לונדון ויז או איזיג'ט
-
שלום אני רוצה להזמין טיסה לזוג באתר שחל ויז עם מזודה של 20 קילו ומושבים מרווחים יוצא לי 2132 ש”ח
באתר של וויז יוצא לי 620 דולר באיזה חברה עדיף לטוס מבחינת נוחות ושירות של החברה ?
תודה ואם יש לכם המלצה למלון טוב במרכז אני אשמח
עדיף אם ארוחת בוקר או בלי?
-
המחיר בעצם יוצא כמעט אותו דבר – ולא מהווה פקטור.
שתי החברות הינן לואו קוסט ולכן אפשר לצפות לטיסה בסטנדרט דומה.
אני הייתי בוחר את החברה ששעות הטיסה שלה נוחות ומתאימות לי יותר.
לא תמיד אפשר לבחור עם/בלי ארוחת בבוקר. מעבר לעובדה שארוחת הבוקר האנגלית היא לא משהו שצריך לצפות לו (לטעמי)
-
לבדוק איזה ארוחת בוקר. במקומות רבים יש ארוחה קונטיננטלית – טוסטים (לפעמים ספורים – 2 לאדם) עם חמאה/ריבה, שתיה חמה, מיץ תפוזים ו/או אחרים.אפשר לקנות ולהביא לחדר האוכל ירקות ופירות.
ארוחה אנגלית תכלול בשרים (נקניקיות ו/או בייקון) ביצים מטוגנות שעועית/תפו”א או ירק מבושל אחר, טוסטים, חמאה, ריבה ושתיה חמה ומיצים.
מה עדיף תלוי בטעמכם.
-
היי ריקי
נסעתי עם שתי החברות
לדעתי איזיגט יותר מועדפת.
הטרולי באיזיגט גדול יותר, ללא הגבלת משקל
ניתן לעשות צק אין חודש לפני, ולבחור מקומות חינם (בוייז רק יומיים לפני, אם אני לא טועה)השעות נוחות יחסית
איזיגט עמדה תמיד בזמנים, שירות אדיבלגבי מלון, אני מעדיפה עם ארוחת בוקר.. ככה שלא מבזבזים זמן בבוקר
אם לא תזמיני עם א.ב. יש רשתות כמו PRET ומקס אנד ספנסר פוד
עם ארוחות ארוזות, פירות חתוכים, כריכונים, טורטיות, מתוקים וכו’… מחירים סבירים, לקחת לדרך.רשת פרימייר אין טובה וזולה, חדר בסיסי נקי, ארוחת בוקר סבירה/טובה לא מגוונת – כל יום אותו דבר, סניף לסטר סקוור הכי מרכזי ונוח
-
הדבר הכי חשוב בעיני הוא שאם הטיסה מתוכננת לאחרי אוקטובר אז אני מציעה בחום לשקול להחליף יעד.כרגע נראה שבריטניה הולכת לברקזיט בסוף אוקטובר, ויש סיכוי שזה יהיה בלי הסכם בכלל. זה אומר שיש סיכוי גבוה שיהיה בלאגן גדול, אתם לא רוצים להיות של אם זה קורה. אני באופן אישי לא הייתי מזמינה שום דבר שקשור בלונדון בין נובמבר לפברואר או מרץ.
אם זה לא בזמן הזה, אז לדעתי השיקול המרכזי שלך צריך להיות הנוחות של השעות ושל ההגעה מהשדה. לדעתי ״שירות בטיסה״ זה הרבה פחות חשוב מאשר טיסה שממריאה ב-7 בבוקר או נוחתת ב-1 בלילה. לוויז יש טיסה אחת ביום והיא נוחתת בלוטון באזור 1 בלילה. זה אומר שאו שתשלמי על לילה במלון בשדה התעופה או שתיקחי מונית למרכז לונדון ותגיעי לשם באזור 3 בבוקר. איזיג׳ט טסה גם ללוטון, גם לגטוויק וגם לסטנסטד ויש יותר מטיסה ביום לכל שדה. לפי דעתי, הטיסה של איזיג׳ט שנוחתת ב-18:45 בלוטון עדיפה בהרבה על הטיסה של וויז שנוחתת ב-1, אפילו אם היא עולה 30£. רוב טיסות החזור של איזיג׳ט יוצאות בבוקר. לדעתי המראה ב-7 זה לא מאוד נוח, כי צריך לצאת מהמלון ב-4 בבוקר, ושוב, זה במונית. דווקא טיסת. חזור של וויז היא די נוחה בעיני, היא יוצאת מלוטון באזור 14:00, מה שנותן מספיק זמן לקום בבוקר בחת ואולי אפילו להספיק עוד משהו קטן אם רוצים. אין בעיה לשלב הלוך איזיג׳ט וחזור וויז.
@RIKI1002 אמר:
שלום אני רוצה להזמין טיסה לזוג באתר שחל ויז עם מזודה של 20 קילו ומושבים מרווחים יוצא לי 2132 ש”ח
באתר של וויז יוצא לי 620 דולר באיזה חברה עדיף לטוס מבחינת נוחות ושירות של החברה ?
תודה ואם יש לכם המלצה למלון טוב במרכז אני אשמח
עדיף אם ארוחת בוקר או בלי?
-
@שקד אמר:
אין בעיה לשלב הלוך איזיג׳ט וחזור וויז
שימו לב ששילוב חברות תעופה יכול לסבך את נושא המזוודה.
באיזיג’ט טרולי בגודל 56 עד ציטוט25 על 45 ללא הגבלת משקל פטור מתשלום וזה פתרון מאד זול ונוח לרבים.
בוייזאיר טרולי (להבדיל מתיק קטן) כרוך בששלום ומוגבל גם בגודל (55 עד 23 על 40) וגם במשקל של 10 קילו
בתא במטען וויז מציעים משקלים של 10,20 ו-32 קילו בעוד שאיזי מציעים משקלים של 15ו-23 קילו
-
וויז הצליחו למצוא מידה לטרולי שלא נמכרת בחנויות…
גם ככה לא פשוט למצוא מזוודות שעונות על 55×25*40. ורוב החנויות מנסות לדחוף לכולם מזוודות ברוחב 30 כמזוודות לטיסות לאו קוסט.