השכרת רכב בקובה - מבקש המלצה
-
שלום לכולם,
אני וחברה שלי נוסעים ל-9 ימים בקובה באוקטובר, ואחרי שנסיים שלושה ימים בהוואנה (תחבורה במוניות) אנחנו מעוניינים לשכור רכב.
הנסיעות שלנו יהיו: הוואנה – > וינאלס – > טרינידד – > הוואנה (וכמובן נסיעות בתוך הערים + מחוץ לערים).
מחפש המלצה לסוכנות רכב, וכן גם על סוג רכב שכדאי לשכור עבור נסיעות שכאלה (למשל מוינאלס לטרינידד זה נסיעה של 6 שעות, אז צריך רכב שיוכל לעמוד בזה).
בנוסף, שאלה: האם ה-Google Offline Maps עובדים טוב בקובה מבחינת ניווט בנהיגה (כמובן שאני מוריד את המפות לפני ההגעה לקובה)?
תודה רבה רבה!
-
לא ממליצה לקחת רכב בקובה אלא להשתמש בתחבורה ציבורית.יש אוטובוסים לויניאלס ומשם לטרינידד אפשר לקחת מונית משותפת עם עוד נוסעים
יש מספר חברות הסעות במרכז העיר .
בטרינידד יש אוטובוסים להוואנה ורצוי מאוד להזמין מקום לפחות יומיים מראש
גם זה נעשה בחברות נסיעות במרכז העיר.
תוכנות ניווט ? לא נראה לי שיש שם ובכלל נושא התקשורת חלש ביותר
תקרא בטיפ שכתבתי בצידי הדף.
-
אמנם עברו 16 שנה מאז הייתי בקובה אבל החוויה עדיין מפעמת.
אני חולק על הקביעה שלך. נהגתי בקובה במשך שבועיים וזו היתה החלטה נבונה
כי כמו תמיד, הנהיגה מאפשרת מגע עם האנשים בחיי היומיום שלהם.
להכנס למוסך ולראות כיצד מייצרים, באמצעים פשוטים, חלקי חילוף לרכבים האמריקאיים הישנים שלהם.
לעצור בצומת ולשאול כיוון (מי חשב על גוגל מאפס אז. וגם אם כן – ודאי לא עובד),
לראות את החקלאים בעבודתם לאורך הדרכים,
להכנס למכולת להצטייד במזון,
לעמוד בתור בתחנת דלק ועוד ועוד.
לשואל – לצערי אין לי האינפורמציה שאתה רוצה בה.
אבל אני בהחלט יכול להגיד שהנהיגה קלה יחסית, גם כי אין הרבה תנועה וגם כי הנהגים ממושמעים ואדיבים (לפחות כך היה ב 2003).
-
פוסט זה נמחק! -
נכון, ובכל זאת.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
איך מכניסים כותרת עם הודעה חדשה ? -
אני מניח שאת מתכוונת לכותרת חדשה בשרשור קיים. כרגע מהטלפון אני לא רואה שזה אפשרי. אני אנסה יותר מאוחר לראות אם זה אפשרי ממחשב ואם לא אפנה את השאלה לאחראים....
-
באתר המחודש, אין אפשרות לכתוב כותרת חדשה בשרשור קיים (ניתן היה רק בתצוגה המדורגות ז"ל), רק בכתיבת הודעה חדשה.
-
אני נכנסת להודעה חדשה ולא מצליחה לכתוב כותרת
כותבת את המלל ובשלח כתוב לי להכניס כותרת עם יותר מילים.
בקיצור לא מצליחה לכתוב כותרת להודעה חדשה
-
בעיה מוכרת, בעבר הבעיה היתה הפוכה.
אם את מנסה לכתוב מהמחשב, הוסיפי עוד הגיגים בתקווה שהפעם ההודעה תשלח, או שתכתבי את ההודעה מהטלפון, אולי זה יהיה יותר פשוט(?).
-
תודה. הצלחתי מהפלאפון