טיול חודש וחצי מאורלנדו עד קי ווסט כולל קובה...אשמח לטיפים
-
שלום לכולם,
בעלי ואני בני 70 בערך, צעירים ברוחנו ואוהבים לטייל בעולם עם רכב. בנינו מסלול כללי של טיסה מהארץ לאורלנדו כולל דרום מזרח ארצות הברית. אנחנו רוצים לשלב שייט באיים הקריבים, וגם לעשות גיחה של שבועיים לקובה. סה”כ חודש וחצי כל הטיול...
אשמח לתובנות שלכם לגבי המסלול: באיזה סדר לטייל, כמה זמן לשהות בכל מקום ומאיפה עדיף לטוס לקובה?
תודה רבה רבה, ציונה
-
על איזה חודש מדובר? למה הכוונה בדרום מזרח ארה"ב?
-
תודה על ההתייחסות:)
מדובר מ-23.12.19 עד 7.2.2020.
הטיול הוא בפלורידה.
מתחילים באורלנדו וממשיכים לפורטלאודרדייל, מיאמי, פארק לאומי אברגליידס ומסיימים בקי ווסט.
רוצים לשלב טיול לאיים הקריבים וגם לקובה. סה”כ חודש וחצי…
אשמח לדעת:
- כמה ימים להקדיש לכל מקום?
- מהיכן עדיף לקחת טיול לאיים הקריבים.
- מהיכן עדיף לטוס לקובה?
- אם יש טיולים מאורגנים מפלורידה לקובה? שם החברה..
תודה רבה רבה:)
יום נפלא, ציונה
-
@ציונה-אבירם אמר:
תודה על ההתייחסות:)
מדובר מ-23.12.19 עד 7.2.2020.
הטיול הוא בפלורידה.
מתחילים באורלנדו וממשיכים לפורטלאודרדייל, מיאמי, פארק לאומי אברגליידס ומסיימים בקי ווסט.
רוצים לשלב טיול לאיים הקריבים וגם לקובה. סה”כ חודש וחצי…
אשמח לדעת:
- כמה ימים להקדיש לכל מקום? אתם צריכים לקרוא על כל מקום ולהחליט לפי ההעדפות שלכם. אני למשל הייתי מקדישה 0 ימים למיאמי, אולי אתם תמצאו שם משהו מעניין. באורלנדו מה שיש זה פארקי שעשועים וקניות. אני הייתי מקדישה שבוע, אתם אולי יותר או פחות לפי ההעדפות שלכם. כוונתי בגדול היא שחייבים לקרוא על המקומות באופן אישי ולא לסמוך על אחרים.
- מהיכן עדיף לקחת טיול לאיים הקריבים.לדעתי מה שחשוב הוא לא נמל היציאה אלא החברה והמסלול המדויק שהיא מציעה.
- מהיכן עדיף לטוס לקובה? זה דורש בדיקה, אם תרצו אבדוק זאת אחר כך.
- אם יש טיולים מאורגנים מפלורידה לקובה? שם החברה.. יש , אבל צריך קצת לנבור בגוגל ולחפש ביקורות.
-
על פניו הייתי בודקת התחלה בקובה בגלל שאתם מגיעים לחג המולד בפלורידה מה שאומר שהרבה אנשים גם יברחו לחגוג במזג אוויר חמים יותר ופלורידה תהיה עמוסה ויקרה יותר מהרגיל.
בנוסף, אני הייתי מתרחקת ממרכזי נופש עד אחרי השנה החדשה ורק אז פונה לענייני הקרוז ופלורידה (בשל לחץ נופשים ‘מקומיים’(.
מכיוון שבחירת הקרוז צריכה להתאים לכם כדאי לכם לבדוק את http://cruisecritic.com כדי למצוא את הקרוז שהכי מתאים לכם מבחינת מסלול, תאריכים וביקורות על הספינה ומה שהיא מציעה מאנשים שהיו בקרוז הזה.
בהתחשב במזג האוויר בעונה בה אתם נוסעים מומלץ, במידה ולא טסים בטיסה ישירה למיאמי/אורלנדו, לדאוג שהקונקשיין (הקישור) יעשה באירופה.
בהצלחה!
אביה
-
תודה רבה רבה:)
-
תודה רבה אביה:)
-
אין לי נסיון אישי בקרוז לקאריביים, אבל קראתי קצת. שימו לב שיש שונות גדולה בין האניות. ככל שהמסלול ארוך יותר האניה תהיה גדולה ומפנקת יותר. כמו כן, יש אוניות שמתאימות יותר למשפחות עם ילדים, ויש אניות "סולידיות" יותר המתאימות לאנשים בגילנו שפחות מתאים להם הרעש וההמולה באניות ה"משפחתיות"