיף לי לרשימת ההשלמות

שתהיה נחיתה רכה ובהצלחה!!
-
ברוכים הבאים לישראל!!!! אני זוכרת את השירשור של ההתלבטות לאן לנסוע…
מקווה שהחזרה תהיה קלה, וברגעים הפחות קלים- תוציאו את המצלמה ותיזכרו בטיול המקסים שעשיתם…רינת
-
ברוכים השבים !