סיבוב פארקים מלאס וגאס להוסיף את סדונה ? סדונה
-
בוקר טוב
אנחנו מתחילים את הטיול בחמישה ימים בילוסטון ומשם עוברים ללאס וגאס בטיסה
הכנו מסלול טיול לפארקים, סיבוב תשעה ימים מלאס וגאס
- ציון
- ברייס
- מואב (ארצ’ס וקידסקניון)
- מואב
- דרך עמק המונומנטים לפייג’
- פייג’ – קניון אנטילופ
- פייג’ ומעבר לשינה בגרנד קניון לטיול זריחה
- גרנד קניון TUSAYAN
וכאן השאלה
בתחילה חשבנו בסוף היוםהזה להתקדם לכיוון לאס וגאס, לישוןבקינגמן ובבוקר אם נרצה לראות את החלק של SKYWALK ולעיר הגדולה
מאידך נוכל לתת עוד יום לטיול ואפשר לנסוע לסדונה
מניסיונכם מה ממליצים ?
האם יום סדונה הוא אפשרי או רק יציאה ידי חובה ועדיף בפעם אחרת ?
תודה מראש
-
לעניות דעתי אזור סדונה יהיה אחד ההיי לייטים של המסלול שלכם. לדעתי הרבה יותר יפה ממקומות כמו ארצ’ס, עמק המונומנטים וציון.
-
לא הייתי בסדונה ואני לא יכול להמליץ, אבל נקודה למחשבה, מאיפה הטיסה חזרה מילוסטון לוגאס? האם מווסט ילוסטון או ממקום אחר? היות ומואב נמצאת רק 8 שעות נסיעה מילוסטון, האם חשבת להתחיל את הסיבוב פארקים ממואב ולסיים בוגאס? האם ב-5 ימים בילוסטון כוללים גם את גרנד טיטון?
-
יום אחד בסדונה בהחלט אפשרי ואפילו מומלץ – מקום מיוחד
בסופי שבוע עמוס הרבה יותר מאמצע שבוע
-
סדונה מ ה מ מ ת
בעניי אחד משיאי הסיבוב , לא להחמיץ
-
ערב טוב
תודה על כל ההתייחסויות
עשיתם לי שכל
נוסיף את סדונה
לגבי המסלול… כדי לחסוך יום וחצי נסיעה מטיטון למואב – חשבנו בהתחלה דרך הפלמינג פארק – החלטנו להיות בילוסטון מעגלי (כולל טיטון) ומשם לטוס לוגאס… הסיבוב הנוסף של הפארקים איפשר לנו להרחבי את כמות הפארקים בהם נהייה, עמק מונומנטים וכעת גם סדונה
שאלה נוספת… בסדונה יש הרבה אפשרויות טיול – מניסונכם… מה מומלץ ?
תודה מראש
ו… לחיי הנסיעות שבדרך
-
לגבי סדונה, מהעירה עצמה יוצאים טיולי ג’יפים. יש מספר מפעילים השוכנים ברחוב הראשי (אחד מהם הוא ה- pink jeep, ויש גם אחרים). הסיורים שונים באורכם וברמת ה”קושי” (נסיעות רגועות או קופצניות. אתם לא נוהגים, בכל מקרה) וגם באורכם.מעבר לכך, אני רוצה להסב את תשומת ליבכם ל- Oak Creek Canyon (כביש 89A), בין סדונה לפלגסטף. הכביש עובר בקניון. לאורכו נמצאים שני פארקי מדינה של אריזונה, ויש גם עליה לתצפית על הכביש והדרך.

-
אני גם ממליץ על הכביש הלא מהיר סדונה פלאגסטף עליו המליץ dhz.
בסדונה עצמה יש ״נקודות עניין״ אליהן ניתן להגיע ברכב והרבה מאוד טיולי יום (אני פחות בעניין של ״אטרקציות) וכדאי ללמוד לעומק ולבחור ולא להסתמך על המלצה מכאן כי שתהיה בבחינת טיפה בים.
כמה תמונות ממסלול רגלי שעשינו השנה
-
המסלולים והתצפיות שאני עשיתי
- תצפית שקיעה וגם זריחה ליד הש”ת
- SLIDE ROCK PARK – מאוד רצינו אבל היה זיהום אז לא עשינו-AIRPORT LOOP – מסלול מהמם ולא קשה. ממנו נשקפים הנופים הקלאסים של ההרים האדומים.
- עוד משהו שכתבתי
“לא יודעת איך קוראים לו, מי שמגיע לשם מדובר על הגשר שביציאה מהעיירה לכיוון כביש 89A. ( לכיוון SLIDE ROCK PARKׂ )
יש מגרש חניה קטן אחריו משמאל ( בהגעה מכיוון העיירה ) , כדי לחנות לרדת אל הגשר, יש שם מסלולון ומספר נקודות תצפית. הנוף יפהפה.”- WEST FORK TRAIL – מהמם ירוק עם מיים ונעים….עונג של טיול.
אתה יכולה לקרוא בפרוט עם תמונות כאן -
תודה ענקית
שמחה שבזכותכם החלטתי להוסיף את סדונה
נראה מרהיב
יום טוב
-
-
תודה