שאלה לגבי רכב שכור בקליפורניה
-
האם הרכבים השכורים כוללים רדיו דיסק או רדיו המאפשר להכניס MP3 או שיש צורך להזמין בנפרד יחד עם הרכב את מה שהם מציעים SiriusXM
Satellite Radio $24.99/WEEK?אשמח לדעת מבעלי נסיון מה התשובה ומה היתרון של התוספת הזו
-
כמעט בכל מכונית להשכרה תמצאו היום חיבור ל-Bluetooth ושקע USB שבמקרים רבים יכול להתחבר למדיה של האוטו. ברובם יהיה גם שקע AUX [כלומר שקע אוזניות סטנדרטי] שיאפשר לכם לחבר את הטלפון או מכשיר ה-MP3 שלכם למערכת המדיה של הואטו באמצעות כבל פשוט שעולה כמה דולרים ושאפשר לקנות בכל מקום. לא צריך לשלם תוספת על רדיו לווייני, אלא אם אתם ממש בקטע. -
היתרון של הרדיו הלוויני הוא שיש לו הרבה תחנות מוסיקה מעולות ממש וגם תחנות אחרות כמו פוליטיקה. זה שימושי בעיקר באיזורים שמחוץ לערים, איפה שהתחנות המקומיות משדרות או מוסיקה מקסיקנית או שידורים נוצריים

אבל לא הייתי משלמת על זה בטיול. לא זכור לי שאי פעם היה לנו בעיות לחבר טלפון למערכת של האוטו השכור.
-
הכי שווה באזורי הספר של קליפורניה, שם התחנות המקומיות משדרות רק מוסיקה מכסיקנית נוצרית
-
krty 95.3 san jose country מי שאוהב קאונטרי – לא זוכרת עד לאן זה קולט ומשדר…
נ ב עובד מצוין דרך ה וואי פיי בכל מקום
-
מעולם לא יצא לי רכב שכור ללא רדיו דיקס בעבר או חיבור בלוטוס עכשיו. ככה שכל הטיול שומעים מוזיקה או ספרים מהטלפון ישירות למערכת הקול של המכונית. ספוטיפיי עבד אצלנו שעות נוספות
-
בעיניי יש קסם בהאזנה לתחנות רדיו מקומיות. זה כמו לאכול במסעדות מקומיות או לקרוא את העיתונים המקומיים. אמנם בלחץ הילדים גם אנחנו שמנו לפעמים דיסני או ביטלס בספוטיפיי, אבל בעיקר רדיו, למרות ההיצע הדל באזורים הכפריים. חוץ מזה, מוסיקה מכסיקנית זה אחלה! -
-
עניין של טעם. אני תמיד אעדיף מוסיקה מכסיקנית על ישראלית.אבל ההיצע בקליפורניה באמת הפתיע לרעה. ברגע שמפסיקים לקלוט את התחנות מאיזור המפרץ, אין יותר מדי אפשרויות. וכשמפסיקים לקלוט את אלה של מונטריי השממה כמעט מוחלטת.
-
לנו יש מנוי של סיריוס שעשינו אחרי הרוד טריפ הראשון. יש ערוצים לפי עשורים, ערוצים לפי סגנונות, ערוצי פוליטיקה (בעלי מאזין, אני פחות), ערוצים של שדרנים כמו ריאן סיקרסט… ומדי פעם אנחנו מרשים לילדות לשים מוסיקה ישראלית לזמן קצוב. לא יודעת איך זה קרה אבל הן מעריצות של עומר אדם.
-
גם אני בעד המקומיות בכל פעם ופעם.
רק לא חשבתי שנגיע גם לפינה הזו, לא העזתי לשאול על טעינת טלפונים ברכב (חיבורי מצית במיני-וואן, אולי USB ?) צריך להשאיר משהו שיפתיע. -
חזרנו עכשיו מטיול באזורים ללא קליטה בארה”ב. הורדנו לעצמנו מוסיקה שאנחנו אוהבים בספוטיפיי וגם פודקאסטים. היה מעולה, בכלל לא חשבנו על אופציה של רדיו לוויני. כבר שנים שמשדרים תוכן מהטלפונים שלנו לרכב או בחיבורי AUX או בבלוטות’