ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לינה בטיול שלכת בניו אינגלנד 5-10/10/2019

פורום צפון אמריקה
    טיול שלכת ניו אינגלנד
    6
    8
    913
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Eran_3322665
      Eran_3322665 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם 

אנו נוסעים בהרכב משפחתי של זוג+2 ילדים מתבגרים . כנראה לכיוון ההרים הלבנים

האם לדעתכם יש להזמין מלונות/מוטלים באזור , או פשוט לחפש בכל יום מוטל בדרכים?

בתודה ערן

jardine ? 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • jardine
        jardine @Eran_3322665 נערך לאחרונה על ידי

@Eran_3322665

אני אישית מעדיף להזמין מראש, יותר נוח לשבת במחשב בבית ולהסתכל מה מתאים מבחינת תקציב וכדומה, לא מעט בתי מלון בצפון אמריקה מאפשרים הזמנה עם אפשרות ביטול של עד 24 שעות לפי ההגעה ללא חיוב. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ?
          משתמש שנמחק @Eran_3322665 נערך לאחרונה על ידי

@Eran_3322665

גם אנחנו עושים טיול דומה באותו איזור, ובאותה התקופה, וגם אנחנו זוג עם שני מתבגרים.

אני הזמנתי את כל הלינות מראש, מכמה טעמים: ראשית, בתור זו שמארגנת את הטיול, אני מעדיפה לטפל בכל הסידורים הלוגיסטיים האפשריים מראש, כדי שבטיול עצמו אוכל לטייל ולהנות כמו כולם, מבלי “לעבוד” בחיפוש לינה או כל התארגנות אחרת. מן הסתם, תמיד תשאר גם קצת עבודה לטיול עצמו, אז אני מעדיפה לצמצם אותה למינימום.

שנית, בטיול משפחתי לחו”ל, ועוד עם מתבגרים, מקל מאוד לדעת מראש שבסוף היום נגיע למקום לינה נוח ומרווח דיו, שבו לכל אחד יהיה את המרחב שלו, הפרטיות שלו והווייפיי שלו… כשמחפשים לינה בספונטניות לא בהכרח מוצאים את מה שרוצים, ועוד בתקציב המתוכנן.

זאת ועוד: לעתים מתברברים קצת בדרך, נתקעים בפקק או באאוטלט, וכשמגיעים מאוחר ליעד, עייפים, כל מה שרוצים זה מקום שיחכה לנו. יכול להיות לא נעים להתחיל לחפש, לגלות פתאום שבעיירה “שלנו” הכל כבר תפוס וצריך לסוע עוד 40 דקות ליעד אחר… אם תחשוב על זה, הספונטניות והגמישות שתצפה להן בכך שלא תזמין לינה מראש, עלולות להתפוצץ בפרצוף כשמקום הלינה שבנינו עליו פתאום לא זמין, ואחרי יום טיול ארוך צריכים להתחיל להטלטל בדרכים בחיפוש אחר לינה.

מה היתרונות בלינה ספונטנית?

יש כאלה שעושים “טיולי שלכת” בעונה הזאת, שבמסגרתה הם חייבים לשמור על גמישות כי מדי יום הם מחפשים את המקום בו השלכת הגיעה בדיוק לשיאה.  אני תכננתי את הטיול שלנו לעונה הזאת בגלל השלכת (בין היתר), אבל עדיין מתייחסת אליה כאל עוד אחד מרכיבי הטיול ולא כאל המטרה הראשונית או הבלעדית שלו. ובמילים אחרות, עדיף לי לדעת שיש לי מקומות לינה יפים ונעימים שסגרתי מראש ומחכים לי, גם אם צבע העלים שם יהיה לא בדיוק בשיאו. אבל זה כבר באמת עניין של העדפה אישית.

Eran_3322665 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • Eran_3322665
            Eran_3322665 @אורח נערך לאחרונה על ידי

@יונה-וקשת

יונה

תודה על התגובה המפורטת

• אלי רון
              אלי רון נערך לאחרונה על ידי

אגב מישהו יודע האם מחירי רגע אחרון צונחים?
              הזמנתי את מלונותיי לעוד חודש לפני חצי שנה.
              בסיבוב חוזר עכשיו מצאתי למשל באותו אתר(אפליקציה) מחיר שירד ב-40$ למלון מסויים (עשיתי הזמנה חדשה כמובן). אבל רוב האחרים עלו בלא מעט.
              יצא לי גם למצוא ברוגע מלון אחר בפחות עלות, או במקום אחד (כביש 1) כל המחירים גבוהים יותר.
              erancoh תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • Arik_3807957
                Arik_3807957 נערך לאחרונה על ידי

מאחר ואני מתכנן לתאריכים דומים, עונת השלכת היא עונת שיא ואני שם לב שהרבה מוטלים / מלונות/BB כבר מלאים לתאריכים האלה. אם אתה לא בררן זה לא טיול משפחתי לך על הזמנה תוך כדי תנועה. אחרת תזמין מראש.
                • erancoh
                  erancoh @אלי רון נערך לאחרונה על ידי

@אלי-רון

אין חוקים בדברים האלה, אבל כאשר מדובר ביעד מבוקש בתקופה מבוקשת (למשל ההרים הלבנים בתקופת שלכת) סביר כי המחיר ילך ויעלה.

אני נוהג להזמין מראש, כמה שיותר מוקדם, בתעריף גמיש (גם אם הוא יקר יותר מהבלתי גמיש) ומדי פעם בודק אם התעריף השתנה ומעדכן את ההזמנות בהתאם. היו מקרים בהם המחיר ירד ואז ביטלתי ועשיתי הזמנה חדשה, אבל ברוב המקרים הוא עלה.

נכון, זו קצת התעסקות, אבל כל אחד ושיקוליו.

בכל מקרה, במסגרת משפחתית, אעדיף להזמין מראש ולא תוך כדי תנועה.

אלי רון תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • אלי רון
                    אלי רון @erancoh נערך לאחרונה על ידי

@erancoh

זה אכן מה שעשיתי, ועדיין עושה מדי פעם.
                    קצת לא נעים לי עם הביטולים, נו טוב להם נעים מאוד להעלות מחירים...

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון