ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלות לגבי נחיתה בקוצ'ין

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    אוטובוסים טיול עצמאי ישראל כללי קוצ'ין
    4
    7
    1002
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אור_3409463
      אור_3409463 נערך לאחרונה על ידי

אהלן,

אני מתכנן להזמין טיסה לקוצי’ן עוד חודשיים, והטיסה אמורה לנחות בסביבות 17:30. יש לי כמה שאלות:

1. באופן כללי, מאחר וזה טיול ראשון שלי למזרח, הייתם ממליצים על נחיתה בקוצ’ין כמקום ראשון? כמה היא “ידידותית” למטייל המתחיל? אני טס עם ארקיע, כך שנדמה לי שגם גואה זו אפשרות, אולי יותר טובה?
      2. מה האיזור של הגאסטהאוסים בעיר? הבנתי שסביב הרחוב Princes street יש הרבה? איך כדאי למצוא גאסט האוסים זולים עם חבר’ה ישראלים שמתאימים לטרמילאים מראש?
      3. כמה רחוק השדה תעופה מהמרכז תיירות בעיר? מומלץ לקחת מונית, או שיש אוטובוסים או ריקשות? בכלל Uber? מה המחיר שכדאי לצפות לו פלוס מינוס?

תודה רבה 🙂

רוני סופר ran_amitai 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני סופר
        רוני סופר @אור_3409463 נערך לאחרונה על ידי

@אור_3409463

קוצ’ין וגואה שונות אחת מהשניה באופי הטיול.

במדינת גואה עיקר הפעילות היא פעילות ים וחופים. המטיילים, ככלל, באים לשהות זמן ממושך באחד או יותר מחופיה הנהדרים,

לבלות באווירת מטיילים ותרמילאים, עם ריכוזי ישראליות גדולים. זמן השהיה מתחיל במספר ימים (לפחות ארבעה, חמישה) ומסתיים במספר שבועות ואפילו חודשים.

קוצ’ין היא עיר סימפטית, נעים לשהות בה (בפורט קוצ’ין) מספר ימם בודדים, עד ארבעה. היא מהווה בסיס לטיולים בקרלה, אם כמקום לחזור אליו או כנקודת יציאה.

יש בה מספר אטרקציות תירותית. וזהו.

ככה שאתה צריך לדעת מה אתה הולך לעשות. אם אתה רוצה לפגוש מטיילים ו/או ישראלים כדי להמשיך ביחד בטיולים בהודו – לך על גואה.

אם אתה מגובש על מסלול בקרלה וממנה ליתר הודו -לךעל קוצ’ין.

כל יתר השאלות – אחר כך.

dregev03 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • ran_amitai
          ran_amitai @אור_3409463 נערך לאחרונה על ידי

@אור_3409463

בקוצ’ין יש שני מרכזים: העיר ארנקולם (Ernakulam) שנמצאת על החוף בצד היבשתי, ופורט קוצ’ין שנמצאת על חצי אי מעט יותר מרוחק. בפורט קוצ’ין מתרכזים כיום כל התרמילאים. לא יודע לגבי רח’ פרינס, אבל באזור של פורט קוצ’ין יש מלא גסט האוסים והרבה מאד מטיילים.  אם אתה מחפש ישראלים דווקא אז אכן יהיה יותר קל למצוא בגואה, אבל גם בקוצ’ין יש הרבה מטיילים ישראלים בעונה (ואתה מגיע בעונה) – אמנם לאו דווקא חבורות של ישראלים אבל תרמילאים מכל העולם וגם ישראלים. אני דווקא חושב שקוצ’ין היא נקודה די טובה להתחיל וממנה אפשר להמשיך צפונה או מזרחה להרבה כיוונים. לגבי שדה התעופה: השדה נמצא כ 20 ק”מ בערך צפונית ללארנקולם. הנסיעה לוקחת שעה + ממרכז ארנקולם כשאין פקקים. אם אתה רוצה להגיע לפורט קוצ’ין זה עוד חצי שעה. המחיר (-נכון לינואר האחרון) הוא סביב 800-1000ר’ מאזור ארנקולם וסביב 1300-1500 מפורט קוצ’ין. עדיף לקחת מונית (או אוטובוס אם יש)  למזח של ארנקולם ומשם לקחת מעבורת בכמה רופיות בודדות מארנקולם לפורט קוצ’ין.

אור_3409463 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • אור_3409463
            אור_3409463 @ran_amitai נערך לאחרונה על ידי

@ran_amitai

קודם כל תודה על התשובה.

עכשיו ראיתי שיש אוטובוסים ישירות מהשדה לפורט קוצ’ין (כאן), אתה פחות ממליץ עליהם כי הם יותר יקרים מהמסלול שהמלצת?

ולגבי גאסט האוסים, אם הייתי רוצה להזמין מראש כי אגיע יחסית מאוחר, רוב הגאסט האוסים נמצאים ב booking ודומיו? או שאולי רק היותר יקרים?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • dregev03
              dregev03 @רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

@רוני-סופר

על רוני אפשר בהחלט להגיד שהוא ״המבוגר אחראי״ ששומר על הפורום 😉 (ועל פורומים אחרים כשנושאים כבדי משקל עולים שם לדיון) ונחמד לראות שגם רן שם כתף בענייני הודו. 

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • רוני סופר
                רוני סופר @dregev03 נערך לאחרונה על ידי

@dregev03

מבוגר כן. אחראי – אה.

dregev03 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • dregev03
                  dregev03 @רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

@רוני-סופר

שמע 

חבל על הזמן

ואיזה דאטה בייס