ילוסטון ופארק טיטון
-
מתכננים טיול ביוני 2020 לאזור ילוסטון ופארק טיטון. רוצים להרחיב את המסלול ל 3 שבועות. מה עד כדאי לראות באזור. האם כדאי סאלט לייק סיטי והמורמונים.
תודה על המידע והתשובות
-
סולט לייק סיטי תוסיף לך מקסימום יום ורבע, לא זה הפתרון. מה עם הרוקיס הקנדיים? גליישר פארק? מדינת וושינגטון? קולורדו? כל אלו שילובים שעשינו בטיולים שונים באזור.
-
@mira60 אמר:
מתכננים טיול ביוני 2020 לאזור ילוסטון ופארק טיטון. רוצים להרחיב את המסלול ל 3 שבועות. מה עד כדאי לראות באזור. האם כדאי סאלט לייק סיטי והמורמונים.
תודה על המידע והתשובות
האפשרויות, בגדול, בלתי מוגבלות.
השילובים המסורתיים הם פארק גליישר ו/או הרוקיס הקנדיים, או, לחילופין, הפארקים של מדינת יוטה (ואפשרי גם לשלב את הגרנד קניון ואריזונה).
היעד משפיע גם על הטיסות כמובן. למשל, אם נוחתים בסולט לייק סיטי ונוסעים משם לילוסטון, הגיוני מאוד לשלב את הפארקים של יוטה (המורמונים זה יום אחד שמוקדש לטיול במרכז העיר סולט לייק סיטי). עם זאת, אפשרי מאוד לנחות בסולט לייק סיטי, לעלות לגרנד טיטון ולילוסטון ולהמשיך משם לפארקים צפוניים יותר כמו גליישר או לרוקיס הקנדיים.
-
אם נניח שתקדישו כ- 4-5 ימים לגרנד טטון ולילוסטון, ונניח שיקח לכם 1-2 ימים להגיע לפארקים אלו מנקודת נחיתתכם (סולט לייק סיטי או דנבר הן הערים עם שדה תעופה בינלאומי שהן הקרובות ביותר אליו), אז עדין יש לכם שבועיים לטיול. אפשרות אחת היא באמת להצפין לכוון גליישר. מדובר בכיומיים של נסיעה עם טיול או יום מלא של נסיעה ישירה. כמובן שנסיעה לכוון זה תרחיק אתכם מנקודת היציאה ויש לקחת בחשבון את הדרך חזרה לשם.אפשרות אחרת היא שילוס של טיול בוויומינג ובקולוראדו. חשם כך, אני מצרף קישור לסיכום הטיול שלי מ- 2015 באיזור. בהקשר זה אציין:
- אני סטיתי מאיזור הטיול המדובר לכוון דקוטה הצפונית, חציתי את מונטנה וביקרתי גם בפארק גליישר. מובן שהטיול שלי היה ארוך יותר מהטיול המתוכנן שלכם.
- הביקור בפארקים ילוסטון וגרנד טטון לא היה הביקור הראשון שלי בהם, ולכן סביר שהביקור שלכם בפארקים יערך זמן רב יותר.
-
ההצעה שלי היא לשלב בטיול הזה את קולורדו ודרום דקוטה. קולורדו, פרט לפארקים הרבים והיפים שיש בה, היא גם המדינה מהיפות בארה”ב לדעת רבים. תוכלו להתחיל את הטיול בדנבר, לטייל בקולורדו, להמשיך אל טיטון וילוסטון, משם לדרום דקוטה ולסיים טיול מעגלי בדנבר.
-
אנחנו היינו בקיץ אחרון 3 שבועות בטיול שכלל קולורדו, יוטה, קצת מאריזונה וויאמינג (3ימים בילסטון)
הטיול כלל לא מעט נסיעות ומעבר מקומות לינה – אבל מתאים לקצב שלנו (זוג + 2 ילדים בוגרים) – כלל מספר פארקים לאומים (ארצ’ס, קניולנד, ברייס, גראנד קניון, טיטון, ילסטון) וטיולי טבע קצרים (מסלולים עד שעתיים)
זה מתאר המסלול בגדול – שאפשר לאמץ חלקים ממנו
דנבר – Silverthorne - Glenwood Springs – אספן - Grand Junction – moab - סדונה – פ'יג – סולט לייק סיטי – ג'קסון – גראנד טיטון – ילסטון – קודי – שאיין – בולדר - דנבר
-
זה מתכתב עם מסלול טיול קודם שלי: דנבר → גבעות השחורות → קודי דרך צפון וויומינג → ילוסטון