תודה לכולם על הייעוצים בהתלבטות ועל העצות. קראתי את הסיפורי טיול של כולכם לימור, לי ופנינית, נראה לי שהכתיבה היא חלק בלתי נפרד מהאטרקציות בטיול או שאולי אתן נוסעות רק כדי לכתוב… נהנתי מאוד!!! והכל מדויק ומאוזן ומעניק תמונה אוטנתית.
אז בטח תשמחו יחד איתי שזהו! הזמנתי סוף סוף כרטיסי טיסה והזוכה היא……

האלפי השווצרים! 
1104 יורו לחמישה, באיזיג’ט. הגעה לג’נבה בשש בערב יום ג’ 17.9 חזור 8:00 בבוקר יום ג’.
עכשיו אני צריכה להחליט היכן להתבסס. עשיתי רשימת קריטריונים לבחירה, חילקתי לדרישות חובה ודרישות בונוס.
דרישות מהדירה:
שני חדרי שינה מינימום, דירה מאווררת (עם שני כיווני אויר לפחות כפי שנאמר באחת הכתבות
).
וויפי טוב חייב, טלביזיה רצוי
מטבח מאובזר עם לפחות: מקרר גדול , כריים ומקרו
תנור ומדיח לא חייב אבל יהיו בונוס נהדר (אנחנו לא אוהבים חד”פ, אבל גם לא אוהבים לרחוץ כלים )
מכונת כביסה גם בונוס שיאפשר להביא פחות בגדים
שירותים בנוסף לאלו שבמקלחת חייב (עם שתי בנות מתבגרות במקלחת בבוקר, בחיים לא נצליח לצאת בזמן בבקרים ללא שירותים נוספים).
מיקום טוב חייב, איזור שקט עם נוף, שבשבת אפשר לטייל לנחל, מפל, שדות, יער או אפילו מדרחוב מעניין – קרבה למסעדות ואיזורי בילוי ליליים לא מעניין אותנו כלל.
קרוב לאוטוסטרדה אם אפשר. לפעמים מרחק קצר הופך לחצי שעה נסיעה בגלל זה.
דירה במלון עם בריכה – לא אמור להיות חובה, אבל אם אמצע כזו אז לפחות מהבן שלי אקבל 5/5 מיידית.
מה שאשמח לייעוץ זה היכן להתמקם מבחינה גיאגראפית. למרות שקראתי הרבה, עוד לא הפנמתי היכן כל האטרקציות ומה המרחקים בינהם ואשמח מאוד לעזרה.
איזור שאמוני – יתרונות: קריר יותר, נופים מושלגים יותר, אני מבינה שקרוב להרבה אטרקציות. אבל רחוק יחסית משדה התעופה עבור היום האחרון.
איזור אנסי – מאוד רוצה להיות שם ובאיזור לפחות יומיים מהטיול – כמה נורא זה ליסוע מאיזור שמוני? לפי גוגל זה שעה+ , איך בפועל?
יש איזור טוב למגורים שממוקם בין לבין?!
אשמח להכוונה והמלצות, אני צוללת עכשיו לבדוק כל מה שנכתב בנושא בפורומים, אבל מנסיון, את ההמלצות הכי טובות אני אגלה אחרי שאסגור הזמנה…
פותחת שרשור חדש לנושא זה , אשמח אם תשארו איתי
️