סלובקיה - התמקדות
-
-
בשמוני ראינו לא מעט אפשרויות לינה בבניינים עם כל הנוחיות.רצינו רק 2 לילות לכן לא התאים לנו.
בעיירה טלוואר עם אגם אנסי(11 ק”מ מעיר אנסי)היינו בדירה מושלמת. אומנם בבניין אבל על האגם,מרפסת לאגם,3 חדרי שינה ו2 מערכות שרותים מקלחות מאובזרת מאוד,עם מעלית כמובן.
-
שלום.
היינו בכמה מקומות בחיים שלנו.סלובקיה מהממת.
כאמא הייתי בוחרת טיול לסלובקיה משולב.טיסה בקתה.ומכונית.אני מקווה שזה לא מוגבל רק לקיץ.כמו כן תחסכו כעסים מיותרים
.עדיף טיסה ישירה לטטרה הנמוכים לעיר פופארד.אזור טבע מושלם.ורגוע.אפשר לנסוע לקוסיצה. עם המכונית..באינטרנט דרך google map אפשר לראות מה יש באזור(אטרקציות.מלונות.מסעדות)וכמו כן ניתן דרך היוטיוב לראות טיולים באזור (לרשום פופארד ותהנו)לא צריך לכבוש את אירופה.תהנו מסלובקיה
אזור קר -
הי אמה, הדירה לצערי לא פנוייה בתאריכים שלנו. כדאי לחפש דירות אחרות בעיירה הזו? זה מרחק הליכה לאגם?
-
@mr-bin אמר:
שלום.
היינו בכמה מקומות בחיים שלנו.סלובקיה מהממת.
כאמא הייתי בוחרת טיול לסלובקיה משולב.טיסה בקתה.ומכונית.אני מקווה שזה לא מוגבל רק לקיץ.כמו כן תחסכו כעסים מיותרים
.עדיף טיסה ישירה לטטרה הנמוכים לעיר פופארד.אזור טבע מושלם.ורגוע.אפשר לנסוע לקוסיצה. עם המכונית..באינטרנט דרך google map אפשר לראות מה יש באזור(אטרקציות.מלונות.מסעדות)וכמו כן ניתן דרך היוטיוב לראות טיולים באזור (לרשום פופארד ותהנו)לא צריך לכבוש את אירופה.תהנו מסלובקיה
אזור קרתודה על ההמלצה אבל המשפחה הצביע בסוף לאלפים. שומרת את סלובקיה ואת ההמלצות ליעד הבא!