טיסה לתאילנד דרך דוחא קטר
-
האם מישהו טס לתאילנד טיסת קונקשיין דרך איסטנבול ודוחא קטאר?
האם זה מסוכן? מפחיד
מישהו שטס יכול לכתוב לי בבקשה חווית הטיסה?.
תודה.
-
עשיתי את זה לפני עשר שנים, דרך עמאן וקטאר. היום לא הייתי חוזר על זה
-
מדוע ולמה?
-
טסתי דרך עמאן ואבו דאבי.
אין עם זה שום בעיה.
לעשות את הסיבוב דרך איטנבול מאריך בזמן ובמרחק. זול יותר בודאי ויותר נוח עם אוזבקיסטן אייר או עם אירופלוט, עדיפות לאירופלוט.
-
* זמן הטיסה למוסקבה- 4 שעות, לאיסטנבול- 2-2:20, הטיסה משני היעדים לבנגקוק, אורכת כמעט אותו זמן.
* נשאר לבחור את החברה היותר "נעימה" עם הקונקשן הקצר ביותר והמחיר הנוח ביותר.
-
-
-
-
נדמה שניסוח השאלה היה קצת מבלבל:
"...האם מישהו טס לתאילנד טיסת קונקשיין דרך איסטנבול ודוחא קטאר?"
מן הסתם אין צורך לטוס מאיסטנבול לדוחא ומשם לבנגקוק, כשיש טיסה ישירה מאיסטנבול.
היא כנראה התכוונה לשתי האופציות: עמאן+דוחא/ איסטנבול - שתיהן לא מפחידות ומכיוון שנמה"ת על שם המלכה עליה, שופץ מאז ש-imeshy טס דרך עמאן, אין בעיה "אסתטית" לשהות שם.
-
לא דיברתי על העניין האסטתי…
התכוונתי לשדה התעופה של דוחא, שהוא מודרני, נעים, מערבי והכול בסדר.
חוץ מהעבודה – שחצי מהטיסות שם הן ליעדים של מדינות עוינות לישראל.
אני לא הרגשתי שם בנוח.
-
@יערית12 אמר:
האם מישהו טס לתאילנד טיסת קונקשיין דרך איסטנבול ודוחא קטאר?
האם זה מסוכן? מפחיד
מישהו שטס יכול לכתוב לי בבקשה חווית הטיסה?.
תודה.
כמו לאחרים השאלה, הפרטים והמטרה שלה לא ברורים לי דיים. לכן –
שני שדות התעופה כיפים. שתי חברות התעופה, טרקיש וקטאר, מצויינות. קטאר יותר.
ולא, אין פחד או סכנה כלל. לא בטיסות ולא בשדות התעופה.
כל היתר אלה תחושות אישיות שלא קשורות לעובדות עצמן.
ואשר לשאלת הכסף או היעילות או הכדאיות – עשי החשבון לבד.
-
אבל כל הנוסעים עברו בידוק-ביטחוני, אין שום סכנה.
עמדתי בתור וישבתי במטוס ליד אנשים ממדינות "עויינות"(יו ניים איט), הסתובבתי לידם, דיברתי איתם וגם עזרתי לכמה איראנים שלא ידעו איך להמשיך בדרכם ליעד, גם עם סעודים ושאר המדינות, דיברתי, אני עדיין שלמה ובחיים.
* אולי כדאי ללמוד ערבית, החשש יעלם.
-
-
-
אין לי אפשרות עריכה בגרסת הבטא הזו. רק מקלדת.
אז אני מתאר אימוג’י עם פרצוף שאלתי, כזה עם עיניים הצידה ויד פתוח על הסנטר והלחי.
-
כזה? חשבתי
. *(יש אפשרות לערוך בגרסה למובייל- עד 30 דק' מרגע השליחה, מתחת להודעה, 3 נק' אנכיות מצד שמאל - עריכה).
-
תודה.
-
-
תודה לכולם. -
אין שום סיכון יערית..זה נכון שלעיתים יושבים בטיסות אלו לצד אנשים ממדינות לא ידידותיות אבל סה”כ הקטארים חברה מעולה!
- חסרונות בולטים
הקטארים ביחסים חצי גלויים איתנו, מסיבה זו הם לא נוחתים בארץ גם לא ניתן להזמין טיסות שלהם דרך האתר של החברה, על כן הטיסות ללא יוצא מין הכלל הם עם שני קונקשנים,הם תמיד יאספו אותך או מאיסטנבול או מעמאן (לשם תגיעי בד”כ עם חברות התעופה המקומיות טורקיש/רויאל) משם לדוחא עם הקטארים ומשם ליעד שלך
- יחד עם זאת כדאי לקחת בחשבון
שיהקטארים מציעים לא מעט טיסות שזמן הטיסה כולל המעברים נע בין 14-18 שעות מה שדי דומה למה שמציעות חברות אחרות שהוזכרו פה עם קונקשן אחד.
אני אגב טסתי פעם אחת עם האוזבקים ומאוד נהניתי בעיקר מהמחיר אבל אל רק, חבל שאין להם יותר קווים מפה ומאוד קשה ליפול על תאריכים שלהם