ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. revivost
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 18
    • פוסטים 94
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

revivost

@revivost

1
    מוניטין
    158
    צפיות בפרופיל
    94
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3517824 גיל 56

revivost הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי revivost

• RE: סלובקיה - התמקדות

תודה לכולם על הייעוצים בהתלבטות ועל העצות. קראתי את הסיפורי טיול של כולכם לימור, לי ופנינית, נראה לי שהכתיבה היא חלק בלתי נפרד מהאטרקציות בטיול או שאולי  אתן נוסעות רק כדי לכתוב… נהנתי מאוד!!! והכל מדויק ומאוזן ומעניק תמונה אוטנתית.

אז בטח תשמחו יחד איתי שזהו! הזמנתי סוף סוף כרטיסי טיסה והזוכה היא……🥁🥁🥁

האלפי השווצרים! 🏆

1104 יורו לחמישה, באיזיג’ט. הגעה לג’נבה בשש בערב יום ג’ 17.9 חזור 8:00 בבוקר יום ג’.

עכשיו אני צריכה להחליט היכן להתבסס. עשיתי רשימת קריטריונים לבחירה, חילקתי לדרישות חובה ודרישות בונוס.

דרישות מהדירה:

שני חדרי שינה מינימום, דירה מאווררת (עם שני כיווני אויר לפחות כפי שנאמר באחת הכתבות 😆).

וויפי טוב חייב, טלביזיה  רצוי

מטבח מאובזר עם לפחות: מקרר גדול , כריים ומקרו

תנור ומדיח לא חייב אבל יהיו בונוס נהדר (אנחנו לא אוהבים חד”פ, אבל גם לא אוהבים לרחוץ כלים )

מכונת כביסה גם בונוס שיאפשר להביא פחות בגדים

שירותים בנוסף לאלו שבמקלחת חייב (עם שתי בנות מתבגרות במקלחת בבוקר, בחיים לא נצליח לצאת בזמן בבקרים ללא שירותים נוספים).

מיקום טוב חייב, איזור שקט עם נוף, שבשבת אפשר לטייל לנחל, מפל, שדות, יער או אפילו מדרחוב מעניין – קרבה למסעדות ואיזורי בילוי ליליים לא מעניין אותנו כלל.

קרוב לאוטוסטרדה אם אפשר. לפעמים מרחק קצר הופך לחצי שעה נסיעה בגלל זה.

דירה במלון עם בריכה – לא אמור להיות חובה, אבל אם אמצע כזו אז לפחות מהבן שלי אקבל 5/5 מיידית. 

מה שאשמח לייעוץ זה היכן להתמקם מבחינה גיאגראפית. למרות שקראתי הרבה, עוד לא הפנמתי היכן כל האטרקציות ומה המרחקים בינהם ואשמח מאוד לעזרה.

איזור שאמוני – יתרונות: קריר יותר, נופים מושלגים יותר, אני מבינה שקרוב להרבה אטרקציות. אבל רחוק יחסית משדה התעופה עבור היום האחרון.

איזור אנסי – מאוד רוצה להיות שם ובאיזור לפחות יומיים מהטיול – כמה נורא זה ליסוע מאיזור שמוני? לפי גוגל זה שעה+ , איך בפועל?

יש איזור טוב למגורים שממוקם בין לבין?!

אשמח להכוונה והמלצות, אני צוללת עכשיו לבדוק כל מה שנכתב בנושא בפורומים, אבל מנסיון, את ההמלצות הכי טובות אני אגלה אחרי שאסגור הזמנה…

פותחת שרשור חדש לנושא זה , אשמח אם תשארו איתי 👩‍❤️‍💋‍👩

פורסם בפורום טיולי משפחות
      revivost
      revivost

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי revivost

• RE: אזהרה חמורה

רונן צודק, כשאתה בחו”ל מצופה שתהיה לך תקשורת מיידית וחינמית למקרי חירום.

להוריד סקייפ? לבקש ממישהו בארץ שיתקשר בשבילך? - זה לא סטנדרט שירות סביר בימינו.

מה גם שחברת הראל  סרבו לבטח את הבת שלי שיש לה מוגבלות נפשית, הם סרבו לבטח אותה בכלל, אפילו ללא כיסוי של החמרה במצב רפואי קיים. בעיני זה בזיון והפרה של חוק זכויות אנשים עם מוגבלות ואמירה חברתית של הדרה אפליה ודעות קדומות שאין מקומה בחברה שלנו.

בחיים לא אעשה ביטוח בהראל!

פורסם בפורום ציוד טיולים
      revivost
      revivost
    • RE: ביטוח נסיעות לאדם עם מוגבלות -עזרה דחופה
      בודקת, אבל בגלל כל הויכוח מולם בזבזתי זמן יקר חוץ מזה זה נשמע לך תקין?!
      פורסם בפורום ציוד טיולים
      revivost
      revivost
    • RE: אלפים צרפתיים - התמקדות בחירת מקום לינה לשהיית כוכב

@יונית

קיבלתי מענה חלקי מהביטוח של כלל. תודה

ידוע לכם אם מכבדים תעודת נכה של ישראל בצרפת? 

יש גרסא בינלאומית לתעודת נכה?

revivost
      revivost

תודה רבה רבה לכל המשיבים

לצערי התנתקתי קצת מהתכנון מאחר והתברר לי שחברת הביטוח שעובדת עם אתר למטייל מסרבת לבטח את הבת שלי לנסיעה , עקב מחלה , למרות שביקשתי ביטוח שמחריג את מצבה הרפואי , אבל מכסה דברים אחרים.

אני מאוד מאוכזבת מההתנערות של חברת הראל ממתן מענה לאדם עם מוגבלות ויתכן שכלל לא נוכל ליסוע. או שניסע בהרכב חלקי , מה שטורף את כל התכנונים.

אבל המון תודה

revivost
      revivost
    • תעודת נכה בצרפת

האם בצרפת מכירים בתעודת נכה ישראלית?

האם מכירים בפטור מתור?

מדובר בנכות שאינה נראית

תודה!

פורסם בפורום מטיילים עם מוגבלויות
      revivost
      revivost
    • ביטוח נסיעות לאדם עם מוגבלות -עזרה דחופה

אודה מאוד לעזרת מומחים ועזרת הפורום.

רכשנו כרטיסים לאלפים הצרפתים לשבוע הבא. כהרגלי התקשרתי למטייל לעשות ביטוח נסיעות . לצערי בשנתיים האחרונות הבת שלי מתמודדת עם אנורקסיה ודיכאון והיתה מאושפזת. לקחתי בחשבון שאצטרך לשלם עלות ביטוח גבוהה יותר מהרגיל, אולי אף שלא יכסו מצב של החמרה במצב רפואי קיים, אולם נדהמתי ואף הזדעזעתי לשמוע שחברת הראל שעובדת עם המטייל מסרבת לבטח אותה מכל וכל. כלומר גם לא למשל תאונת דרכים חלילה, פציעה או כל דבר אחר שאינו קשור למחלתה. דהיינו אומרים לנו שאין לה זכות ליסוע . 

איך אפשר ליסוע כך? אשמח להצעות לחברת ביטוח שלא מפלה אנשים עם מוגבלות ובעיקר שלא מפלה אנשים עם מוגבלות נפשית ודנה אותם להישאר בארץ!

פורסם בפורום ציוד טיולים
      revivost
      revivost
    • ביטוח נסיעות לאדם עם מוגבלות עשרה דחופה

אודה מאוד לעזרת מומחים ועזרת הפורום.

רכשנו כרטיסים לאלפים שווצריים לשבוע הבא. כהרגלי התקשרתי למטייל לעשות ביטוח נסיעות . לצערי בשנתיים האחרונות הבת שלי מתמודדת עם אנורקסיה ודיכאון והיתה מאושפזת. לקחתי בחשבון שאצטרך לשלם עלות ביטוח גבוהה יותר מהרגיל, אולי אף שלא יכסו מצב של החמרה במצב רפואי קיים, אולם נדהמתי ואף הזדעזעתי לשמוע שחברת הראל שעובדת עם המטייל מסרבת לבטח אותה מכל וכל. כלומר גם לא למשל תאונת דרכים חלילה, פציעה או כל דבר אחר שאינו קשור למחלתה. 

איך אפשר ליסוע כך? אשמח להצעות לחברת ביטוח שלא מםלה אנשים עם מוגבלות ובעיקר שלא מפלה אנשים עם מוגבלות נפשית ודנה אותם להישאר בארץ!

פורסם בפורום מטיילים עם מוגבלויות
      revivost
      revivost

@shimonim

הי, תודה רבה על ההכוונה

revivost
      revivost

@ריקיriki

ריקי תודה, ראיתי המלצות על המלון ומאוד אהבתי, באמת מתאים בדיוק, אבל לאחר קבלת עצות פה , מאחר ואנחנו רק שבוע, לא כדאי להתרחק מהיעדים מהרכזיים, 20-30 דקות נוספות כל בוקר, זה לא קצת. שמחה לשמוע שנהנתם שם.

revivost
      revivost

איזה מידע מועיל!

shimonim – פארק חבלים ליד שמוני –לא אמרתי שרע, אך מההמלצות שקראתי נכתב שזה שליד אנסי “שווה” יותר. אם היית בו עם מתבגרים והם נהנו אז אחולה. אם תוכל לתת לי קישור, או שם מדוייק אבדוק את  ימי הפתיחה בספטמבר. הלוואי שיהיה פתוח גם באמצע שבוע. 

Hil – לז האוש זה איזור או עיר? אשמח לבדוק תודה.

לילך – אוטוסטרדה זו מילת מפתח, אבדוק אפשרויות לינה שם. האם יש בעיר עצמה מסלולי טיול רגליים קלילים לשבת? איזה נחל או מפל במרחק הליכה? 

יונית  ופנינית – בהחלט להחליף מקום לינה באמצע חופשה של שבוע זה לא משהו שאני ששה לעשות. בסלובניה התעקשנו למצוא מקום אחד לחופשה של עשרה ימים וזה גרע מאוד מהאפשרויות שלנו ולכן אני מנסה להשתחרר ולהיות קלילה יותר. אבל אולי באמת בשבוע זה לא משתלם. לכן אני עכשיו חורשת את המידע על האטרקציות כדי להחליט מה “ההילייטס” עבורינו ולטעמנו ולפי זה להתמקם.  

לגבי איזור סלנאש-קורדון-פאסי – לא כל כך הבנתי למה הכוונה, זה של של איזור או של ערים ספציפיות? קראתי המלצה כזו מקודם אך כשאני עושה בגוגל מפס זה לא ברור לי. 

הטיסה בבוקר ברבע לשמונה. זה מאתגר אבל אם הסיבה למעבר היא רק החשש מלקום שעה וחצי יותר מוקדם – זה לא מוצדק לעבור דירה, יותר קל לנו לקום מוקדם (לא לישון) מאשר לעבור דירה, אנחנו מאוד בעייתיים עם האוכל וחייבים להכין לילדים הכל. אלא אם שוה יום לפני הטיסה להקדיש את אחר הצהריים המאוחרות לקניות בג’נבה? יש קניות שוות בג’נבה?

תודה רבה על כל העצות! עוזר מאוד

revivost
      revivost