המלצה לברלין בספטבר עם ילדים
-
הי חברים.
האם ממולץ לנסוע לברין עם ילדים אחד בן חצי שנה והשני שנתיים וחצי?
מה עם מזג האוויר בתקופה הזו של ספטמבר?
-
אילו אטרקציות ברלנאיות בן החצי שנה רוצה שיהיו?
חשוב מה מעניין את המבוגרים, לא את הילדים. המבוגרים צריכים פשוט להתחשב במגבלות
אז מה מעניין אתכם המבוגרים שאתם חושבים דווקא על ברלין?
-
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
אנחנו מחפשים יותר לנסוע לנופש ולהנות עם הילדים הקטנים.
טשמח לשמוע על הצעות נוספות .
תודה
-
ברלין לא כל כך מסתדר לי עם “נופש”, אם תתאר פחות או יותר לאיזה סוג של חופשה אתה מתכוון תוכל לקבל כאן הכוונה.
-
מבין .
הכוונה לנסוע למקום לטייל בו ולהנות ממנו . לטייל ברוגע .שבוע פלוס מינוס . ושגם הילדים יהנו בצורה כזו או אחרת . עיקר הטיול יהיה לנו המבוגרים וכמובן בההתחשבות במגבלה של הילדים.
מקום שיהיה גם נוח מבחינת מזג האוויר בספטמבר.שיהיה חם או לפחות חמים ונעים.
ברלין נבחרה בגלל מזג האוויר שיהיה קצת חם בתקופה הזו.
גם טיול של יותר מעיר באותה מדינה בא בחשבון
תודה
-
באמת הרבה תלוי במזג אויר. ממליצה לקנות טיסה יומיים-שלושה לפני כדי לדעת את התחזית. ברלין עיר מאוד ירוקה עם פארקים מעולים. לבן הגדול שלך יש את גן החיות ענק ויפה שכולל גם גן שעשועים גדול. -
עדיין לא מובן לי למה דווקא ברלין ולא נניח חוות או כפר נופש.
לעיר גדולה יש מגבלות משלה כמו חדרי מלון יקרים וצפופים, מה האינטרס להתאכסן עם פעוטות בחדר מלון צפוף אם אין שום דבר מיוחד שמעניין אתכם בעיר הזו?
-
אינכם נוסעים עם ילדים, אתם נוסעים עם תינוקות. זה הבדל עצום. ובלי שום קשר, אם אתם הורים טובים, התינוקות שלכם יהנו בכל מקום שבו שבו תהיו.
-
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
הי שוב
אשמח לשמוע על כפר נופש .
תודה
-
https://www.centerparcs.com/gb-en
אלו הם קישורים לכמה עשרות, ויש עוד
-
במה הילדים מתעניינים כדאי להתייעץ איתם
-
-
@צחצח-המטייל אמר:
במה הילדים מתעניינים כדאי להתייעץ איתם
אני כבר המלצתי בתגובה הראשונה שלי לשרשור שבן החצי שנה יודיע באילו אטרקציות הוא חפץ
-
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
ואם הוא יגיד שהוא רוצה קודם להתייעץ עם אחיו בן השנתיים וחצי, מה אז…?
-
קוראת אתכם לסדר

לפותחת השרשור- בדקי עם עצמכם מה אתם רוצים-- ומזה תגזרו מה אפשר לעשות עם שני פעוטות בגילאי הילדים שלכם.
נתונים חשובים לדעתי
- לינה אחת ולא טיול מתגלגל
- מזג אוויר- צריך לחשוב על יעד שמזג האוויר אמור להיות נעים, וגם יש בו חלופות מקורות לפעוטות וגם..מיזוג אם יהיה חמסין.
- שירותי רפואה טובים (כלומר לא חור נידח)
- טיסה קצרה וישירה , עדיף לדעתי ל א בשעות הלילה.
וכן הלאה.
פשוט? לא.
אתם מנוסים בנסיעות איתם בארץ?
איך נערכים לביקור אצל סבתא, סופשבוע באילת? עם שני פעוטות (רק לחשוב על כמות הציוד ---….. )?
כמה אתם קלילים בנושא?
-
אהלן יונית.
אנחנו כבר היינו ברודוס ובבודפשט עם הגדול כשהיה חצי שנה ושנה.
ובארץ היינו באילת וים המלח עם הגדול עד שנולד השני .ואנחנו תמיד מטילים עם שניהם בארץ.
מחפשים לנסוע ברוגע ולטייל ולהנות ושזה יהיה קל עם שני ילדים קטנים אהל עיקר הטיול הוא בשבילנו ושהקטנים יהנו על הדרך.
הבעיה היה רק מזג האוויר.
-
מזמן כבר לא הייתי אימא ל2 פעוטות, אבל זה לא פשוט בכלל “רוגע ונחת וטיול”
לפי מה שאני מבינה כל הטיולים היו עם הגדול (תינוק אחד + 2 הורים ) הרבה יותר קל מ2 +2.
בכל מקרה-
תחליטו עם עצמכם מה אתם מחפשים--קודם כל ---להורים עצמם?
עיר גדולה? (כלומר התניידות בתחבורה ציבורית, 2 עגלות, חדר מלון או דירה, )
או
מרחב כפרי ( רכב צמוד, חווה או דירה, אולי אגם, או פינת חי, )
שני סוגים שונים של טיולים---וקשה לענות בלי לדעת מה רוצים.
כמובן שגם בעיר גדולה אפשר למצוא לינה בדירה (ויהיה יותר נוח לדעתי עם הילדים, מטבח צמוד וכו)
בעיר גדולה יש יותר אופציות לימי סגריר אבל לא בהכרח לטייל עם 2 תינוקות במרכז קניות או מוזיאון זוהי חוויה שתהיה טובה לכולם.
חודש ספטמבר- עדיין עם מזג אוויר יחסית טוב (אם לא יהיו תקלות) אז זה לא שיקול בהיבט זה (לא קצה נורווגיה כמובן, אבל כל עיר גדולה אירופאית)